Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni!
A nyitott nekem azért nem jó, mert tuti h éri valamennyi víz, és elkezd (nekem) egy marha nagy tálkában mállani.. Nem jóóó:((
Igenis, fogom nekik mondani:D
Nekem mindegy mennyi, csak legyen jó.. Nem feltétlenül szeretem én a drágát:)
Én meg mondtam, hogy nem kell. Csak olyan relative nagy értékű valamiből sem csináltam túl nagy hacacárét, egy kb 1500 ft-os 2x használt, nekem nem tetsző dologból meg pláne nem fogok.
Majd kipróbálom:DD
Ebben am tök igazad lenne, az ő érdekük lenne felajánlani..am nekem nyitottban van, az mért nem jó?:D
Mert szereted a drága samponokat:DDD
:DDD csak viccoltam:D
Jaj, tudom:( de mondtam,h visszaviszem, h kell nektek. Meg még van belőle, azt is felajánlottam:(
Amúgy használom, épp 1 órája kentem a hajamra egy adagot. Fogalmam sincs, h csinál-e vmit:DDD
De akkois:( tök nem szeretek am ilyesmiket elfogadni, bár most tök nem ez jön le, de kellemetlen:D
Hát, akkor használd annak:D
Biztos lehet, csak a mi háztartásunk még ehhez azért kezdetleges, és nekem pl. nem volt, csak amolyan nyitott szappantartó, ami ugyanannyira nem jó, szóval kéne egy zárt:D de felajánlani attól még lehet, nem? Mert akkor az ember belegondol, és esetleg otthagy még 750 ft-ot. Rossz az üzletpolitika. Vagy mondjuk ha az ember ilyen szappant vesz, akkor járjon hozzá kedvezmnényesebben. Na mindegy, én íígy gondolom.
Nem voltak, nyilván:d kül. miért használnám most ezt?:D
Haha.
Van farmer kisgatyóm,de térdig érő. És van fekete, amibe kb 4x férnél bele:D kell?
AMúgy tényleg szívesen neked adom, nem tesz semmit:D amúgyis a vichy csomagok értek kb 25ezer forintot, (amiről nem íírsz semmit:D):D
Szóval tied lehet, mert csak kidobnám, ha lejárt a szavatossága.
Igen, így kell lennie:DDDDD am simán tusfürdőnek is el lehet használni sztem..
Persze,az más..bár sztem lehet olcsóbban is venni:D nekünk mondjuk volt itthon műanyag,csak át kellett hozzá telepítenem ezt-azt máshova:DD
És nem voltak jók?:D
:D Van benne kóóóbász?:DDD
Jaj, tök ciki lenne, h mindent nekem adsz:s farmershortod nincs véletlen?:DDDD na, de komolyan..
Majd megmondod:D majd darabold szét:D mondjuk ha 10felé darabolod, akkor annnyira lesz jó:DDD ha 3ra, akkor annyira:D
Na lehet h drága, de ha valakinek nincs semmije, amiben tárolja??? akkor azért mégsem olyan drága, mint h az első alkalommal szétmálljon az egász 2300ft-os szappan.
Én sok mindent használtam. Utoljára fructist, de használtam már syosst, pantenet, head&shoulders-t, szóval majd minden megvolt:DD
biztos, mert még nem ettél az enyémből.. Mert h az enyém mennyei:DD
Neked adjam? Ananászos illatú, és marha nagy tégely, 2x használtam belőle. sárgás csillámos.
:DDD jó az néha..
Sztem többre, de nem esküdnék rá:DD
Igen, azt mondtad:D majd mesélj,h milyen:D én láttam h van, de sztem aránytalanul drága az a kis edény:s
Miért, Te mit használtál?
Hát..megeszem,de nem rajongok érte. Sose jut eszembe, h de ennék...:D
Komcsi? Én annyira ki akartam próbálni, csoptársamnak volt, de sehol se találtam:( neked melyik fajta van?
Szerintem ma én is kádazni fogok. Vagy nem tudom..:DD
Szerintem max3ra elég..
Hááát, aromaco dezodort akartam, azt mondtam. Azt kapom elviekben gyerek napra. Mondjuk kicsit megdöbbentő, hogy ugye a szappan alapú cuccokhoz elvileg lehet kapni lush-os szappantartót... Na de akkor miért nem ajánlják fel? de most komolyan, csak itthon jöttem rá, hogy basszus, ezt a szappant tárolni is kell, kül ha víz éri, szétfolyik és szétmállik..
Nyilván a régebbi samponodra voltam kiváncsi:DD
Hááát, ha ez a minden,akkkor igen, midnent:DD
Pedig az én tejbegrízem nagyon fincsi:D Nem is szereted?
mindjárt meglesem. Nekem van csillogós testápolóm, úhh de nem jött be.. Viszont garantáltan mindenhol csillogsz, és iszonyúan idegesíteni is fog a dolog:DD
Ugye?:D nem szeretem a kádat..unok ott csücsülni:D de néha rámjön, főként télen:D
Nyilván nem:D csak kisebbnek emlékeztem rá:DD
És mit vesztek?:D
Hát most a new-t:D előtte head&shoulderst meg mandulás baba sampont használtam évekig, ezek jöttek be leginkább.
Lol:DDDD szóval mindent:DDD 1000éve nem ettem tejbergízt:D sztem legalább 10:DD
Hmm, jóóóó:D engem a Shimmy Shimmy testápoló érdekel,h csillog, meg nemtom:D de olyan luxus:(
Szegény:))) muszáj:D
Nagyobb, mint amik ki vannak téve a lushban?:DDD
Holnap megyek be lusholni elvileg:D Anyummal. Ha most összejön végre:D
Milyen sampont használsz?
Én megettem egy apró szelet natúrharcsát, 2 ek krumplipürével, és az előbb csináltam tejbegrízt, az 2 félig mélytányérnyival. Az első felénél tartok.. Kakaós fahéjas.. SZörnyű, hogy ilyenkor jön rám a kajálhatnék. A másik tányér N-é:)
A radír illata, noss, olyan citrusos, de mégis kicsit édeskék.. Fincsiii:) majd szaglásold meg:)
De, de így fürödnék...:DDD muszáj lesz:D
Áh, sztem többre..bazi nagy fürdőgolyó:D
:DD még szerencse..
Nem használtam balzsamot szinte sose, nem szeretem a plusz macerát, meg mfélét rákenni, inkább 2 in 1-es sampont használok. Most kentem rá American Cream-et, de semmi különbséget nem érzek:DD
Vacsi..nem tom, nem vagyok éhes..neked?
Az a nagy gömb fürdőkádas fürdőzéshez jó, nem? Mikor szox Te fürödni?:DDD
10re? mondjuk max 3ra szerintem.
Nekem egy icipicit az, miután megmostam, de ahogy megszárítottam, rögtön eltűnik. Hálaég:DDD
Ohh, balzsamot használsz rá?
Vacsi?
:D nincs velük bajom,csak nekem annyira nem hiányzik.
Lol:D én szeressem:D de nem feltétlen örültem vna neki ettől függetlenül.:D
Óóó, az úgy oké:D takarékos:D de ezek a fürdőgömbök is..bazi nagy..ez elvben 1 fürdéshez kell, de ht szerintem legalább 10-re elég kell, h legyen..
Nem, korpás, csak a vége összeáll egy csomóba:s
Naaaa, aki a virágokat szereti, rossz ember nem lehet. Anyum tanította:DD
Egyszer, mikor kutyakozmonál voltunk, kérdés nélkül lefújta kutyaparfümmel Dömput. A gáz annyi volt, hogy kókusz illatúval, amitől én ugye nem voltam túl boldog, mert h nem szeretem. Na mindegy, vicces volt. és röhejes.
Neeem, 8ba vágtam, szét is esett az egész. Az esti zuhanynál majd kipróbálom lábra, combra, popsira:DD
És nem korpásodik a hajad? Mert a ugye a száradás az konkrétan korpa...
Ja bocs:D nekem nem hiányoznak a növények, csak a bogarak jönnek rájuk:DDD
:DDD vegyél rá kutyaparfümöt:D tényleg, menstruál még?:DDD
Hajrá:D de nem használod el az egészet, nem?
Jaj, fodrászhoz nekem is kéne, már csúnya a vége..meg a new eléggé kiszárítja, és tiszta gubanc:s
Hát sorry... Csak azért küldjük az esőt, mert kell a növényeknek:))
Igen, az van. Jóóó büdi. Mondjuk amint megszáradt, újra fincsi Dömpupu illata lesz..
Most fogok sokba vágni:))) És ki is próbálom mindjá.
Pénteken fodrászhoz megyek, jupijájééé:D
Szerintem akkor tőletek jön ide:D itt most kezd szeles lenni..de fülledtnek itt is fülledt:s
Lol:DD ez édes:D és ilyekor gondolom ázott kutya szaga van:D
Cukorradír?:D
Itt egyhuzamban szakad. Undorítóan ocsmány. Amikor meg sétáltunk, volt vagy 30fok és fülledt idő. Tiszta gyogyós ez az idő.
Van 2 db türcsije a kutyinak, és azokkal szoktam annyira megszárítani, amennyire csak tudom. Eléggé fél a hajszárítótól:DDDD
Ó anyám:s ilyenkor mit csinálsz Dömpivel? Megszárítod?:D
Itt még nem esik,csak borús:s
Jaja:s ne is idegesíts fele, k sok:s
Hát igen,az asszem jó lesz,de még lehet, h borul a vizsganaptáram:s
Wow. Jól tolod:D
Jövő hét kedd ugye?:D
És akkor a szőrözés meg jöv hét péntek, ugye? egész nap? mert most írok a csajnak..
Ja, 30 körül keltem:D
Nem gáz:D tanulással? Azzal sehogy..csak olvastam:s
Basszus, nem láttam, hogy írtál..:s
Azt kérdeztem, hogy hogy állsz a tanulással.
Fenn vagy már?:D