Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Méz!
Hova lettél??????:-))))))))))))))))))
Nemigen hiszek lehetetlen dolgokban,mert ha belevág az ember valamibe,hozza az élet a következő lépést ami a végeredményhez vezet.
Mindenesetre ha meg sem próbálja az ember,és eleve elkönyveli,hogy "én ezt nem tudom megcsinálni",akkor nem is.....ez a legegyszerűbb!!!!
:-))))))))))))Ja!
Jó hasonlat!!!:-)))))))))
Valahogy tényleg így van!
Igen.....az is Balaton.
Én oda nem megyek....
de ott kezdődik...az álmodozásoknál...aztán, hogy elhiszed, ez a "lehetetlen" dolog, akár lehetséges is lehet.../ezt jól megaszontam/:)
ahogy elhiszed, onnantól megkapod a sanszot, hogy bizonyits:)
Semmi gond.....tudom hogy tudsz köszönni!!!
:-))))))))))))))
most már én sem, tuti...:)))
nem szeretem az olyan versenyeket, ahol a szerencsétlen 100 méteres futót már a rajt előtt bokáig elássák, de azért biztatják, fuss forest fuss:)
Ezzel teljesen egyetértek,és ami a legfontosabb az biztos,hogy álmodozni az nagyon kevés a sikerekhez!!!Azért azt tudjuk,hogy ingyen semmit nem adnak,meg kell dolgozni mindenért,és kitartani a célok mellett!!!!
Neked gratulálok,hogy ilyen szép eredményeid vannak!!!!:-))))))))
faház..közös tusoló, aham...
hát peeesze:)
földvár? akkor az megint a balcsi...
Igen,értelek!!!:-)
Azért kellene megbeszélni,hogy ki ugyan milyen bulikon érzi jól magát,mit csinálna szívesen,mert így akkor talán közös nevezőre lehetne jutni.
A helyszínnel kapcsolatban ugyanígy.
Én nem szervezném meg biztos!!!!:-))))))))))
kis célt?..nehogy azt hidd!!!!
régóta álmodoztam -legalább tiz/húsz éve-, hogy egyszer nekem (is), és miattam játsszák el egy sporteseményen a himnuszt...és nem vagyok tesiszakos, hogy bármi közöm legyen bármilyen csapathoz...
azóta egyetemen edzői papirt szereztem, és az élményt háromszor átéltem úgy, hogy egyszer magyar bajnok lettem diákcsapatommal...csak hinned kell benne, és az élet megadja a sanszot..plusz kökemény munkát beletenni....de a hited a legfontosabb, és hogy szeretetből csináld, ne érezd mucájnak.
:)
Balatonföldvár közelében!!!!(úgy emléxem)
Tök jó kis ifi táborban voltam ott:-))))))
Faházak.....közös tusolók.....
:-))))))))))))))
Ezt sosem lehet tudni!!!!
:-))))))))))))))))))
Szia Alex!Jó reggelt!!
hát nem is, ez tuti...
Te szerveznél bármit úgy, hogy még semmit nem csinálsz, máris nem tetszik másoknak? ugye nem...tetszik a véleményed, én is igy teszek:)
Én is csakis tapasztalatból mertem ezt kijelenteni!!!!
Néha az életem olyan volt,mintha átok alatt lettem volna.:-))))))))))))))
Igaz,persze....így gondoltam én is.
Hogy még leérettségizek azalatt át tudom gondolni,hogy mihez lenne kedvem,másrészt hogy egyáltalán mire lesz lehetőség.Ez még nagyon a jövő titka.
Egy a biztos:nem vendéglátózóm az életemben se többet!!!!:-))))))))
Az nagyon jó,remélem most is fennáll ez a lehetőség még,majd megtudjuk!!!!:-))))))))))
Amúgymeg ha az ember azt hiszi már nem jöhet rosszabb.....téved!!!!Jöhet ha jönni akar!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?