Elégedetlen vagyok? (beszélgetés)
Jaaa, tehát azért megy el 2 perc alatt, mert te túl jó vagy? :D:D:D
Lehet, hogy inkább neki kellene tanácsokat kérni a kialakult helyzet megoldására! :)
Ez rendszeresen így zajlik vagy csak egyszer-egyszer véletlen?
Amúgy ezt csak vele tudod megbeszélni, mi írhatunk akármit
Én nem állitalak be semilyen unalmas csajnak, mert nem si ismerlek
Véleményt mondtam
De most már sokkal világosabb, hogy írod 2 perc a menete
Miért nem ezzel kezdted? Egész más a helyzet, ha egy óra húzkodás után hagy ott, vagy 2-5 perc után.
Alakul a helyzet/probléma :)
Pfff!
Na de komolyan, Neki miért nem tetted ezt szóvá???
És Te mit csináltál akkor?
Igen, bizonyára, de őt is "beavatták" a jóba
Mi a fene az amiért nem lehet , akár viccesen , akár szexisen elmondani mit szeretne, mire érzékeny?
A hülye "női büszkeség"
Igen közelrül ismerek valakit aki még férjezett korában a naptárában azokat a napokat X-elte amikor nem kell szexelni és csak későn fedezte fel milyen érzékeny a melle a szájmunkára
"Miért nem tudtam ezt elmondani neki" emlegette néhányszor
Hát az a tapasztalatom, hogy ami most zavar, az mindig is zavarni fog. Amit ilyenkor még érdemes átgondolni, hogy apukád nem volt-e hasonló, mert a nők sokszor olyan típust keresnek (tudat alatt) amilyen az édesapa volt (velük).
Képzeld el ezt, amit eddig tapasztaltál vele hosszú távon. Életed végéig mondjuk :) Akkor érezni fogod, hogy mit kell tenned. :)
Egyetértek! Ha 15 év után írná, úgy hogy már van két gyerek és megoldást szeretne a problémára, akkor igen, biztatnám! És gondolom mindannyian adnák tanácsot, női praktikákat.... de így?!
Szerintem sincs értelme!
Néma gyereknek......
Mégis kivel beszélnéd meg, hogy nem elégültél ki, ha nem vele. Ezt nem is értem. Honnan tudja, hogy mi lenne jó neked, ha nem mondod el?
Szerintem teljesen normális, hogy ezek a kérdések felmerültek benned.
Azzal kezdted, hogy 3 hónapja megismekedtél...
Hát, komolyan mondom 15 évi házasság után van ilyen gondolom, amit itt leírtál. Szóval én azt mondom itt nagyon hiányzik valami! Mégpedig az a bizonyos szira! Mi az, hogy "úgy" hagy és nem tesz érte?!
Ezt komolyan meg kell beszélni és ha nem változik a helyzet, akkor lépni kell!:)
Próbálsz egy unalmas ,ötlettelen csajnak beállítani,de csalódást kell okoznom neked kedves Kristóf!
Imádom a szexet..,hosszan ..de jelen esetben arról van szó konkrétan ,hogy 2 perc alatt elsült...majd elkezdett öltözködni..
Te nem vagy komplett!
Bocs!
Bevallom, nem egy nő árulta el, vezetett rá mi a jó neki.
Szex vagy gondolatolvasás? :)
Persze , véletlenül is rá lehet találni a "kényes" pontokra
Nem, Isten ments hogy vele beszéld meg
Hidd el nem fogja kényszernek gondolni, hacsak nem valami fafejű fickó
Minden férfit egy nő vezet arra rá, mi jó neki
Honnan tudná?
Vagy csak abban a ronda izzadós huza-vonában gondolkocc? :)
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg vagyok!
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Kismama vagyok Angliában!
- Örülsz annak ami van, vagy elégedetlenkedsz azon ami nincs?
- Az örökké elégedetlen nő
- Hyundai vízszűrős porszívóm van. Nagyon elégedetlen vagyok vele. Törik, szakad. Milyet vegyek?