Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Az egy dolgo, hogy Karesz ilyen fullbunkó, és azt hiszim , hogy az övé az egész vállalkozás pénz nők ötlet stb...., Milán azért bugyuta , mert hagyja, hogy Karesz élősködjön rajta, DE a két lány ???? Nekik fel sem tűnik, hogy azért ez mégis Milán pénze, amiből ne gazdálkodjon már Karesz, és Milike talán inkább Milánhoz forduljon ha ott akar dolgozni és egyáltalán ők is élősködnek Milánon ? miért nem állítják le a nagypofájú Kareszt, aki mellesleg nem biztos, hogy fordítva így tenne , mint Milán !
Karesz egy élősködő pondróóó
mi annak a számnak a címe, ami Borika kedvenc száma?
köszi
Ahogy elnézem, eddig még nem.
Feltéve, ha sort kerítenek arra a bizonyos karbantartásra.:-)
Hogy lehet így beszélni, mint ez a Karesz?
"Takarodjál innen elfele!"
Minek képzeli ez a gyerek magát?
Akkor is a közösségnek ki kell egymás mellett állnie, de ők nem teszik ezt, hanem mindig 1-1 személy felett itélkeznek
Anikó, Rita, Marci, Joe, Alexa, most Zsófi.
Reginek Zsófi volt a legjobb barátnője ??? Reginek Rita is a legjöbb barátnője volt, no meg Anikó is ....
Igen mérlegenli kellett volna nekik - a lopáson kívül - hogy Viktor valóban egy nagy szemétláda, és ő vitte sodorta amikbe elmerült és kb. 1 millát legombolt róla, miért nem jelentik fel ???
Dorina nem szerelmes volt Viktorba csak lefeküdt vele, ő nem egy szerelmes típus, mint Zsófi
Tudom, hogy ez szerep, de láttam egy éneklős videót erről a fickóról aki Vitkort alakítja.
Szerintem az életben is egy öntelt, nagyképű únszimpi alak.
Nem hiába hozza jól a figurát.