Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
sziasztok
sok sok drukkot kérek a következő 2 hétre
remélem jól vagytok
jaaaaaaaaj láttad a fotóját?Egy barátomnak mutattam már meg futólag,hogy milyen is....
De amúgy egy jóértelemben vett idióta,vicces,és éppen írtam,hogy romantikusabb,érzékenyebb mint én.....ugy belül.....rejtve......de sokszor kijön ez az oldala!!!!:-))))))))))
Igen,ebben teljesen igazad van.
Egy nő csak azt enged a gyereke közelébe,akiben megbízik,mert ez nem játék.De sok férfi csak a hátráltató tényezőt látja emögött,de az mehet is a p....ba....
Jesszus mekkora karja van az emberednek? :OOO
Amúgy, én nem értem, hogy sok elvált anyuka panaszkodik, hogy hjajj, gyerekkel mááááár neeeem kell senkinek. Badarság!!! nem egész 3 és nem egész 6 évesek voltak a gyerekeim, amikor elváltam... soha nem volt hátrány... sőt mindig azt vallottam, hogy legyen büszke az a férfi, akit közel engedünk magunkhoz, nem ám, hogy még ő vaciláljon, hogy gyerek vagy nem gyerek... :o)))
ÁÁÁÁÁÁÁ nem kívánok embert fogni innen.....az tiszta elkeseredett már nem????????
A bébi illúzióromboló?????
Barátnőm mondta egyszer:ha kell a tehén kelljen a borja is....
csókolom....tessen' figyeni...
enyém szöveg mögött lenni kérdőjel..
óhajtás, kívánság lenni felkiáltójel végű..ejnye-ejnye..
:DD
Azt mondod?
Az 5 éves kislányom csinálta a telefonommal....szeret fényképezni.....mi meg élveztük a napfényt a szőlőben!!!!:-)))))))))
Köszi!!!
MÉÉÉÉÉÉÉZ!Megkaptam a csomit!!!!Köszi,köszi és köszi!!!!:-)))))))))))))))))))))))))))
Isteni jó dolgok.....már tanulmányozom is átfelé!!!!
A baba,és a szív meg fantasztikus!!!!!
Hogy is hálálhatnám meg?????????
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?