Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
És azóta is mindig szól hogy vigyázzak,ha meglátja a turmix gépet a kezemben!:-)))))
No Fiúk-Lányok, én lefexem. AZ Uracskám már horkol;-), de megbocsátható ez ma este:) Sikerekben gazdag, kellemes éjszakát mindenkinek! ;-)
Na megyek aludni,jó éjt mindenkinek!!!:)))))))))))
Erre írtam:Nem lát szem ,nem fáj szív!Amíg annyira ügyes,hogy a gyanú árnyéka sem merül fel,nem tudsz róla,ergo nem is okoz fájdalmat...de ha kiderül mindenképp fáj a körülményektől függetlenül!!!!!
Hát ilyen egy szerető család:))))))
Képzeld tavaly majdnem levágtam az ujjam turmixgéppel,az egész család a kegyeimet leste és nekem csak irányítani kellett,mindenki mindenben segített!A párom mosta a hajamat!!! :-)))
Egészséges élet szemlélet!!!!:-DDD No anorexia,no bulimia,no önértékelési zavarok :-DDDD
Megsértenéd a feleséged, hogy bevallod?
Tényleg Te képes lennél mással, ha mondjuk az asszony otthon lázasan fekszik?
Igen,csak muszáj hímelni-hámolni,mert nemgondolnám ,hogy az őszinte beszéd után megértésre találna az ember.Mit lehet ilyenkor mondani?Hogy.-Ja megcsaltalak,mert annira kerek segge volt a kolegínának,és már olyan régóta meg akartam dugni....ugye megértesz drágám,és velem maradsz?
Majd rádumálunk!!!!! :-DDDD
Ez nyilvánvaló!Sokak nem érdemelnek semmi rosszat,de mégis történik olyan,ami borzasztó!Sajnos,hogy ilyen a világunk!!!:(((((((((((
Pontoisan így van. Persze bízik az ember abban, hogy nem bukik le. Ha mégis, akkor jón az idétlen magyarázkodás. Miért nincs annyi gerinc az emberben, hogy legalább amikor kiderül, akkor mondaná meg az őszintét? Ott volt, megkívántam, benne volt a dologban, nem hagytam ki. Szerintem még szimpatikusabb is lenne így elmondani, mint hímelni-hámolni.
Hidd el komolyan mondtam, 80ASIQ érti.
Egyébként kérdezd meg a férjedet, ha beteg lennél lenne e kedve más nővel hetyegni?
Én ebből nem csinálok akkora katasztrófát.Az exem már akkor csalt, mikor 50 kiló voltam, s csalt akkor is, mikor a duplája.)Az, hogy a második lányom után jócskán maradt rajtam tény. Azonban én azt a nézetet vallom, hogy abból kell gazdálkodni ami van, -így mikor egyedül maradtam, nyilván olyan férfiak társaságában éreztem jól magam, akik ezt a fazont szeretik. ÉS vannak, nem kevesen. Soha egyetlen férfi sem mondott egy rossz szót se rám, és rendkívül élvezték a velem töltött időt.Volt egy kapcsolatom, - de ezt már írtam- aki istennőként bánt velem, nem hiszem, hogy egyetlen manöken is kapott volna férfitől több rajongást.Szeretnék én is soványabb lenni, de különösebb problémám nincs magammal. Meg kell találni a vevőkört;-)
Kíváncsi vagyok,ha bejön lehet én is bevetem magam:))))))))))))Habár nem tartom valószínűnek
Nahát ez az! És persze vannak bombamerényletek, aknák, amire rámegy az autó. És nem biztos, hogy az hal meg aki meg is érdemelné.
Szia!A táncról meg részletes beszámolót kérünk majd!!!! :-DDDD
Tudjátok ti is a választ a megcsalásra,nem kell nagy dolgokat belemagyarázni......alkalom,lehetőség,tehetőség....volt alkalmam,megtehettem és meg is akartam tenni...ennyi az egész....mindenkinek adódik alakalom,van aki él a lehetőséggel és van aki nem!
Szépet mondtál és van is benne valami. :)
Egyetértek mérgelődéseddel.
Nem is hiszem, hogy el akarni hagyni téged.
Pont így van,bocs magyarok,de mindig azt a nyelvet tanuljuk akinek épp a seggét nyaljuk......
A témához off, de háborúban mindenki mindenkit erőszakol. Oldaltól függetlenül. Csak most divat minden rosszat az oroszokról mondani, illetve a németek és magyarok gazemberségeiről szemérmesen hallgatni. Gyerekkorunkban pedig az oroszokat volt kötelező szeretni! Voltam katona. Sorkatona. Az akkori tisztjeink a szocializmus védelmére esküdtek és a NATO-t tekintették ellenségnek. Most ugyanazok NATO-sok! Undorító!
Háborúzni az összes élőlény közül csak az ember képes! (Meg egy-két rovarfajta.)
Oliva! Nem a Te férjedről írok, ő még gyerek volt rendszerváltáskor.
:( Szörnyű dolgokat élt meg a párod,és segítségre szorulna :( Én sajnos nem tudok segíteni,és el is megyek most aludni,holnap meló... Minenkinek szép álmokat,és jóéjt kívánok! LEgyetek jók/rosszak,vérmérséklettől függőn:)Páá!
Jó ég,ezt az eljárást még nem hallottam.Meg vagyok döbbenve.
Nem is értem,én igazából büszke vagyok hogy olyan anya vagyok amilyen lenni kell,büszke vagyok a csíkomra,arra hogy már nem tinis a testem,de megérte.Ők az én vérem,de egy férfi soha nem lesz az.Hol lesz már a szex,mikor a gyerekeim még mindig mellettem lesznek?
Az én párom is nagyon normális volt a terhességek alatt és után is,és boldog volt és nagyon hálás hogy két klassz fiúval ajándékoztam meg,minket egyébként a vége felé már az orvos tiltott le a szexről ,a páromnak eszébe sem jutott,hogy akkor most ő nem kíván!!!!Ö is diplomás.
További ajánlott fórumok: