Egyedülálló kismamák (beszélgetés)
Nagyon sajnálom :( Hát igen ilyen esetben jobb egy szülővel nyugodtan vidáman élni mint kettővel de veszekedésben,,,!!! DE most rajtad a sor lesz egy picurkád akit szerethetsz és tanithatsz :)
(hasfájásom elmúlt, de a mellem ugyanúgy érzékeny és folyton pisilnem kell,rossz ez a bizonytalanság)
...pedig életük legszebb élményét hagyják ki. :)
De hát mindenki a saját élete kovácsa... ;)
Nekem volt egy alkoholista apukám, én szülőkkel nőttem fel és tudod, inkább lett volna csak az anyukám, akkor talán nem szerzek gyerekkoromban annyi fájdalmat.
Persze vannak a társadalmi elvárások... :DDD az meg mindegy, hogy sérült gyerekek tömege nő most fel! :(
Nagyon igaz amit leirtál!!!SAjnos ilyenek az emberek...! És igen alátámasztom anyukám is elvált és egyedül nevelt fel engem és semmiben nem szenvedtem hiányt amit tudott megadott mindent :) büszke rám én meg rá hogy egyedül végig csinálta :)
Szép név :) Igen a legszebb dolog egy új élet születése :) Aki meg nem így gondolja tehet egy szivességet ;) A férfiak meg önzőek azt hiszik hogy tönkremegy az életük a baba miatt pedig nagy tévedésben élnek!!!
Hát hidd el, hogy én is! :))) Én azt gondolom, hogy egy személyben többet tudok adni a gyermekemnek majd, mint egy esetleges rossz házasságban két ember.
Sajnos legyünk tényszerűek, manapság 100-ból 98 házasság rossz. Megcsalják egymást, veszekednek és ennek sokszor sajnos a gyerekek isszák meg a levét. Szóval mindennek meg van az előnye és a hátránya. De ugye az a világ elmúlt a rettenetesen jó erkölcs miatt, amikor még két ember egy életet élt le egymás mellett és a gyerekekért mindenre képesek voltak. Ma nulla az erkölcs, nulla a kompromisszum.
Persze hogy tudom! :))) Évek óta már! :)))) Lili lesz! :)
Imádni fogom! :))))) Amikor ultrahangon voltam és befordult oldalra és azt mondta a doktornő kedvesen, hogy jajjj, látom nagyon bújsz anyához...én azt hittem, hogy ott helyben megsemmisülök, az az érzés...akkor világosodtam meg, hogy milyen igazán anyának lenni! :)
Soha nem tudnám kioltani az életét egy férfi miatt! :)
Igy van :) Én merem vállalni a felelősséget!!Férfiak már csak ilyenek de majd megbánják ha meg nem akkor nincs szivük ...!
Hmm de jóóó :) nevet már tudod? vagy még nézegetsz??? :) igen egy pici baba nagy áldás tud lenni még akkor is ha egyedül kell nevelned több boldogságot és szeretetet tud adni :)
Szerinted ne? :DDDD
És miért? Lennél olyan kedves és megosztanád velünk bővebben véleményedet? ;)
Nyugi, nem lesz semmi baj! Mármint ha babás vagy, akkor is minden rendben lesz!:)
Igen a férfiak könnyen kérnek ilyet, hiszen nem az ő testükről és lelkükről van szó...
Igen, első baba. Soha nem voltam még terhes. Háááát én nagyon kislányt szeretnék és eddig úgy tűnik, hogy az is lesz! :) És gyönyörű már most! Nagyon szép szabályos arca van és már folyton izeg-mozog! :) Szerelmes vagyok belé :)
Hát sajnálom hogy igy alakult a sorsod!! Nem is birnám elvetetni soha! Tőlem is azt kérte az apuci hogy vetessem el mikor nyáron besikerült a baba...! Nagyon nehéz kivárnom a vasárnapot ez a bizonytalanság a legrosszabb...:S Hát hogy jobb heyzetben vagyok azt nem mondanám mivel se munkám se semmim sincs,de majd ráérek ezen akkor aggódni ha megtudom az eredményt! :)
AMúgy első baba?? Kisfiút vagy kislányt szeretnél? :)
Értem. Igen, sajnos manapság nem bízhatsz meg senkiben....
Szerintem is tartsd meg! Főleg ha a szüleidnél laksz és kapsz tőlük segítséget.
Én 33 éves vagyok...34 leszek mire megszületik...szóval jó időben vagyok. Kérte a papa, hogy menjek abortuszra, de ha látod a baba szívdobogását, akkor már nem egyszerű ilyen döntést hozni. Én rosszabb helyzetben vagyok jelenleg, de nem félek! :)
Köszönöm szépen! :) Nem volt könnyű megbirkóznom a gondolattal, hogy egyedül kell majd megküzdenem mindenért, de kezdek teljesen magabiztos lenni és élvezni minden pillanatot.
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
Ha esetleg pozitív lenne a teszt, akkor mit tennél?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- 30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!!
- Mi a furcsa abban, ha valaki hosszabb ideje egyedülálló és nem keres párt?
- 24 éves, 8 hetes terhes, egyedülálló egyetemista. És a nagy kérdés...
- Ki hol ismerkedik? Segítsünk. Adjunk tippeket egyedülállóknak.
- Melyik honlapon lehet egyedülálló kismamákkal beszélgetni?