Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Mondjuk,egy kis fahéjas forrócsokival tálalva... nyammmnyamm...:)
:))))))))))))
Na igen,egy szimpla tejszínhab is nagyon ízletes,ha megfelelően van tálalva....:)
Én megvagyok sütemények és torta nélkül, ha a feleségem soha nem sütne, akkor is meglennék.
Esetleg veszünk egy sima krémet, vagy franciát, talán albán krémest, vagy rigó jancsit, talán egy habos.....
Párom is megkérdezte,én csináltam-e a tésztát a gyümölcstortához,mert annyira finom...ők mindig boltit szoktak venni,és a házi magasan veri :) Büszke voltam rá...de tény,hogy beleadom szívemet-lelkemet,ha neki(k) készítek enni... :)
Most ebédeltem,feljövök ide,és látom itt is esztek!:))))))))A somlói az egyik kedvencem!
Jaj!!!Somlói??????Küldj egy falatot így az éteren keresztül!!!!Gombóc Artúr felfogású vagyok,szinte minden jöhet ami édes ízt tartalmaz.
Somlói...rendesek vagytok,én ma még nem igazán ettem normális kaját,neki is állok főzni valamit...gyorsan,végre...:)
Imádom a tésztát!
Hát nagyon nem adja vissza sok sok étel azt az ízvilágot,melyet eredetileg háziasszonyok készítenek el.Abban valóban a szív is benne van!
Dolgoztam éttermekben nem keveset,konyhán is tudom mi a szitu,úgyhogy nem is csodálkozom azon,hogy közel sem olyanok a kaják mint az eredetik!
No drágáim, nálunk is fogyókúrás kaja volt ma, desszertként somlóigaluska:)Láthatjátok, hogy nekem más se hiányzik:) De olyan finom:)
Uhh...eredeti olasz tészták...ne kísérts... :)
Ciao!
Jó tésztát? Olaszországban dolgoztam egy keveset. Volt a mikor több hétig kint voltam, egy panzióban
laktam, ahol a háziasszony főzött és azt ette a család is.
Leírhatatlan tészták voltak, parmezánnal a tetején
izlés szerinti mennyiségben. Étteremben olyant nem adnak, mert abban benne volt a háziasszony szíve, lelke.
Tudjátok mit jelent az kajában, amikor az ember többedszerre megy ki és már puszival fogadja a háziasszony?
én végeztem konyhatúrámmal.. :)
Megint akkor jöttem fel,mikor mindenki lekarcol valamerre?:((((((((((((((((
Hello,jó konyhatúrát:) ÉN is majd jövök estefelé,úgyis NFL lesz... :)
Na sziasztok,látom a fogyózás a téma...........Én meg itt ülök a gép előtt és egy nagyadag rakkot tésztát gyűrök befelé,holott nekem is volna mit leadnom.Én sokszor elkezdtem,eredményesen is,csak a kitartásommal vannak gondok.
Én is megyek konyha-túrára.....este vagyok ....szia
Igen,jól számoltad ;) Nyáron 64 voltam,és nagyon boldog voltam annyival,csak jött a tél,és hörcsög módjára nekiálltam raktározni... :D Úgyhogy,most 4 kilót leadok,nekiállok sztripaerobicozni ;)Hogy a páromnak is legyen valami haszna ebből :D Meg ugrókötelezni.
Ígérem nem fogtok csalódni....azért ajánlottam a menüjüket,mert az étlapon húzósabbak az árak....egyébként a jobb,drágább éttermekben érdemes a menüre gyúrni,egy 4fős családnál,több ezer forint spórolást jelent
nade én most ~ 20 percre-fél órára el,kitakarítom magam után a konyhát,mertha srácok felkelnek,és meglátják a rumlit,megint hallgathatok,hogy "nekik miért nem sütök valami hústortát,meg mi elsz az ebéd,ha már így összedzsuváztam a konyhát" :D Jobb a békesség,bár,utálok mosogatni.. :)
Ha jól számolom ,akkor most 68 vagy ...az azért még nem olyan vészes......neked 60-65 lenne az ideális.....én földhöz verném a seggem örömömben,ha csak ennyi plussz lenne rajtam....
Végülis,szerintem az nem húzós ár egy háromfogásos menüért,máshol egy főétel kerül annyiba,ahol mi szoktunk enni... :) Szerencsére nem szeretem a levest :D Mindenképpen ki fogjuk próbálni,köszi az ötletet ;)
Ha jó tésztát akarsz enni és a Mammutban jársz Abocanto.....olasz étterem,de el fogsz ájulni a kajájuktól....én mindig megnézem őket ,ha arra járok....1990Ft egy három fogásos menü náluk,ami elég drága ,de azért néha belefér ,mondjuk fodrász helyett
Cézár saláta...isteni...és a legroszabbat a Burger Kingben adják,pedig jó hely az,2havonta egyszer...mert nem nagyon kellene olyanokat ennem.:) Diétára viszatérve:Igazából,2 év alatt sikerült lefogynom 25 kilót,amiből visszaszedtem 9-et :S Úgyhogy,most a cél még -4 kg,mivel anno "túlfogytam"... 172-es magasságomhoz szörnyű volt az 59 kiló,mindenki kérdezte,mi bajom,szörnyen nézek ki.
Huh...Pesten van,jó kérdés,nem figyeltem,azt hiszem,talán a 69-es villamos megy el előtte... munkatársakkal voltunk céges bulin ott :)
Nálam az étterem vagy tészta vagy cézár saláta!!!!
Melyikben voltál,mert több is van belőle???
Ez a probléma nálad!!!Az egy étkezést koplalásként értelmezi a szervezeted és az anyagcserédet takarékra állítja,próbál minden gramm kalóriát elraktározni és hiába nem vacsizol,eszel keveset egy grammot sem fogsz fogyni!!!!!!!
Étterem...huh,decemberben voltam a Trófea Grillben...nem tudom,pesti vagy-e..de...életemben nem ettem még oylan jót,mint ott :) Egyébként,ha étterem,akkor grillezett zöldségek, esetleg csirkemelles ételek,az még belefér ;)
Ha étterembe megyünk a fiúk mindig jó nagy húsokat rendelnek ,én meg tésztát (néha azért nagyon mellé lehet esni az éttermi tésztával!!!!)
Én meg alig eszek húst,nem nagyon vagyok oda érte...és 2 pasival élek együtt(lakótársak)+ha párom is átjön...kész anyagi csőd,legaláb másfél kiló hús elfogy,mindegyikük tud enni... :) És hitvallásuk"amiben nincs állati,az nem étel". :D
További ajánlott fórumok: