Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
de ez változhat, sokan "félnek" a gyereküktől, hogy miért sír, nem eszik, stb....és Lili még szinte gyerek, senki nem készítette fel, hogy mi is vár rá-
nem láttam a kezében egy babás könyvet sem, abból talán tanult volna....és ő nem is akarta ezt a babát...
meg fogja szeretni....--
Lili momentán szülési depiben szenved és ki fogja heverni...vagy lelép és otthagyja Kareszra a babát.
Vagy együtt kiköltöznek külföldre, itt az a szokás...
Legalább élvezett egyet már. Ne irigyeljük tőle
Azért a kiscsaj se semmi, hogy névjegyet hagyott neki.
hát ,nemtudom,
én már nem megyek többször férjhez,
de ha nekem megakarná mondani valaki mit vehetek fel és mit nem,alsó hangon is elküldeném melegebb éghajlatra,
amúgy meg csak hagy kavarjon,mert esküvő,na az aligha lesz Bécy nem az a nősülős fajta,
az első szervezése, nyilván ki akar tenni, de egyre antipatikusabb nekem...
de ne a Bécyn kezdje már el...akinek várhatóan túlzott igényei lesznek és extrák. Még, jó, hogy Tomi beleszólt...
és aztán jön nyilván a szülési depresszió.....de mitől is lenne boldog (a gyereket nyilván szeretni fogja), egy nem akart baba jött, egy rettenetes környezetbe, ami nem igazán alkalmas egy kisfiú felnevelésére...
de a neve , már elfelejtettem, az se "kutya"....látszik, hogy gyerek még
Tadeusz - így vicces, de Tediként becézve már aranyos név. :)
Roland egyre antipatikusabb megint.
Komolyan mondom, ebben a műsorban úgy van ábrázolva a munkához való hozzáállás, hogy az katasztrófa. Még az alkalmazott van felháborodva, hogy lecseszik, mert nem tolta be időben a képét. Félóra késés azért nem kevés. A másik, Roland egyszer Ibizára megy, most Párizsba vesz jegyeket...lehet, hogy kiutazni nem olyan drága, de az, hogy ellegyél ott pár napot, ahhoz nem kevés pénz kell. Nemrég volt szerencsém Franciaországban járni a munkahelyemnek köszönhetően, de elcsodálkoztam egyes árakon.
Az igen :)
Nekem a lányom 3070, fiam 3300.De én se vagyok nagy és nem is híztam sokat, épp jók voltak :) Farosak voltak én meg keskeny csípőjű és effektíve terhesnek is vékony, így programozott császárral szültem őket :)
Daninak a köldökzsinór is a nyakán volt.
Bocsi ,Tadeusznak :D