Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Egyesek miért ítélkeznek és bántják meg a másikat a beszólogatásaikkal? fórum

Egyesek miért ítélkeznek és bántják meg a másikat a beszólogatásaikkal? (beszélgetős fórum)

20. paralimpikon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 17:48
A te életed vagy az övék? Amíg nem ők adják a kenyeret, addig... Ismered a mondást?
19. Miss Angel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 18. 11:31

ne haragudj ,hogy ezt írom,de kit érdekelnek ilyen megjegyzések?

elhiszem,hogy jól nem esik,de ha ezen őrlődne az ember,mehetne a föld alá,mert annyi rosszindulatú ember van,hogy akár nap mint nap kaphatsz olyan beszólást,ami hasonlóan gonosz.

visszavágsz,vagy meg se hallod,ennyi

de a kérdésedre a válasz:rosszindulat ,gonoszság,a bosszuját,keservét,haragját másokon vezeti le,vagy nyomorult,megkeseredett élete van és ha már az övé ilyen,próbálja megkeseriteni másét is.Ez mind szánalmas tulajdonság és viselkedés.Persze ezek az emberek csak akkor érnek célt,ha hagyod,illetve ha hagyjuk.Igen,ha rossz passzban vagyunk mi is,nehezebb ezeken túllépni,de túl kell,mert magunkat mérgezzük vele,arról nem beszélve,ha a másik látja a megbántottságot,sikerélménye van.

máj. 18. 10:35
Az ilyen beszólások sosem arról szólnak, aki kapja. Ilyenkor a megjegyzést tévő úgy próbálja magát jobbnak érezni, hogy lehúzza a másikat. Pl. ha valaki nem érzi elég jó szülőnek magát, de nem mer szembenézni ezzel, akkor megpróbál rávilágítani a másik hiányosságaira, hogy ezzel úgy érezhesse, mennyivel jobban csinálja nála. "Bezzeg az én gyerekem kétévesen már öt nyelven beszélt, és megmászta a Himaláját." Ezzel nem kell foglalkozni, mert ezzel neki van dolga.
17. Lina:) (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 21:26

Ne adj annak a véleményére akitől tanácsot sem kérnél.


Amúgy, aki a másikat bántja az a saját életével nincs kibékülve. Elég baj az nekik.

Nem szabad engedni, hogy a lelkibékénk felborítsák, egyik fülünkön be, másikon ki! 😉

16. Fat Black Pussycat (válaszként erre: 3. - Libikóka)
máj. 17. 21:18
Ki kinatott? Tenyleg bantott, vagy csak rossz pillanatban kapott el?
máj. 17. 20:59

A legtobbet panaszkodok tartjak fel a sort, es foglaljak le a szervizvonalakat, es soha nem fogjak eszrevenni magukat. Es 80-70 % mindig ugyanaz az ember, aki elviszi az idot, es mindig baja van.


A minap odajott panaszkodni egy TORZSvevo, hogy XY hany percig volt a budin, es o nem tudta hasznalni, mikor odament. Na, erre mit mondjak? Menjek oda, hogy szarj gyorsabban? Tepjem ki szaros seggel a masikat, hogy lejart az idod?


Meg pl. van egy banya, aki par hete hozzank szokott, es minden alkalommal "egy normal kavet" ker, amire minden masodik alkalommal panaszkodik. Nem hibbant egy kavenk sem, es majdnem minden alkalommal mast ker, de mindig azzal jon, hogy "egy normal kavet" ker. Mindig megkerdezi, hogy fizethet-e 20-assal, es "miert annyi?" Azert bammeg, mert ezt rendelted.

Elozo heten leszamoltatta a kasszat, es a GM-et elkuldte a pitchaba, hogy nem tud angolul, mikozben o nem tudott 10-ig elszamolni; ket napra ra a kollegamat azert kuldte el, mert nem angol, mikor a "track and trace" papirt odaadta neki. Az angol kormany hozta ezta dontest, de arrol o nem tud. Es visszater, mint a bumerang! Minek? Fikazza a kavet, fikazza a szemelyzetet. Mashonnan kitiltottak, vagy mi?

Engem amugy mar szeret, es az utcan ramkoszon, mert csak akkor sem leszek bunko. Emlekszem, melyik "normal kavekat" rendelte, es megkerdezem, ma melyiket? Meg a bunko orra ala tolom, hogy ennyi tej jo lesz vagy tobbet szeretnel? bele vagy melle? Es ha letette a panaszkodos csajat, meg egyszer rakerdezek.

Majd lesz valami promo a masik cegeknel, es elhuz vegre oda, vagy vegre felfordul, azt sem banom. De igy nem tartja fel a sort a normalis, fizeto vendegek elott.Tele van idiottakal a vilag. Amig azt felfogjuk, hogy neha nekunkis van rossz napunk, es kiszalad a szankon olyan, aminek nem kellene, nincs baj.

A hulyeseggel meg annyira kell foglalkozni, hogy minimalisra tegyuk a zavaro szintet.

14. Odett'e (válaszként erre: 4. - GoldBunny)
máj. 17. 17:37
Én is így gondolom .
13. szőkelédi (válaszként erre: 4. - GoldBunny)
máj. 17. 17:21
Így van !
máj. 17. 17:17
Aki belép egy fórumba,vállalja a kritikát és a véleményt.
máj. 17. 16:40
Mert tahóbunkók.
máj. 17. 16:40
Mert tahóbunkók.
máj. 17. 15:30
Aki egynyilt fórumban leírja személyes problémáját....ne csodálkozzon azon,hogy nem a megfelelő stilusban és mondandóan kap választ!
máj. 17. 15:29

Hallottam egyszer egy frappáns visszaszólást.

- Én sérültet nevelek, és neked mi az erősséged?

máj. 17. 14:27
Vannak bunkó emberek sajnos. Nekem is volt már,ahol nem ismernek nem tudják hogy beteges vagyok hogy kigúnyoltak :( Én hiszek abban,hogy majd visszakapják.. Azért rosszul esett..
6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 14:13
És mit teszel mikor ilyesmit hallasz?
5. E'lodie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 13:38
Az ilyen tanácsokat osztogató emberekkel nem kell foglalkozni. Előbb kóstoljanak bele annak az életébe, akit kritizálnak.
4. GoldBunny (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 13:31
Egészséges, elégedett, boldog és ép ember nem viselkedik így az embertársaival, csak a legnyomorultabbak. Pont ezért nem is kell velük foglalkozni. Tudom, könnyű mondani, de tényleg nem.
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 13:25

Megbántott valaki?


A kérdésre válaszolva:A tapintatosság drága kincs,elfelejtünk élni vele.

Amúgy körülöttem alig van ilyen ember,ha tudom valakiről akkor sem érdekel már túlzottan.

Akkor zavar jobban ha érzem mögötte a rosszindulatot,ha csak ilyen elkottyantott beleszólások ,akkor elnézem.

2. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 13:19

Lehetne még sorolni a példákat.

Bármely életszakaszodban képesek egyesek a földbe döngölni. Kérdés, hogy hagyod-e!?

máj. 17. 13:14

Pár példa a környezetemből, amit hallottam:

Megözvegyült anyuka bevásárol a gyerekkel. Pakolják szépen a szatyrokat, mire valaki megjegyzi: Jó lusta férjet választott maga is, ha ennyi mindent kell haza cipelnie.

Oxigén hiánnyal született 2 évessel a játszón: Megjegyzés: Hogyhogy ezt még nem tudja csinálni a gyerek, jó keveset foglalkozhat vele.

Gyerek nagyinál nyaral, mire azt mondják, minek passzolod le ennyi időre? Ha meg a gyerek sokat veled van, akkor miért nem kapcsolódsz ki egy kicsit!

Kamasszal ugyebár vannak néha gondok, megjegyzés: Le kéne neki keverni párat, aztán majd megjavul. Persze, ha megteszed, akkor meg miért vered a gyereket, mindent meg lehet beszélni.

24 órás felügyeletet igénylő idős hozzátartozót otthon ápolnak lelkiismeretesen, Megjegyzés: Miért nem adjátok otthonba, majd beleszakadtok, ha meg beadják, akkor: bezzeg az örökség kéne már ugye?

Megözvegyült asszonynak: Miért nem keresel valakit magad mellé, az élet megy tovább, ha meg együtt lesz valakivel: Na mi van, eddig tartott a nagy gyász?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook