Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Őszintén bevallom ez a csalánnal kergetek másokat effektus 12 éves koromtól kimaradt az életemből..
..más szimpatikusabbnak tűnik:)
:D
Gondolom azért némi nemű gyakorlatod nem engedi feledni a dolgokat,olyan ez mint a biciklizés....
Bár......én sem tudom.....!!!:-)))))))))
Én nem bánnám ha csalánozással kezdődne,csak legyen folytatása is a dolognak!!!:-))))))))))))
Igen....ugye pont elkaptam a nyáriszünetet a végére....senki nem segített semmiben...:-S
Párom két állásban,én meg itthon a gyerekekkel....
Ráadásul a fiam nagyon beteg lett a végén,39-40 fokos lázzal borogattam éjszakákon át....rohad kimerülten mentem szülni,de még a kórházban sem tudtam pihenni.
Családi botrányt kavartam,hogy két héttel hazaérkezésünk után mindenkit elküldtem a halál f...ra,hogy hagyjanak aludni,élni....ne látogassanak,ha addig nem tették.
:DDDDDDDDDDDDD
...tudod, éhes disznó makkal álmodik...
mert mi is az aktus?:))
elfelejtettem;))
A csalánról is az aktus jut eszedbe?????Ejjjjj....
Pedig ez inkább valamilyen gyógymód....
De így hogy írod ebből aktus is lehet kecsegtető:-))))))))
Szerintem szerinted mindenből lehet aktus.:-)))))))
... enyém szeptemberben... túl is hordtam két héttel, de még utolsó előtti nap is száguldoztam gyalog a városban, és felmostam az egész lépcsőházat. :o))))
Mennyi folyadékot iszol egy nap?
:-D
Esélyem sincs elfutni se!!!!:-))))))))))
Én törpe vagyok,Te meg magas,Én asztmás vagyok ,Te meg sportember!!!
Verjél el....essünk túl rajta:-)))))))))))))
Én terhesség alatt is vizesedtem,de szintén csak nyáron.
A lányom tavasszal született,végig nem volt ilyen gond.Érdemes volna méregteleníteni egyet,mert a vese elégtelen működése is okozhatja ezt.A szoptatás miatt nem méregteleníthettem.....átmegy a tejbe,azt mondják!!!
Nem tudom, mert engem nem érint... kicsit én is érzem a kezemen, hogy dagad nagy melegben, de annyi természetes... terhesség alatt se vizesedtem.
De van olyan... egész biztosan... még a gyengébb fogyókúrás teák is ezt a célt szolgálják igaziból... gyógynövényboltban segítenek, hogy melyiket válaszd. :o)
Igen...dagad főleg a lábam....borzasztó!!!!
Most a melegekben 3 kilóval többet mért a mérleg,pedig látom,hogy vékonyodtam.....ez a sok víz....
Majd nézek valami gyógynövényteát....csalán vagy valami...
Máááááár 27 fok van....fáj a fejem....megint.
Ott van klíma nálatok?????????
Jelen állás szerint szerintem kár bárkinek is versenyezni Veled......:-))))))))))))
Ha a szív egyvalakié,akkor mindegy ki akar belepiszkálni:-)))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?