Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Akkor oké! :o))
Idegen szavak, idegen szavak ..... biztos van otthon a polcon szótár .... le kell venni, azt leporolni .... :o))))))))
csak azért nem mert mindig belemerültök Mézivel :O)))
amugy csak kötekszem :))
Na megyek is....amúgy az ember hordta a rózsát tegnap is....ma is.....csokit is,úgyhogy tán valami helyzet kinéz!!!!!:-))))))))))))))
Pusz Nektek!!!!:-)))))))))))))
Hááááááááát ma nem volt annyi időm,és ezután sem lesz,még a gyermek fenn kukorékol,olvasgatnék most egy kicsit mielőtt elálmosodom.:-))))))))
Sajnos utólag vettelek észre,bocsi!!!
Nem szoktál itt lenni sűrűn........:-))))))))
Fain!!!
Mért ne tudtad volna még egy nappal a 30 fok előtt elkapni ezt a dolgot???????:-))))))))))))))
ja, pece!!!! :DDDDDDDDDDD
észre se nem vettél!!!
mért csak kukkolsz?? itt lenne a helyed Mézi mellett....
Ennek örülök.
Megfáztál legalább?????
:-S
Szia Szellőné!!!:-))))))))
Természetesen Neked is Kellemes estét!!!!
már miért szednék le??? hol??
szia :)
Szia Méz!Csak benéztem gyorsan....köszönök már Neked.Remélem jobban vagy,átmelegedtél ,és jobb a kedved is!!!!!!
Jó Estét Mindenkinek!!!
Gyerekekkel, szerelemmel, munkával, munkahellyel kapcsolatban nem voltak ma hervasztó gondolataid? :o))
A hold még mindig a halakban ..... szétszórtság, bizonytalanság ...... amiket tegnap is írtam .....
mifelénk annyira nem, de borsodban borzasztóó :((
viszont itt is dőlt már össze pár ház, pedig nem áll a víz az udvarokon ...
... nekem a zene-tánc igaziból akkor jön be, ha rendben vagyok... problémával való tudatos szembenézés: ...hááát igen, a nagy problémám a xar idő volt, igyekeztem vele szembenézni...:o)))
tequila, vörösbor, gin-tonic... hm... ez nem jutott eszembe... :o)))))
Hogy álltak ma a holdjaim? :o)
Hát, lássuk csak ..... tequila, vörösbor .... gin-tonic ..... :oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hát, nekem pl. a zene, a tánc az nagyon sokat segít ilyenkor, aztán meditáció, a problémával való tudatos szembenézés ..... tudod, ez a "gyere cipó, hamm bekaplak" ....... és újabban megszoktam nézni a csillagokat, hogy mi okozhatja nálam, melyik bolygó, melyik házban ... stb., és annak megfelelően keresek vmi olyan tevékenységet, ami kiváltja azt az energiát ......
De pl. vannak remek dvd-im is ilyen esetekre, amik mindig bejönnek. :o))))
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?