Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Vissza lopja,csak le fog bukni:D
Én is csak háttérnek használom,közben dolgozom,olvasgatok,stb:)
Csak esetenként kapcsolok időre-kis időre, mert komolytalan ez az egész és engem immár nem szórakoztat.
Én manapság a valóságra vagyok kíváncsi, azt meg itt nem látom..
Alexa most fog csak még dolgozni, de a többiek, Gábor épp nem dolgozik munkaközvetítőbe jár, nem mintha ott kapna is állást, Regi akkor lép le amikor akar és mindent ráhagy a társára és Dávid szintén. Barbi is akkor hagyja ott a melót amikor akarja, JOe ! ha Gábor és Regi így dolgozott neki ahogy ő teszi most, hát ő is kirugta volna őket. Művész urak meg hát mondanom sem kell, mennyire dolgoznak . ANikónak meg már olyan jól megy,hogy már tanítványai is lesznek !!!! Szandi meg látástól Mikulásig csak fotózkodik !!!! Tiszta komoly munkahelyek. Mellesleg talán Rita aki az elejétől fogva tényleg dolozik. Kristóf amit csinál hát az is munka !!!!! :-)
Nem értem minek kell ezt mutogatni?A malacka ért valamit az egészből :)Ő nagyon cuki:)
Szerintem is gusztustalan:)
Dee,Gábor dolgozik,vagyis most épett ki,Alexa dolgozik,Barbi is,Regi is meg Dávid is a hajón,hát a többieket nem tudom.Joe most visszament a műhelybe?Ja,Anikó meg Marci is "dolgozik":
A malackának van a legtöbb esze,az egész sorozatban:)Kár,hogy vissza kell adni a gazdájának.
Marci megkora müvész lett,tul a föld fölött jár,csak majd ő is belefog bukni a nagyra tartás végett
.... de hát ők nem dolgoznak !!! :-)
Szerintem sem és nem szégyellem, hogy nekem nem szimpatikus !!!!
Lehet,hogy már öreg vagyok,de nagyon zavar,hogy állandóan mutogatják a lány-lány csókokat,olyan mintha reklámoznák a leszbikusságot.Nem prűdségből,de nincs helye fő műsor időben.
Szerencsére ez nem a valóság.Nem is tudom ha minden este buliznánk ,innánk,hogyan is tudnánk másnap dolgozni?
Meg nem is akármiket isznak, az is miből telik??
Ebben a műsorban már normális ember nincs!Ilyen forgatókönyvet!Ha így élnének pesten a gyerekek minden szülő megőrülne!
:-) Jó lenne tudni melyik "bolygón" lehet így élni ??? Munka nélkül - luxusban - minden nap buli - szuper cuccok-ruhák - szerelem minden menniyspgben és minden nap mással, és alig esznek csak isznak ...... jó világ ???
Lassna már csak az állatok érnek valamit ebben sorozatban !!!
Zsófi meghülyült ???????
Nagyon !!! Szeretnék egy ilyet:D
Igen,de tök igazad van.Élnek bele a világba,munka alig és mégis vígan vannak.
Ebben a sorozatban ez nem számít. Máskor is adott már neki Regi amit nem fizetett vissza, ill. volt olyan bunkó, hogy leörgezete, kövér stb.mikor "sztár" volt, és ezek ellnére Regi megint csak úgy adott neki félmillát. Lali nem fizet semmiért, közös vállalkozásukat is Gábor finanszírozta, adóhat. büntetést ugyan miből fizették ki ??? De hát ez itt nem számít, munka és pénz nélkül élnek , mint MARCI HEVESEN ! Ekkora lakás rezsijét fizetik, micsoda áramszámla lehet ?Ott a szoli és állandóan égnek a lámpák. De hát ez csak egyszerű észrevétel...
Én nem mert a fiam lehetne :)
Egy körre én is elkapnám Petit :D
Sehogy...úgy vagdossák ezek egymáshoz a millákat, nem számít.. :D
További ajánlott fórumok: