Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni!
Nem hinném. Valami olyan kis faluban lakik, aminek a nevét még csak nem is ismerem. És amúgy relative normálisan elvoltunk egy darabig, majd szóba jött, hogy ki mennyit költ a karácsonykor, sokan reagáltak, köztük én is, és onnantól kezdve jött ez az egész. Mármár mókásan benne vagyok a bögyében. Unatkozik, és ennyi.
Háziszéna? Az mennyiben másabb a szárított fűhöz képest?
Mindent megeszik. A paradicsom, paprika, ubi, szőlő, banán, alma, körte, szilva, mindent. Ki egészséges eb.
:DDD
Ki ne próbáld a kettőt együtt!
Ok. Ha a problémás bőrre ilyen kevés alkalom is jó hatással van, de ettől barna nem igen lesz. Legalábbis nem az a szín, amit a szoláriumhoz szoktunk párosítani.
A minőséget még az ilyen kevés alkalomnál is előtérbe kell helyezni, mert a koncentrált dózis ártalmas lehet, ha nem megfelelő a masina.
Hát..nem lehet, h ismer valahonnan? Mert amúgy miért pécézett volna ki?
Hát vagy megpróbálok neki háziszénát szerezni:s
Jaj, a kis igényes:) Zöldséget, gyümölcsöt? ezeket megeszi??? Miket szeret?:D
Amelyik fórumban találkozunk, ott beszól. Először asszem leocsmányozta a karácsony fámat, majd közölte, hogy a pénz nem elég ahhoz, hogy valakinek ízlése legyen, most épp azt közölte, amit egy hsz-el arrébb leírtam. Akkor néha kapok egy "bogyó" jelet, és stb. Unom.
Ajaj. Akkor konzultálj egy állatdokival. Vagy szedj neki füvet kintről:D
Dömpi royal canin eb:DDD Csak tápot eszik, és zöldséget, gyümölcsöt.. Gyönyörű így a szőre, aktív, energikus. Ezt választottam.
Drága, ez legyen a legnagyobb bajod az életben, hogy ilyenekkel futsz össze a neten!
Bosszankodni meg nem érdemes miattuk, főleg ne ráncold a homlokod! :DDD
De kicsoda? És hogy érted, hogy hadjáratot indított? Mit csinál?
Mondjuk az tényleg gáz:DD
Hát ezt kétlem, valaki írta, h inkább éhen hal a nyula, de akkor se ette meg azt a szénát, ami nem ízlett neki..pedig most adtam neki a 3.félét:s
Tényleg, Dömpi mit eszik? Kutyakaját, v főzöl neki?
Ez a barátom lenne "cukinyelven"?
Tragikus.
Ó köszi:)
Megint felhúztak. Megint ugyan az az ember. Teljesen ki van rám valamiért borulva. Bárcsak tudnám miért, mert hadjáratot indított.. Ahol fórumon összefutunk, valahogy igyekszik beszólni. Hogy lehet a pasinkat "barinak" hívni??
Ne izgulj a nyúl miatt. Akkor fog enni, ha szüksége lesz rá:)
Mondtam én, hogy elmegyek veled:D
Nem, mert nem fogy belőle, meg az orrá alá dugom, akkor se eszi meg:-/
Hát kössz:D Az a baj, h el volt kényeztetve, házi szárított füvet kapott a tenyészetben, e bolti meg így nem kell neki:s
Akkor lehet, h bekukkolok majd egyszer. Egyedül:(( Vagy megvárom Zs-t:((
Jaj nagyon aggódj. Nem lehet, h éjjel eszi, v mikor nem vagy otthon?
PARAMAMI:::::::::DDDDDDDDDD
Én meg többnyire nadrágot, szoknyát:D
Pedig a Corvin sincs messze:D És ott van New yorker:D
Nem, mert nem volt olyan..úgyh marad a tál..a mostani fő aggodalmam, hogy nem eszi a szénát, pedig muszáj lenne ennie az emésztése miatt:s
Hát én bőrgyógyász mellett dolgozom ,és 1-2 alkalommal szokták is ajánlani. Mint írtam, pattanásos bőr. Télen pedig azért szokták ajánlani, mert ugyan erőteljes a besugárzás, de mégis "igazán" mesterséges fényt kap a bőröd. Ezt a tél alatt 2x kb. Szóval én meg így tudom.
Amúgy természetesen igazad van, a túlzottság, mint mindenben, ártalmas.
Nem melanomával, hanem sima bőrrel. Aztán csak jönnek az anyajegyek.
Az a baj ezzel a bőrgyógyászom szerint (és nincs egyedül a véleményével), hogy nem lehet előre tudni, hogy mennyi terhelést bír el a szervezet. Nem mindig azonnal jönnek elő a következmények. Biztosan hallottátok már, hogy hormonális változások hatására is keletkezhet egy rakás anyajegy az emberen (nyilván hajlam, hozott alapanyag kérdése, mint minden).
De az igaz, hogy önmagában egy-két szolizástól lesz valaki bőrrákos, ugyanúgy, mint önmagában egy-két cigi sem okoz tüdőrákot.
Tényleg nem. Én terra-ból mindig csak felsőket vettem, nem is tudom miért. Mert ezer éve nem voltam..:D
Ha éhes vagyok, akkor egy abonettet szoktam benyomni, egy phár vizecskével. És akkor elég is lett:D
Corvinban még sosem voltam.
De én Allee-s lettem, mert ott rak le a buszom, előtte:DD
Vettél a nyuszinak itatót?
Tényleg nem? Pedig én már sok helyen láttam:D de lehet, h csak a terranovában vagyok hozzászokva:D
:DD ha mégis éhes lennél, eszel egy szelet sajtot és kész:))
Tudom-tudom:) Csak nem tudom, én nem szeretek barna lenni..vmiért rosszul érzem úgy magam:D Egy kis alapszín oké, de, ha jobbna lebarnulok, az zavar. Pláne az arcomon.
Hát akkor annyira Te se vagy közel:D A mammut nekem marhára kiesik, ott sztem életemben kb 2-3szor voltam:D És a Corvin? Az sincs sokkal messzebb, mint az Alle:D
No, erről meg az jut eszembe, amikor kiemelek egy mondatot a szerződésből, hogy ez nem tetszik. Erre legyint a megbízó, hogy az nem is fontos, nem kérik számon sose. De akkor meg - kérdem én - minek van benne, ha nem is fontos?!
Szóval, ha szökőévente megy valaki egyszer-kétszer, akkor meg minek is? :)
De annyi valóban nem árthat sokat, hacsak nem éppen aktivája az anyajegyeket, aztán meg csak nézed, hogy milyen pöttyös lettél... :(
Nadrágot betűkkel? NEm is tudtam, hogy van olyan, ahol ez így megy..
Én azt hittem, h éhes leszek, a vacsi után, de még nem vagyok.. Remélem nem is leszek még egy ideig. MOndjuk úgy reggelig:DD
Emlékszem, h szénné égtél. De a szoliban meghatározhatod, h hány percet akarsz benn lenni, szóval irányítod a "sugarakat".
Hát nekem kb 30 p. allee, 45 mammut. Másba pedig nem járok:D
Ha alaposabban megnézitek a barnaság inkább öregít, mint vékonyít. Persze, értem én, hogy huszonegy-két évesen még nem igazán tűnik fontosnak. Viszont nem csak optikailag leszel tőle idősebb, de a bőröd valóban öregszik tőle és az visszafordíthatatlan.
Na, eleget kampányoltam ellene :)
Felesleges terhelés a bőrnek. Bár, ezt még huszonévesen nem igazán érzékelitek.
Vékonyabb pedig ugyanúgy nem leszel tőle, mint a fekete ruhától.
Hát tudod, s, m, l, xl:)
Hát, nem mondom, h degeszre ettem magam, de éhes se vagyok. Az is a kis kétszersült meg nem sokat ér amúgy sem:DD akkor inkbáb eszem helyette HÚÚÚÚST:D Vagy hagymát:DD
Hát igne, ha nem rohangáltál vna, hanem napoztál volna....:DDDD tudom én, hogy vékonyít, csak valahogy nem szeretek barna lenni:D Ráadásul nyáron életemben először hólyagosra égtem, ami eléggé megviselt:D Ennyire még sose égtem le, annyira fájt, h fájt megmozdulni is, mert rögtön húzódott a bőr:s
Háát..:DD nincs közel, de szerencsére jó a közlekedés. Miért, te mihez laksz közel?