Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni! (beszélgetés)
Most oroszos vagy:D Nyugi, belefér:D
Na, neki ez csak egy kései estebéd volt, ami után még vacsizott, kb 3 óval:D
Na, ilyen a párom.. Most hogy sok a meló, kicsit elhagyta magát, van rajta kb 2-3 kg, na de annyit zabál, mint egy málhás szamár, és mégis csak ennyi:DDD Szóval, irigykedem veled:D igazából minden áldott nap:D
Héti..szal heti...szeretünk magyar nyelv:D
Úristen:DDDD ez nekem 1 héti kaja:DDD
Igen.. Párom is ilyen.. Nem tudom meséltem-e múltkor mit alkotott.. Kaja.. 2 naaaagy tányér őszibarack krémleves, brutál tejszínenesen, szóval extra laktató, aztán egy BRUTÁL adag bolognai, aztán egy vájling görögsali, még egy nagy tányér bolognai, és 8 db muffin. Leöblítve kb 1,5 liter fantával...:D na ezt übereld.. már majdnem én voltam rosszul..
párom se birja a piszkafa csajokatde pl ő most már rámszólt hogy azért amikor 10el kevesebb voltam csinosabb voltam
persze nemilyen durván mondta, hanemmutogattaa régi képem hogy itt milyen szép voltál:D
Jaj, az ilyeneket annyira irigylem..:DD volt barátom is ilyen volt, még sokadszori együtt reggelizésnél is csak ámultam..én megettem 2 pirítóst, ő eltüntetett 15-öt, számoltam:DDDDDD de mondta, h még tudna enni, csak nem akar teljesen jóllakni:D jesszus:D
Nem, ő teljesen átlag alkatú. Nem is vékony, nem is mackós, normális testalkata volt.
Az én párom is olyan, hogy simán megehet bármikor 2 adag kínait, mert edz egyet, és a kétszerese visszajön.. meg gyors az anyagcseréje is..
Jó neki.. meg nincs szép kerek feneke, és csini mellecskéje:))
Szóval pasik...:DDD
Amúgy mi meg együtt edzünk:)
Jaaa, értem:D legalább egészségesen csináltad..én egyszer 13 évesen úgy, h koplaltam, lefogytam 47 kg-re, de hát az nagyon gyorsan visszajött..meg 1x hasonlóan, de az is..ésszerűen most csinálom először:DD
Nem volt igényem rá, ő nem ilyen volt. Nekem nem volt igényem. Hazamentem, filmeztünk, elvoltunk, ettünk. Befeküdtem a kanapéra és ott is maradtam.
mondjuk nálunk a párom vékony odafigyel akajálására és sokat edz is, együtt meg kirándulunk
már 10kg minusznál is sokkal könnyebb a mozgás, és ténylegmég fiatal vagy,most sokkal könnyebb mint idősebben
van az a dal
most élsz, most vigyázz hogy jól csináld hisz a leg apróbb hibád megbosszulja önmagát:DDDDDDD
Amúgy ennyire nem volt igényed arra, hogy felkelj és járj? Sose, v csak a párod volt ilyen típus, és így Te sem?
Hát figyu, innen szép nyerni:)
Tudom. Emlékszem, régen pl. általában az volt a rendszer, hogy amikor hazaértem, akkor elfeküdtünk a kanapén, vagy az ágyon, és után egész délutántól feküdtem. Ritkán mentünk bárhova is, de ha elmentünk az azért jó volt, de leginkább otthon voltunk, így a a napok nagy részét fekve a kanapén vagy ágyban töltöttem.
régen igy 3szor mindig nyáron, télen meg visszaszedtem mert zabáltam,ez most a negyedik de nem számolok kcalt csak saccolom, és ez most nem olyan gyors de nem is baj és most ez inkább életmodváltás lesz
Persze, hát logikus, ha belegondolsz, h mennyi súlyt kell cipelned.
Hát, erre nem tudok válaszolni. :S Konkrét dolog nincs. :S Csak szeretnék fogyni, hogy pl. ne fulladjak le.
A legnagyobb bajom az, hogy nagy a hasam és a cicim és pl. alig látok magam elé, ha lefelé kell néznem. Nehéz cipelni magam. Ezért nem megy.
Értem.
Arra nem válaszoltál, vagy ha igen, bocsi nem láttam, hogy van bármi ami motiváljon? Úgy igazán?
Na, látod ez az! Ez nem egészséges ennyi idősen.
Mármint most fogyózol így, v régen fogytál így?:D
Hú, 75-78 körül volt talán
Hú, én fél emeletet nem tudok felmenni. Lépcsőzni egyáltalán nem tudok....:S
hát én kcalt számoltam 1200-1500 és minden nap 1ora tánci otthon, majd 2
később kevéslett ugyhogy futni kezdtem 3-5kmt
:D
94kilosan meg a 30 lépcsőfoktol kifulladtam, most azért nem okoz semmi gondoot párszáz lépcső se:D
a 70 kg felett c. képed, kb hány kg?
:DDDDD Igen, ez így szokott lenni:D de jobb is, mintha kapásból 30 kg-vel kevesebbet tűzöl ki, mert az túl messze van:DD
nekem is vannak részcéljaim, 94 ról 86 volt, most 81 utána lesz a 79
az alatt meg még nem tudom, mert az már nekem régenlátott tartomány:D
Én is többször fogytam már, de azok totál elborult fogyókúrák voltak, vissza is jött..
Háhá, már most is nehéz..az én koromban:D
További ajánlott fórumok: