Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Viktor egy mondata pedig különösen szíven ütött. ..
"Nem való egy ilyen naiv kislánynak ez a város! "
Ezt azért már ne egy ilyen gazember döntse el!
Nem kellett volna ennek kiderülnie...és nem is derült volna ki, ha Viktor bele nem köp a levesbe.
Undorító volt...ha már nem úgy alakulnak a dolgok,ahogy ő akarja, akkor tönkretesz mindent és mindenkit maga körül...mire jó ez?
Én sem.
És hány országos barátnője volt már Reginek?
Rita, Anikó, Zsófi...Rita még OK. de a többi csaj hogyan, miként lett akkora nagy barinője? :-))
Márk szimpi legalább. Regi üvöltözése tényleg idegesítő.
Zsófi túl messzire ment. Még akkor nem lett volna késő, amikor a kukában keresték a pénzt. De végignézte, ahogy mindenki kétségbe van esve.
Velem ezt megcsinálná a barátnőm, soha többé nem akarnám én sem látni.
Igen, végül is mindenki követett már el kisebb nagyobb dolgokat. Zsófi anno grammra lemérte a krémjét, és mekkora hisztit csapott, hogy valaki használta. De a 200.000 ft-ot simán elvette.
Az is az agyi színvonalára utal, ahogy nekiment Viktornak, hogy mossa őt ki. Ennyire nem ismerte meg tényleg???? Ennyire naiv ostoba liba?
De amikor Regi figyelmezette akár Kristóffalakár Viktorral kapcsolatban, akkor Regi volt a hülye. Most akkor meg ne picsogjon, vállalja a következményeket.
Kár nem esett?
Dehogynem esett,igaz nem anyagi,annál sokkal drágább dolog veszett kárba,a bizalom!
Igaz,itt mindenkinek van sara a másik felé,annyira jó barátok.
Szerintem azért nem ilyen egyszerű. Zsófi elnézte, ahogy Barbit mardossa a lelki ismeret, és ahogy Joeval törlesztik őmiatta a pénzt.
Ha Viktor nem borít asztalt, akkor akármeddig hazudott volna.
Igaza volt Reginek, önálló felnőtt, nem más miatt tett ilyet. sajét döntése volt, hogy hátbatámad mindenkit.
A karrierről való hauzodozást még meg lehetett volna bocsátani, az igaz.
Az is fura, hogy Zsófi hajtogatta, hogy ők a családja, meg barátai, mégsem mert velük őszinte lenni. És nem a többiek hibája. Öntelt hülye p..a
Engem haggyá má ki!
:)
A pénzt Lali kifizette.
Kár nem esett.
Azt a néhány hazugságot meg lehetne bocsátani. Főleg, hogy nem ártott vele senkinek, max. önmagának.
Barbit megértem, őt egyedül.
Végül is Zsófi ügyét egyedül ő szívta meg.
De Regina miért kárál...?
Zsófit sajnálom, hogy elment...
Amit pedig Viktortól és Béczytől kapott...az gusztustalan volt.Még Dorinának is sok volt...
Lali most kioszt mindenkit!
És van rá alapja...
Reginától úgy elfogott az undor!:(((