Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni!
mennem kell. sok sikert holnapra, számolj be:)
jóccak
:DD Megnyugodtam:DD
Nem, én nem szedtem soha. De nem is ilyenre gondoltam, hanem fog.gátlóra. Attól nekem kevésbé fájt. De annó én nospa-t szedtem, ha fájt.
Nem gondolkodom ám mindig kajában:D
van bogyóm, algo m. ismered?
Ugye?:)) cukiii..tudom..pörköltnek:P
Pff:D én a rántottsajtot szoktam néha áfonyalekvárral, de az elég elterjedt:) Mg kb mindenre sajtot raknék..a rizseshúsra is:D
Szegény:( Gondolom bogyó nélkül..legalábbis nekem az enyhített rajta.
Helyes nyuszi.
Nekem nincs ilyen hülye ferdeségem, hogy mondjuk bundáskenyeret juharsziruppal, vagy túróspalacsintát resztelt májjal, úgy hogy egészen normálisnak mondom magam. Viszont kikészít a pocakom görcsölése. Nagyon fáj:(((
Pedig finom az:DDDD
Igen, szedd ki a szóközöket a linkből:) Máshogy nem engedte elküldeni.
HAGYD ABBA!!!:DDD
Nem jön be a kép:(((
Ugye:D Kiskoromban a kedvenc kajám volt:DD Májkrémmel is jó:D meg a mézes kenyér párizsival...:DDD
Helyes!! Nééézd, ő mennyire cukiiii:
[link] hu/bonusbunny/kepek/ manocskavoroslany1.JPG
Banán kecsappal???? sonkával? Szerintem ne rólam írj:DDD
Nyuszi élve marad, s punktum:D
Még én se..de a többinek se tudnám:DDD
Jó, most én meg a banánt szeretem ketchuppal és sonkával..erre is húzzák ált a szájukat az emberek:DD
Helyes!! Mondjuk mi is ettünk régebben:D csak túl csontos és kevés a hús..szegééény..:DD
Írhatod. Nem tudom, hogy mi lesz a kulcsa a dolgonak, de nyugodtan:DDDD Amúgy meg istenien fini:D
Huh, soga többet nem eszem nyúlpaprikást:D hátha pont a tiedet enném meg:D
Ugye..még a végén azért nem kaphatok majd nyuszit, mert Te pont azt eszed meg, amit én kapnék:DDDD
Okooooos:DD
Hm...azt mondtad, h szereted, de az nem rémlett, h kedvenc..ez tényleg deviáns..írhatom rólad a szakdogám?:DDD "A nem finom ételeket szerető deviáns egyének"
Jajj ténnnyleg:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Basszus. Nem ehetek én nyuszit. szolidarítok:D
de rájöttem ám erre a pü-re:Ddd
A kedvenc kajámat már írtam: kelkáposzta főzelék.:D deviáns, mi?:DDD
:DDDDDDDD Ez biztos tudat alatti visszavágás volt azért, amiért egyszer annó nekem is ezt írták, és én se tudtam, h mi az:DD
(egyébként meg nehogy nyulat egyél szülinapodon...:D)
Ha felhoztad, ki kéne fejtened. Nem is kéne, KÖTELEZŐ!:D
Az okt.17-i születésűek kíváncsiak.
hajrá:D figyelek:D
Persze, nyilván:) Barátnőm is mesélte, hogy, amikor elköltöztek a barátjával, mféle serpenyőt, meg turmixgépet, meg ilyesmiket kapott minden ünnepre:DDDDD
Hehe, sebaj, legalább meglepi lesz:)))) És mi a legeleslegkedvencebb kajád?
Hát ez nagyon fura..sztem ha nem válaszolnak x napon belül, küldd el újra vmi másik címről..
Nem, ma nem. Holnap lesz egy..őhm..találkozóm, ezt most nem fejtem itt ki jobban asszem:D és arra kéne puccba vágnom magam, sztem hulahoppozok majd helyette v nemtom:D
Hát igen. Nálunk fontossági sorrend elején van már a szükség:)
Anyum mondta, hogy mi lesz a menü, de most nem emlékszem pontosan. Az fix, hogy lesz schrimp tejszínesen, spagettivel, és vagy vagy bárány, vagy nyúlhús lesz azzal amivel.. nem emléxem..:S vagy ponty? hmmm.. Szóval kicsit szita az agyam:S
Még mindig nem kaptam semmi visszajelzést, pedig még a spam-et is megnéztem. Meg vagyok döbbenve.
Ma boxolsz?
Lehülyéznék a barátot, h élőlényt ajándékozott:DDD De eléggé traktálom őket a nyuszikkal, remélem érzik az erős nyomást:DD
Dejóóó, színváltós bögre? Olyat hol lehet kapni?:DD
Egyébként az is tök jó, ha olyat kapsz, amire épp szükséged van..de nekem ritkán van ilyen nagy dolog, szóval általábal meglepnek, de mindig kitalálnak valami olyat, aminek tényleg örülök:D
Hmm:D Én még nem tom. És mi lesz a menü?
Hehe:D
Mit szólnának, ha egy baráttól kapnád?:D Csak nem dobnák ki..:) :$:DD
Az tök jó, ha meglepi. Én nagyon ritkán kapok azt. Most meg aztán végképp nem, mert elég sok mindenre szükségünk van, így inkább kérdeznek, hogy mit szeretnék:)
Ami fix, hogy kérek egy dvd írót, egy 1TB-s winchestert. A többit döntsék el:D
A páromtól pedig kértem egy hőre színváltós bögrét. Imádnám:D Most meg hogy jön a teás, hideg időszak, isteni lenne:DDD
A menünk már ki van találva, az is fix, hogy Anyu készítette marcipán torta lesz. Úgyhogy tök jóóó:D
Nem tom, de kitartóan mutogatom szüleimnek a kisnyuszis képeket, hátha...:DDDDDD
És nem tudom mit kapok, nekem általában meglepi szokott lenni, ritka, h előre tudom:D
De jó lenne nyuszit:DD
És Te? Tudod már, h hogy tartjátok? jaj, szülinapi menü..ajjajj....:DD
Nyuszi projekt?
Téényleg, mit kapsz szülinapodra?:D
Csak nem a nyuszit?:D
Ja, akkor oké:D Meg, most faltam be:D Bár nem vagyok egy nagy salis:D
Hmm, hát úgy igen..nálunk nem volt vmi sok, ráadásul vendégek is voltak úgyh nem tartott sokáig..:D
hát, sztem az egyenes nem olyan jó neki:) Úgy is szép, de hullámossal sokkal szebb:) Én is szeretnék olyan hullámosat:(
Csak visszafognak..csak fura, mert kétlem, h olyan sokan jelentkeznének, h ne csapjanak le 1-1 önkéntesre.
Azért annyira nem sok:) TK liszt, azannyukat. Nem is soook:)
MEgetted már?:D
Jaja, csak a mennyiség volt ellenség, amennyit küldött:D
Ruthie szerintem is gyönyörűséges. Mindenféle hajjal:DDD
Nekem is nagyon fura.. Remélem egyszer azért visszajeleznek. elég furi lenne, ha nem:S
Jaj, az sok-sok szénhidrát:DD Közben lehet,h fetás-sonkás salit eszem..nem tom még:D De már kopog a szemem.
A túrós rétes nem nagy ellenség szerintem:) Én is azt ettem a múltkor, az szinte csak túró, alig valami tészta.
Pff, azért nem értem, h ki-ki.:D Ruthie meg tök szép lett:DD
De ez nagyon fura..én meg tegnap végignéztem a kutyusokat, olyan arik:(( De furcsa, h nem válaszolnak..
Egy negyed bagette megsütve. Ennyi jut ma:D
Anyós tegnap este küldött rétest, túróst!!!! csak hogy a legnagyobb ellenségemet küldje este:D de kibírtam, s csak reggel kóstiztam meg. Egész fini volt:D
7.mennyben csak úgy suhanunk a storyban:D már nincs se Martin, se Matt, se Sandy, szóval cserélődnek a szerepek:D
Teljesen meg vagyok döbbenve, mert elküldtem tegnap a nyomtatványt a menhelynek, de még nem igazán jeleztek vissza semmit sem. Kicsit olyan furi, nem?:S
De jó:D Jaj, epilálás..ne is mondd..nekem is kéne..mára terveztem a bozótirtást:D
És kitaláltad már? Hm, nekem nem tom mi lesz..talán a szokásos sonka-sajt-hagyma kombó, de még mindjárt kitalálom:DD
Hát, a hetedik mennyországot mostanában nem nézem, most lehet, h belekukkantok, de igazából kb 1x vagyok itthon, amikor megy a tv-ben, így már alig tudom követni:D
Neked mi lesz a vacsi?
Hagy merítsek már belőled:)