Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Én már nem is emlékszem mi volt velem 29 évesen.....annyira régen volt......:-)))))
Igen....vannak fekete vadító cuccok!!!!:-))))))))
:-)))))))))
Többnyire zöldek és kékek.....apukám sem szereti a feketét,említettem....de van olyan szexi fekete szerkóm,hogy kihagyhatatlan és tényleg mindenki bámulja a nagy "fekete lyukat" :-DDDDD
Szerintem mindenképpen üdít,és fiatalít a színes ruha.......bocs hogy a 29.5 évemmel alkotok véleményt,de van ám szemem:-))))))))))
:-)))))))))
Hozzátartozik az igazsághoz,hogy sokszor az utcán egy padon is tökéletesen el tudnék szenderedni....
Minden óra alvás kincs az életemben!:-))))))))))
Igen, azt szokták mondani, hogy a fekete slankít, szerintem pedig a fekete és a fehér, ami minden hibát kidob az emberen.... képzeld, jön veled szembe egy nagy fekete folt, azonnal odavonzza a tekintet, és jól megnézed, hogy hmmmmm... :o)) Amúgy tükör előtt nézd meg fekete kendő az arc előtt... vagy egy hozzád való színes... éveket fiatalít a színes... szeeeeeeeeeeeeeeerintem! :o))))
Citromsárga szobában aludnál jókat,ha lenne rá elég időd a gyerekektől!!!!!!:-DDDDD
Néha szeretem a feketét...optiklailag karcsúsít.....fehér meg pont ellenkezőleg.......zöldes barna a szemem és kék meg zöld ruhákban nem is látszik barnának!!!
Azok is szépek,és nyugtató hatásúak.....nekem is volt már kék a szobám,és jó volt........de írták,hogy hálószobába nem való a kék.....inkább inspirálóbb színt kell választani,de nem is narancsot vagy sárgát,mert az csak energizál,és nehezen pihen tőle az ember.....állítólag.
Most citromsárga szobában alszom.....hozzáteszem jókat!!!:-))))))))))))
Zsákinak.....mert mindig megkérdezi......mai menü krumpli főzelék,fasírttal....
Jujjjj, feketében? .... feketében megbetegszem... temetésre veszem csak fel, de fizikailag érzem, hogy szívja ki belőlem az energiát... félelmetes. .. és fehérben is szenvedek.
Én teljesen hangulat függő színeket választok......rám nézel és látod a ruháimon a kedvemet....ha tiszta feketében vagyok apukám leszid és azt mondja:"Katám úgy nézel ki,mint egy varjú!!!!" :-DDDDD
... ismerős! :o))) ... olyankor teli nyomom magam gyógyszerrel, szoba besötétít, és ÉM elájul! :oDDD De mondom, amióta rendszeres a mozgás, nagyon ritkán jön elő. :o)
Most golf szezon van,gyakorlatilag állandóan kinn vagyok....plussz erdőjárás,jóga......mozgás sem segít......amíg dolgoztam és keveset mozogtam többet fájt,most ritkábban,de rosszabb!!!
... de te még 30 éveske se vagyol! :o)))))
Remélem a fiúk nem örökölték.....eddig még nem vettem észre.....én teljesen haszhálhatatlan vagyok,ha elkap a teljes roham....eltorzul az arcom,hányás,hasmenés,remegés és a légkalapács a fejedben!!!
Igen... végülis általában az emberek ezek között a meleg színek közt érzik jól magukat... ez a normális. Én a hideg színeket szeretem...nemtom miért... végülis nyártípus vagyok... az pedig ugye saját színeiben is hideg... és talán ez az oka... :o)
Ha kirándultok, sokat mozogsz, akkor is fáj?
Elefántként az elefántokat kellene vonzanod, tehát nem menekülnének! ;)))
Nem is kell ezt kinőni!!!!:-))))))))))Semmi gond nincs ezzel.Nekem is elég színes a ruhatáram,sok rózsaszínem,és ciklámen cuccom van.....
Alapjában véve a kék a kedvenc színem,de ruhában érdekes módon nem annyira hordom.
A lakásban pedig a kelet színeit szeretem....
Sárga...narancs....tégla...vörös.....bordó.....imádom!!!!
Pici gyerek korom óta kínoz ez a bolond fej fájás,jó lenne elefántnak lenni,mert azok sokáig terhesek,csak terhesség alatt nem fájt!!!!:-))))...elképzelem magam leffegő ormánnyal ,nagy pocival.......hihihi.....sikítva menekülne mindenki
... ismerem, én is kegyetlen fejfájós vagyok.... mondjuk, amióta rendszeresen mozgok, azóta ritkán jön elő, de ha igen, akkor nekem is az ájulásig szédülős, hányingeres van... :( ... és aprókám is örökölte tőlem, cegény, jobban jár volna egy házzal és néhány millával, de hát ez jutott. :o)
Rózsaszín virág nem volt,csak piros!!!:-DDD
Ne ilyen áron akarj fogyni!!!Inkább maradna rajtam az összes kiló,csak ne fájjon a buksim!!!!
Szegénykém!
Már megint a migrén???????
El se tudom képzelni,hogy milyen ezzel élni....
Nekem egy szimpla fejfájás is sok....
Frontod volt, vagy bekaptál valami kis vírust.... a semmi nem maradt meg benned, lehet vírus... és a fejfájás hozzá... de fordítva is jöhetett.
Igen.... mindig kell, hogy legyen rajtam valami rózsaszín... és a szobámban is az a fő szín... Valamikor régen még azt gondoltam, ahogy megy az idő, majd kinövöm, de most már valószínű így maradok... :o)))
Tiéd?
... migrént akaroooooooooooook.... és a mínusz 4 kg-t. :DDDDDDDD
Sokat számítanak a színek.....nem hiába van színterápia a világon.Biztos,hogy nem mindegy milyen színt hordunk,és milyen színek között élünk.A rózsaszín a kedvenced?????????
További ajánlott fórumok: