Egyoldalú, reménytelen szerelem (beszélgetés)
..nem enged az érzelmeinek..
Rendes ember.. ))
A legnagyobb "szerelmeim" plátóiak voltak.. mert akkor a hiányzó darabokat a képzeletem pótolta.
Leszámítva az utolsó "valós" kapcsolatomat, kívülről ő volt a legkevésbé hozzám illő, de valójában a tökéletes...(volt).
Szerinted, ha engednél a kísértésnek, tovább tudnál lépni? Vagy csak jobban bonyolítanád az életed?
Sokszor csak azért válik valaki a rögeszménkké, a vágyaink tárgyává, mert tudjuk, hogy nem lehet..
sztem jobb kiadni.. mégha itt és így is... amúgy ezért (is) vagyunk.
By the way, ha nem lennétek nem 1x nem 2x nem tudtam volan mi a fenét csináljak.. sok jót és rosszat hozott eddig a hoxa...de egy biztos pont.
erre a válaszra sokan várnak...:-) várjunk együtt...:-)
bocs, én már lassan csak nevetek a saját hülyeségemen.
Amúgy miért van az, hogy pasik nagy részének ez nem téma? Miért csak mi (nők) vagyunk érdekeltek ezekben a dolgokban? Miért kell nekünk jobban a szerelem és működő párkapcsolat?
Valahol a hibás sztem Hamupipőke és Andersen...
Nekem még csak ilyenben volt részem...:-(
Na de majd most...:-)
Szerintem is az a titka, hogy nem szabad túl görcsösnek lenni. Persze tudom, ez nem könnyű... De higgyétek el, rengeteg előnye van a "páratlanságnak" is! És hogy jobb "páratlanul", mint egy rossz kapcsolatban!
aha, csak Coelho bácsi azt nem mondta meg hogy mikor...:-)
Néha úgy érzem a legnagyobb baj az hogy túl sokat foglalkozom ezzel...
mennyire így van..
És ha már itt tartunk.. ))
"A fontos dolgok mindig megmaradnak - ami elmúlik, az mind olyan dolog, amit fontosnak tartunk, de valójában haszontalan." (P. Coelho)
Én meg ezt találtam. Igaz, nekem még meg sem jött:D:D nemhogy elment de azért szerintem szép idézet és igaz:
"Ha valaki elmegy, az azért van, mert jönni fog helyette valaki más." (P. Coelho)
"Ha nem kapod meg, amit akarsz, szenvedsz; ha megkapod, amit nem akarsz, szenvedsz; sőt ha pontosan azt kapod meg , amit akarsz, akkor is szenvedsz, mert nem tarthatod meg örökké". (Dan Millman)
Akkor ez az idézet valahol jó is meg nem is!
mennyire egyszerűbb és szürkébb lenne minden ilyen mély érzelmek nélkül.. néha nagyon kívánom hogy legyen egyszerűbb.. máskor meg pont ez a legjobb dolog...
ezt csak akkor felejti el az ember, ha épp a legalján van (mondom ezt én aki éppen szintúgy...:-)
DE próbálom mondogatni, hogy lesz ez még jobb is.. el fog múlni.. és jön majd más, aki majd megint megfog. Küzd a fejem és a szivem... és ez így helyes.
További ajánlott fórumok:
- Tlan - tlen/talan -telen ABC-ben /pl. alkalmatlan, idomtalan, reménytelen/
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Megcsaltam a párom és reménytelenül szerelmes lettem... Te mit tennél a helyemben?
- Egyre nagyobb trend az egyoldalúan nyitott párkapcsolat ... - Mi a meglátásod erről?
- Tudtok olyan számot, dalt ami a reménytelen szerelemről szól?
- Érezted már úgy magad, hogy egyoldalú a szerelem?