Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni!
Nem gáz, én is még tettem vettem:D
Lábat nem nyírok, mert arra várok, h önrasztásodjon..:D
:DDDDD igen, bár kitoltottak..nem tudtam, h a doktorikban nem szabad rózsaszín szövegkiemelővel kiemelni a lényeget:(((( :DDDD
szia!
Vagyok, csak papírozok, és még nagyon nem vagyok készen::(
Szerintem még 1 óra, utána pilatesezek, meg nyírok egy lábat:DDDD, zuhi és jövök.. Este majd.. bocsi.
Sikerültek a dolgok? Mindenki ép maradt? A biztonsági rendszer? Beléptetés? A könyvek?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Én meggyüttem!
Vagy?
Jó, én is..:DDD
Ja, jó...akkor rád bízom magam..:DD
Jóccak:D Most végeztünk:s
Jó, igyekszem, a 40-re:DDD
Az itiner ilyen útinapló szerű. Lényegében: Hogyan kell eljutni A-ból B-be:DDDD
Akkor 10:40kor találkozunk:D
Jóccakát, és jó Fókuszolást:D
Jó, akkor legyen 40:D
Nme tom mi az az itiner..:D
Deákról 2 megálló a klinikák, onnan pedig van egy részletes itinerem. Úgy h nyugiii:D
Amúgy az ímélben minden benne van:D
Ne stresszelj már:D
Szóval nekem 50 p. a dolog,kiszámoltam.
Mi lenne, ha találkoznánk 3/4 11kor a deákon?
Mi lenne, ha találkoznánk a Deákon, (valahogy nem tévedek el odáig), és mennénk tovább metróval..
Tudom, tudom, le kell szállnod a metróról. De ha túléled, ez milyen?
Hát, valahol fel kellene szállnom a metróra..
De fingom sincs, h hol. Te h jössz be?
Aham, ma 7-től van x időig...:DD
Hát, attól függ, h Te hogy mész?
Most éjszaka??
11 jah. Találkozzunk előtte valahol, vagy csak ott?
Szia! Épp fókuszcsopos interjút csinálunk, de néha ide tudok nézni..
Hogy legyen? Hányra is kell menni? 11?
Hahó!
Vagyol? holnap?
:D Azért majd meséld el, h bejött-e:D
Ahova járok Zumbázni, ott is van Pilates, anyukám akarta kipróbálni:D
Én is:DD Az aztán tényleg nem hizlal sztem.
Hát jó.
Remélem Zselka eszik egy kis tojást is majd:D
Írd be a google-be, hogy Eredeti pilates kezdő. És lesd meg. És csináljátok együtt Anyuddal:D
Jónak tűnik:D Nem olyan aktív, mint egy zumba, de nekem pont ezért tetszik. A hasizmot meg azért meg bírja terhelni.. :DDD Nekem az a legeslegkritikusabb ponty.
Pilateseszni anyukám is akart:D én meg hastáncolni:D meg rúdtáncolni:D tényleg, nem akarsz velem rúdtáncolni járni?:D De most komolyan..:DD
Pff, ezt irigylem..én sose voltam hajlékony. Pedig úsztam:D de ez mondjuk adottság is. Bár lehet rajta fejleszteni, de akkor is adottság is kell hozzá:D
Hát köszi. Időközben sokfelé elküldtük a csávót, mert fájt ám a gyakorlat.. A térdes dolgokat nem tudtam egyedül megcsinálni. Gyorsan belenéztünk a pilatesbe, és lehet, h az még jobban fog tetszeni, mert kevesebb a térd dolog, több a gyakorlat. Holnap reggel meg azt fogom csinálni. Mert h éhgyomorra kell.
Én balettoztam anno, szertornáztam, kéziztem és úsztam, eléggé hajlékony vagyok. Anyummal egyetemben, aki szintúgy szertorna bajnok..:DD