Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Klubok » Elmélkedések mindenről klub

Elmélkedések mindenről (nyílt klub)


Ezt a klubot mindenki olvashatja, de csak a klubtagok írhatnak bele.

Szeretnék csatlakozni ehhez a klubhoz!

1 2
45. Tryxia
nov. 16. 20:46

Itt vagyok csak nem sok időm van a meló mellett. Reggel lusta vagyok, este meg hazamegyek, naplót írok aztán meg be az ágyba.

Láttam elég sokat abból, hogy az emberek nem terveznek aztán meg bumm... Nem minden alakul úgy, ahogy azt szerették volna. Én bizony tervezem, hogy ha lesz gyerek, akkor meglegyen mindene (nen luxusra gondolok). A felelőtlen gyerekvállalást a gyerek fogja megsínyleni a legjobban. Arról nem is beszélve, hogy miként nevelik őket... Szinte sehogy. Aztán csodálkoznak, hogy egy senkiházi lesz belőle.

nov. 15. 14:08

Ez a hülye gépem, megint csak úgy fogta és elküldte.

Szóval , valami olyasmit olvastam , hogy babavárás ill . tervezés előtt állsz. Ne tervezzetek, csak csináljátok.

Én 5x éltem át az érzést, hogy teherbe estem, minden alkalommal csodálatos érzés, az élethelyzettől függetlenül is.Sajnos "csak" három felnőtt gyerekem van. DE amint már írtam nyolc unokám.

Igaz nem teljesen így terveztem az életemet, de a nagy családomért mindennap hálát adok.

A legnagyobb ajándék, most is az lenne, ha szakadna a hó és mi mind egy helyen lennénk , az lenne az igazi karácsony.Sajnos nem valószínű, hogy sikerül , mivel az orvos és a rendőr is általában karácsonykor is dolgozik.

DE az unokák már nyomást gyakorolnak rájuk, hátha mégis összejön.Unokák: 8évestől-21évesig.

Csak ennyi jutott most eszembe, ha írsz , írok még, csak ne vedd kioktatásnak, csak tapasztalatnak, amiket írok.

A facén fenn vagyok, ha érdekel megnézheted acsaládomat.

Eszlári Katalin néven.

nov. 15. 13:57

Heló, halihó, essen már a hó!!!


Jól eltűntél megint a ködben. DE én ráérek, és akár monológot is tudok írni, ill. szoktam önálló cikkeket is.

Ha jól számolok, , te olyan fiatal vagy, hogy én már lassan nem emlékszem voltam-e annyi.

Ezért biztosan állítom, nagyon sokat fogsz még változni.

Bár én is sajnálom az állatokat, de az állatként utcán élő embereket jobban.

Na most meg adtak egy pofont a sz...k, hogy ne éljenek az utcán se.Felszólítják a padról felállni is nehezen képes öreg embert, és fel kérik, hogy "fejezze be a hajlékktalansági tevékenységét"na most mi értelme ennek

Ásson egy sírt és feküdjön bele?? vagy mire gondoltak?

Nem minden hajléktalan iszik , van aki a tanári katedráról került az utcára.Onnan meg visszevickélni, már nagyon nehéz.Sorolhatnám a betgséget, a kort a lelki erőt stb.

Na jó ennyi , más téma.

Igaz, minél hamarabb légy anyuka, mert attól nincs szebb érzés, még aszerelmet beleétrve se

42. Tryxia
nov. 11. 19:17

Szia Dory!


Én kicsit másképp vagyok a világgal. Nem mondom, hogy nem sajnálom az embereket, akik rossz körülmények közt vannak, de sokkal jobban sajnálom azokat az állatokat, akik az emberi hülyeség miatt szenvednek. Az ember nem tehetetlen... az, hogy annyi hajléktalan van az emberi hülyeségnek köszönhetjük szintén. Az állatok mit tettek azért, hogy azt érdemeljék, amit?

Ezért is van, hogy én inkább adok pénzt az állatok megmentésére, mint az emberekére. Ha tehetném én állat menhelyet nyitnék.


Magamról: 29 éves vagyok, van egy jegyesem, akivel 2020-ra tervezzük az esküvőt és ha lesz a munkahelyemről végleges szerződés, nem csak meghosszabbított, akkor azonnal rámegyünk a gyermek témára is, mert ugye az én biológiai órám ketyeg. Jelenleg amolyan gyerekszerepet a kiscicám tölti be, akit idén januárban fogadtunk örökbe. Mondjuk most már nem annyira kicsi, van már vagy 4 kiló (ez teljesen normális testsúly) és jelenleg másfél éves.

41. Dory201 (válaszként erre: 40. - Tryxia)
nov. 11. 12:53

Szia TRyxia!!


Végre előkerültél, ha már kutya téma , nekem is van véleményem, ma már többet fogalalkoznak az állatvédelemmel, mint magukkal az ellátatlan mondhatom nagyon sok tehetetlen beteg öregről, akinek senkije sincs már. Nekem is van kutyám sőt az előzőt annyira szerettem, hogy az újabbat már nem is sikerült úgy megszeretni.

Skót juhász volt, fenn van a képeim között.

DE azért az emberrel lagalább foglakozhatnának többet is.

Szerencsétlen hajléktalanokkal,is mit csinálnak??"azonnal fejezze be a hajléktalan tevékenységét" ekkora őrületet???? Hova mnejen a szerencsétlen? Egyenesen ásson egy sírt magának?

A sok kielégítetelen nővel sajnos egyet értek, mert manapság a nők már annyira alpáriak és szégyentlenek, hogy túl tesznek a ff. kon.LÁsd VALÓVILÁG, vagy inkább ne , ha nem akarsz hányni.

összeersztettek legalább 10 IQ 0 -ás emberkét, aki piál, kifordul emberi mivoltáből, és kefélnek, mint a nyulak.

MásTéma: Írj magadról pár sort, mert én nem voltam itt az elejétől, Hány éves vagy, van férjed, gyereked?

Azt hiszem írtam én kicsit túlkoros vagyok 67 leszek 24.én. Három felnőtt gyerekem van Két dr fiam és alányom is főiskolát végzett. Írd és mond 8 unoka......7 lány és 1 szem fiú.

40. Tryxia
nov. 8. 21:24

Hehe elkapott a munkakedv... - ez csak vicc


Ha már téma, akkor a következő:

Olvastam, hogy egy kutyát elütött valaki és a helyszínről ugyan olyan száguldással elhajtott, mint ahogy érkezett. Aztán olvastam a kommenteket, hogy "az ilyen embert agyon kellene lőni". A kutyust én is sajnálom, de érthetetlen ez az agresszivitás az emberek részéről. Ilyen ez az internet, ha nincs kép, és tudod, hogy nem érhetnek el, akkor megnyílik a legkisebb száj is.

Aztán az egyik csávó leoltotta a népet, hogy "mennyi, buta, írástudatlan, kielégítetlen nő van itt" persze azt nem vette észre, hogy ő maga is vét helyesírási hibákat, de az nem számít ugye... a butaság tonnaszámra ömlik az internetről. :(


Egyébként éjszakás vagyok és most is dolgozni megyek.

nov. 8. 10:32

Hello.sehol senki!!


Szivrepesve varom,hogy valaki beszelgessen velem!!!

Tryxi merre jarsz?

Van ugyan varazsgombom ven boszorkany vagyok,de sehol nem latlak.

38. Tryxia
nov. 2. 21:09
Fogalmam sincs, de elméletileg le is lehet tölteni hangos könyveket, szóval, ha van egy jó lejátszód (mint mondjuk a windows media player), akkor szerintem azzal is jól megy.
nov. 1. 11:33

Szia TRyxia!!!


A hangoskönyvet , hogy lehet használni laptopon, én nem nagyon értek ezekhez a kütyükhöz, felolvasni is szerettem volna nem sikerült.Kellett volna hozzá valami külön .

a vámpírság meg csak un, vicc volt.Kicsit bénára sikerült, de valóban a megszokott jó dolgok még a gazdagság is értéktelen lehet egy idő után.

Tegnap bedöglött a LED tv, azt mondják nem is érdemes javítattani. Lehet veszünk egy újat, úgyis mindegy már.Olyan csorók vagyunk nyugdíjasként, hogy szinte mindegy mennyivel tartozunk.

Kilakoltatni nem fognak, már csak azért sem , mert nem a mi nevünkön van aház.A lányom nevére írattuk, és még jelzálogot is vettünk fel rá.

Ekkora húlyeséget , hogy lehetett csinálni, bár mi sem tudtuk , mint ahogy sokan , hogy át lettünk b.....a.

36. Tryxia (válaszként erre: 35. - Dory201)
okt. 31. 21:46

Hangoskönyv? :D

Az öröklét nem annyira hangzik vidáman. Hosszú idő után nem értékeljük már a dolgokat. A jó és a rossz összemosódik, aztán a magány is vele járna, mert megélnénk az összes ember halálát, akit szerettünk... aztán idővel majd elfelejtünk szeretni is...

Akkor meg már az is mindegy lenne, hogy fiatalok vagyunk-e vagy sem.

okt. 31. 12:05

Az már igaz, jobb ha be sem kapcsolja az ember aTV-t, mert butít.

Mi is csak azért nézzük, mert sok szabadidőnk van.

Persze, ha nem lenne rossz a szemem,akkor többet olvasnék, nem bírok meg lenni olvasás nélkül.

Meg kéne múteni szürkehályogra, de akkor se garantálják a sokkal jobb látást, mert időskori genetikai eredetű baja van a szememnek.

Utálom az öregséget, ha rajtam múlna soha nem is öregednék meg, lehetnák inkább vámpír.

34. Tryxia
okt. 30. 19:35
Na igen... meg nem is 1-2 reklám, hanem rendesen majd 15 percig ez megy... és amikor megkérdi a párom, hogy mit nézek a tévében, akkor volt már, hogy elgondolkoztam, hogy melyik filmet is kezdtem én el nézni? És nem tudtam a választ, mert teljesen elfelejtettem ezután a sok agysorvasztó reklám után XD
33. Dory201 (válaszként erre: 32. - Tryxia)
okt. 30. 18:46

Ez mar igaz.barmelyik adora kapcsolok reklam reklam hatan .Vannak kifejezetten idegesitoek.Sot teljesen ertelmi fogyatekosaknak tartjak a nepet.

Bar nem szivesen politizalok,de a politikusok minket a nyugdijasokat tenylegesen annak nez.

Ha fital lennek en mar csak leulnem azt a kis idot.amit ma kiszabnak a gyilkossagert

32. Tryxia
okt. 30. 18:28

Túl sok reklámot nézek (mert már a filmek helyett is azok mennek) és az egyik rettenetesen idegesít. Miért van az, hogy a mosószer reklámban, ahol összekötik az emberek kezeit egy nagy ebéd alkalmával és ugye a terítőre mennek a kifröccsent ételek, italok és édességek... mégis a prezentációban ott egy igen szépen, szinte művészien megkreált foltokkal teli terítő van??? Ráadásul a terítő közepén nem nagyon esznek, szóval inkább a széleken kellett volna, hogy több folt legyen.

Tudom, hogy megannyi reklám csak ámítás, de legalább ne vennének ennyire hülyének, amikor el akarnak adni valamit... Legalább tényleg csináltak volna egy igazi tesztet, ha már annyi statisztát lefizettek.

31. Tryxia
okt. 30. 18:25
Légy pozitívabb, hisz neked az elvesztett babóca után lett három megmaradt. Sajnos sokan nem mondhatják el ugyan ezt. Senki sem kételkedik abban, hogy mennyire erős vagy, viszont ezt neked is látnod kell.
okt. 30. 11:30
ui.és akkor még nem tudtam hány tragédiát kell még majd megélnem, de valahogy mégis itt vagyok. Azt hiszem anyolc unoka miatt élek még.
29. Dory201 (válaszként erre: 28. - Tryxia)
okt. 30. 11:28

Szia Tryxia!!!


Nemhogy túléltem, de még utána szültem három gyereket.Talán ezért is maradtam életben, hogy ők megszülethessenek.Ugyanis nem elég , hogy a baba beteg volt én kaptam egy vérmérgezést, amibe általában illik meghalni.

A szülészorvos bennem felejtette a tampont, ami három napig benn is maradt, senkinek nem tűnt fel, hogy nem tudok pisilni, meg hiába keltenek fel az ágyból összesem.

Aztán saját magam "szültem meg" az öklömnyi tampont a varrás után benn maradt.

Rohangáltam már akkor , mint mérgezett egér, 2 óránként nyomták a lábfejbe csuklóba a piniccilint.

Gondolom nem karatk az újságba kerülni. Hogy egy 19éves kismama meghalt.

28. Tryxia
okt. 29. 18:20

Jajj már majdnem megijedtem, hogy valami gond van, mert írni akartam ide, erre nem tudtam csinálni semmit :D


Dory: én csak azt tudom neked mondani, hogy ne ragaszkodj tárgyakhoz. Azaz mi emberek képesek vagyunk olykor nem elengedni egy tárgyat, mert az erős emlékeket idéz fel bennünk.

Ne a távolságra gondolj, hisz én sem teszem azt. Én is elvesztettem sokakat (tény egy gyermek elvesztése egészen más és mélyebb nyomot hagy), mégis nincs bennem rossz érzés, mert nem állok a sírok felett. Hidd el, hogy többet jelent az, ha nem felejted őket, minthogy csak odamész egy sírhoz és leteszel oda virágot és mécsest. Ha én is meghalok azt akarom, hogy a jó pillanatokra emlékezzenek, amelyeket velem töltöttek. Mint ahogy ez is, nem az a lényeg mit viszel, hanem hogy miként viszel.


Én példának okaként vettem mécseseket, de majd ide kintre fogom kitenni a teraszra őket. Már megszokás a mécses, és hangulatos is. Valamiért én szeretem a halottak napján a temetőket, mert akkor olyan, mintha élettel telne meg. Apu azt mondta, hogy ne mondjak ilyeneket, de hát nekem ez az igazság. Én másképp látom.

Egyes kultúrában a születéskor sírnak és a halálkor nevetnek, hisz a születéskor tudjuk, hogy folyamatosan sebezhetőek vagyunk és nem egyszerű az élet, viszont a halál békés és ott már nincs fájdalom, és bánat. Ott megnyugszik a lélek.

Sajnálom a kis Krisztinát. De én hiszek abban, hogy semmi sem történt véletlenül. Ez most így csúnyán is hangozhatna, de ne érts félre. Itt nem az volt a lényeg, hogy neked fájdalmad legyen, hanem valamiért fontos volt, hogy ezt a fájdalmat megéld. Viszont nagyon erős nő lehetsz, hisz te képes voltál talpon maradni.

okt. 28. 10:26

Jo reggelt!!!


Velem keltek es fekszetes.

Most nagy szivfajdalmam,hogy 330km-re vagyunk a temetohoz,igy cigy mecsest gyujthatunk.

Pedig ott van eltemetve apam.anyam.a nagymama es a ket honaposan elveszitett kisbabam is.Bar tudom jobb volt igy megsem lehet egy eleten at elfelejteni.

Gyogyithatalan betegseggel szuletett 1970-ben.

Es Krisztinanak hivtak.

okt. 27. 21:01
Csak mnellesleg irom,hogy majdnem 50 eve elek egy hazassagban.volt ebben minden.Hegy volgy.siras rivas es boldogsag is.Meredek tortenet a mienk/egy hazassagon kivuli gyerekkel/es harom.ma mar felnott gyerekkel.Most mar 8 kozos unokaval. Ha valakit erdekel esetleg kerdezzen nyugodtan.
okt. 27. 20:55

Sziasztok!!!


Nem reg jottunk haza az ILLATESTROL,ezt a lanyomek szerveztek Kerekiben kozel Balatonfoldvaron.Jo hangulatu osszejovetelvoltl.Es foleg Illatos.

En magam is sajnos eleg sok betegseggel kuszkodok.

Sot mindketten inzulinos cukorbetegek vagyunk.Szerencsere van erre is olajos megoldas.

Amugy eloszor Zsolt fiam ismerkedett meg vele.

24. Kis Nóra (válaszként erre: 21. - Tryxia)
okt. 27. 20:01
Klassz nagyon ez a pozitív szemlélet, ami árad belőled! :) Azért tettem fel a kérdést, mert az örömödet akartam látni :) Valahogy nem is számítottam olyan válaszra, hogy dehogy megyünk haza Karácsonykor :))
23. Kis Nóra (válaszként erre: 20. - Tryxia)
okt. 27. 19:56

Jaj igen láttam 😊

Kevés olyan klub van, ahová Szederke ne jelentkezett volna:)


Nekünk vannak levendula bokraink, épp a napokban varrtam kis vászon tasakokat és töltöttem meg a szárított levendulával, tettem be a gardrób szobába. Állítólag a molyokat is elűzi. Most vagy elűzte, vagy alapból se lett volna moly, de az illata nagyon finom :)

22. Kis Nóra (válaszként erre: 18. - Dory201)
okt. 27. 19:50
Köszönöm, kedves vagy, gondolkodom rajta ❤️
21. Tryxia
okt. 27. 18:33

Jajj elfelejtettem válaszolni Nórinak x)

Igen hazamegyünk Karácsonykor, mert szüleim nehezen viselik, hogy ilyen messze vagyok. Perszr apu sose mutatja ki, de a tavalyi karácsonyt kint töltöttem és apu azt mondta most azonnal indítja a kocsit és hazavisz, mert ez így nem normális :))


Szerencsére alkalmozkodó típus vagyok. Még gyerekként megtanultam, hogy ha azt akatom, hogy helyem legyen valahol muszáj lesz valahogy alkalmazkodnom. Felfogás kérdése. Itt is emberek vannak, mint odahaza. Csak más nyelven szólalnak meg. A házak sem mézeskalácsból vannak és nem UFO járművel közlekednek :D szóval nem volt nehéz. Legfeljebb a nyelvi nehézség okoz olykor gondot, de nincs megoldhatatlan probléma ;)

20. Tryxia
okt. 27. 17:52

Nóri azért adtam admin jogot, mert gondolom akkor te is tudsz tagokat felvenni. Volt egy jelenzkezőnk, aki 2 óra várakozás után feladta és visszavonta a jelentkezését. A kis türelmetlen ugye :)


A levendula nagyon jó, sőt nem csak hogy megnyugtat de a kis szaros muslincák ellen is kiváló ellenszer ;)


Dory nekem van egy boszikönyvem és én olykor alkalomadtán abból jósolgatok bár leginkább magamnak. Azonban nem rendszeresen használom nem is szabad minden nap jósolgatni. Eddig lényegében bevált az eddigi megjósolt történés.

Mondjuk olykor csak ha már megtörtént a jóslat akkor fogom fel, hogy mi mit jelentett. Elég kesze kusza tud lenni értelmezés terén.

19. Dory201 (válaszként erre: 11. - Tryxia)
okt. 27. 12:38

Szia Tryxia!!


Én hiszek mindenféle boszorkányságban, ÉN magamat is boszorkánynak tartom, vagy legalábbis leszármazottnak.

Hiszek a reinkarnációban, és érzem tudom, hogy már sok életem volt.Sőt tudom a férjemmel is találkoztam már a régi életemben. Erről majd írok bővebben, csak most ILLATESTRE megyünk, mert a lányomék is benne vannak ebben a Doterra bisnisben és kell a közönség az előadó, MIskolcról utazik le ide a Balataon mellé , az kb. 330 km.

okt. 27. 12:29

Szia Nóra!!


Ha nem baj , máris ajánlanék neked, egy megoldást a nemalvásodra, ha érdekel.

A kisebbik fiam Doterrázik , nem tudom mennyire vagy ismerős e-téren .egyáltalán hallottál-e róla,???

Gyógynöványekból kivont illo olajokkal foglakozik.

Van egy nagyon jó bevált Levedula olaj, ami nyugtató és altató hatású. a lányomék a gyerekeknél is használják.

Éjszaka is párologtatják. Ha kérsz elérhetőséget megadom a fiam e.amil címét, vagy tel. számot.Semmi képp nem akarom erőletetni.

17. Kis Nóra (válaszként erre: 16. - Tryxia)
okt. 26. 23:59

Köszönöm, megtiszteltél, de nem hiszem, hogy szeretnék élni admini jogommal nélküled :)

A nap 24 órája meg nekem se megy itt lenni 😀

Már kellene aludni egy ideje, de nem megy. Nem tudok aludni 😶 Éjszaka sem sokat. Kávét csak reggel iszom. Lehet, hogy kapálni kéne, hogy elfáradjak 😋


Karácsonyra haza jöttök?

Könnyen megszoktál idegenben élni?

16. Tryxia
okt. 26. 23:46

Szia Dory! Tágas ez a klub, van hely bőven. :D

Nóri neked adtam Admin jogot, mert én nem tudok a nap 24 órájában itt lenni mindig :( Sajnos, mert ha délutános műszakom van, akkor a nagy pangási időben nem biztos itt tudok lenni :( Ilyen ez a dolgos élet.


Rólam csak annyit, hogy párommal Németországban élünk. Ő német én pedig bő egy éve költöztem ki hozzá. Ő a Boschban dogozik én pedig az R.E.T. cégnél vagyok :D Van egy édes husi kis cicusunk is (másfél éves és 4 kiló) Igor a becses neve. Nem vagyunk nagyon nagy valakik, még nincs gyermek sem, de ami késik ugye ;)


Én is zsongok már Nóri XD Mikor már látom a polcokon a díszeket, már érzem a levegőben a karácsony illatát :D Bár ajándékozásban nem vagyok jó, mert bár én nyitott könyv vagyok, mások nem igazán. Ezért az ajándékozást nem is szeretem annyira :D Bár tény, hogy jó látni, hogy más mennyire örül az ajándéknak, én nem nagyon vágyom már semmire :D Nekem minden megvan. Vagyis mondjuk amire vágyok az nem igazán becsomagolható dolog :D


Én egyszerűen csak várom már, hogy ott üljünk a karácsonyfa mellett, igyuk a forró kávét/teát/kakaót, együk a finom sütiket és jót beszélgetni. Ez a legjobb :D

1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook