Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Alexa körül kopik a dicsfény, a beígért drága ruhák miatt rögtön cserbenhagyta Lalit.
Lali jól sz.rba keverte magát azzal, hogy aláírta a szerződést a cicis nővel.
Rita barátnőjének is több esze lehetne, belehajszolta Ritát ebbe a jóvátételi projektbe, az összes pénzét erre költi.
Barbi meg éppen anyának való ezzel a hisztivel, előre sajnálom szegény gyerekét.
Ami az utolsó két mondatodat illeti azaz érzésem, szándékosan fütyülnek az alkotók a realitásokra, mert így szórakoztatóbb /szerintük/, és folyamatos a nézők meghökkenése..
Ugyanez a helyzet a hazai szappanoperáknál is./Barátok közt, J-R./
A hisztijei és sorozatos mániái, valamint kora reggeli "ösztrögén-bősége" ellenére-ha nehezen is, de elviselhető, csak nagy türelem kell hozzá.
:)
Én megértem, hogy ketyeg a biológiai órája és családot, gyereket szeretne, csak mindezt kissé erőszakosan teszi, szegény Joe..
/csak tudnám, mit eszik Barbin, de hát a választás mindig az élet örök rejtélye marad../
Ha Alexáról nem derül ki hogy érdekből kedves alapvetően mindenkihez, akkor nálam pozitív karakter. És szerintem szép lány.
Gábor bunkóskodása Alexával nem tetszik. Csak azért, mert nem dőlt meg neki....Ez milyen már? Nekem Gábor valahogy mindig is nagyképűnek tűnt...
Zsófi irigykedését Lali iránt gusztustalannak tartom. Elvileg barátok nem? Akkor mi a f....omért nem tud örülni a boldogságának?:)
Marci eddig sem volt a kedvencem a hűtlenkedései miatt, de amikor beszólta Barbinak azt hogy ő amúgy se csapattag, akkor nálam végleg elvágta magát...az egy nagyon paraszt beszólás volt.
Barbi amúgy aranyos, csak fárasztó a hm... egyszerűsége, ami az intelligenciát illeti.
Na meg ugye az az időpont kérés az esküvőre , és hogy az anyjával ment, és nem kérték Joe megjelenését:D röhejes volt, és semmi valóságalapja. A készítők legalább utánanézhettek volna az ügyintézés valódi menetének, mielőtt ekkora bakit írnak a sorozatba:)
Igen, kissé "mongolos", de a mosolya kedves..
:)
A kisszerűségét én főként azért nem látom indokoltnak, mert ha nem tévedek, nemrég adta el az üzletrészét a lakóhajón, amelyből kb. 8 millióra tett szert.
Ettől ugyan elvileg még viselkedhetne így, de számomra valahogy hiteltelen /volt/ ez a szűkmarkúsága, meg a nagyjelenete, amit rendezett..
Helyes lány, de én az illetékesek helyében csak akkor szerződtettem volna, ha előbb megcsináltatja a fogait.
A foghíja u.is jól látható és ez nem valami esztétikus..