Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Mivel senki sincs itt és senki nem vidít fel megyek aludni!Jó éjt!!
Karamboloztam ma,egy idős úr jobbkezes kereszteződésben nem adott elsőbbséget és koccantunk.:-((((Ráadásul nem akarta elismerni a hibáját,így 1,5 órát vártunk a rendőrökre!Hála az égnek ,csak a kocsim szenvedett maradandó károsodást,senki más nem sérült meg,igaz én is,a fiúk is,és a fiam barátnője is jól megijedt......volt jó nagy csatt.....remegtünk mind a négyen.....nekem meg az volt az első,a gyerekek rendben vannak.......a rendőrök normálisak voltak elmagyarázták az úrnak a jobb kezes kereszteződésekre érvényes szabályokat és gyorsan végeztek a papír munkával!!!Sajnos most várni kell a határozatra,addig nem fizet a biztosító.:-((((((
ÓÓÓÓÓÓÓ!Pont most mentetek el,de kár!!!Sziasztok,nagyon kaki napom volt,épp kérni akartam,dobjátok fel egy kicsit a hangulatom,erre tessék korona a napra mindenki eloson!!!!!:-((((
Nnna! 6-7 hozzászólást sikerült összehozni. :)
(Meg egy puncifogást is. - jegyzem meg, csak úgy méltóságteljesen, csendesen...)
Aludjatok jól, gyerekek, és a hülyeségeimet nem komolyan venni! :)
a,menjünk aludni,ez egy kevésemberes nap volt...:) jóéjt mindenkinek,sziasztok!!! :)
ezzel szerintem mindenki így van..:):)
Szeretem a nagy fantáziájú csajokat :-))))
Próbálkozom...szerencsére nagy fantáziával áldottak meg.. .:D
NAgyon ötletes javaslat :-)))))
Ajánlanám még kinyomtatásra meztelen csajok képét,és ha a fotocellás ajtóval használod együtt(annyiszor megfogod ott a képen a csajt,ahányszor átméz az ajtón),még meg is előzheti a p*ifogdosás a kilincsét... :D
Irigykedünk! :D
Nem tagadom. :D
Ne is haragudj! :)
És jól csinálod. Helyes!
Na látod! Erről van szó! :D
mac.= max,írni sem tudok... :D
80as,nem szokásom csak úgy rosszat mondani...mac. visszakérdezhetnék,hogy irigykedünk,irigykedünk? :D:D:D:D:D
Nem haragszom...az nem az én stílusom,nem a mennyiségre megyek,a minőségre...ezért keveset,de sokszor ;)
Ha erre vágysz, akkor húzz bele a punci vadászatba, és figyelj arra is, hogy csak fotocellás ajtót használj.
És akkor előbb-utóbb utolérik a számok egymást :-DDDD
Azért kértem azonnal, hogy ne haragudjon meg.
De mondjon ő is valami rosszat rám! :)
Bár több puncit foghatnék mint kilincset! :D
Megenyhültem.
de lehet, hogy ki kellett volna hagyni :-)))))
Tudod, megbántani vkit poénból sem szabad.
Meg ez is szaporítja pontjaimat. Hátha cifrább koronát fogok kapni. :D
Vicces.
Legalábbis annak szántam, semmi másnak. Poén, nem bírtam kihagyni. Enyhülj meg irántaaaaam!
Több f...t fogtál mint kilincset?
(Nehogy megharagudj!)
ÉS??? :) Jópárhoz volt már szerencsém...:)
Nem. De én pasi vagyok a rosszabbik fajtából...
Egyetértek,most nevetni fogtok,de én egy jóideig inkább azért voltam egyedülálló,mert amilyen pasik voltak...volt egy exem,28 éves létére nem tudta azt mondani,hogy szeretlek,hanem szercsi van... kondizott,de az alapvető udvariassági szokásokst nem smerte,és mindenen besértődött,olyan volt,mint egy lány...szörnyű...meg amilyen srácok a húgomra is most hajtanak...olyan kis lányosak... :S
További ajánlott fórumok: