Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Egyedülálló anyák fórum

Egyedülálló anyák (beszélgetés)

1 2
12. e4838aa63b (válaszként erre: 11. - Ef7cce6019)
2010. ápr. 20. 08:35

Még mikor együtt voltunk se foglalkozott vele.

Akkor most miért tenné?

Mindig fontosabb volt hogy a kocsit bütykölje, vagy kint csináljon valamit, vagy a szeretőjéhez járjon el ilyen-olyan indokokkal, mint hogy a gyerekkel vagy velem legyen.

Az azt megelőző 4 hónapot is külön töltöttük, mikor elhagytam.

Azt mondta a főnöke felajánlott neki egy 4 hónapos Németországi munkát, és ott a lakáshitel, stb megbeszéltük hogy menjen, én addig az akkor fél éves gyerekkel hazajöttem anyumékhoz.

4 hónap alatt egyszer volt itthon 5 napot szeptemberben, legközelebb január elsején láttuk.

Akkor hazamentünk, és 2hét állandó veszekedés, mert egyre nagyobb volt a gyanú hogy van valakije, és utána ment ki külföldre is.

Többször volt itthon a 4hónap alatt.

A gyerekhez azt mondta azért nem jött, mert akkor engem is látnia kellett volna...

Az ilyen nem apának való :(

11. ef7cce6019 (válaszként erre: 7. - E4838aa63b)
2010. ápr. 20. 08:29
Hát igen, sajnos vannak ilyen apák, de azt mondom, meg sem érdemli a gyereket. Egy előnye van a dolognak, csak a tiéd minden öröm, amit a gyermekeddel átélsz, ő lemarad mindenről. Dehát ő akarta így, nem sajnálom érte.
10. ef7cce6019 (válaszként erre: 8. - Cicaanya)
2010. ápr. 20. 08:26

:)

Első anyuka, aki boldog egyedül, jó tudni, hogy vannak ilyenek is, örülök, hogy így is boldog vagy.

2010. ápr. 20. 08:02
Na ez az ami szerintem, /már lassan 3 éve vagyok egyedül/, művészet. Szerintem aki csak hallja mennyire nehéz, az igazából fel sem fogja miről beszélünk. Örökös küzdelem az anyagiakkal, a lemondások, áldozatok, sorozata, /amit nem kérdés, a gyerekért zokszó nélkül/, kevés az idő, sok a gond, felborulnak az arányok. Hihetetlen állapot, nekem kellet vagy másfél év mire magamban is helyre raktam és meg is találtam a dolgokra a megoldást. Nehéz, nagyon nehéz.
8. cicaanya (válaszként erre: 1. - Ef7cce6019)
2010. ápr. 20. 08:00

szuperul!!

éljenek a szingli anyukák!!!

2010. ápr. 20. 07:51

Sziasztok!

Én tavaly januárban hagytam el a férjem, júniusban mondták ki a válást, amit a szüleim, család, barátok támogatása nélkül nem bírtam volna ki egyedül.

Nekem februárban töltötte a 2évet, és igencsak nehéz kettőnknek is kijönni gyes+családiból, pedig csak magunkra van gondom, a lakhatásért semmit sem fogadnak el.

Az apuci nem fizet gyerektartást már több mint egy éve, mióta eljöttünk nem is jött megnézni a gyereket, szóval nem rózsás a helyzetünk...

2010. ápr. 20. 07:25
Az én szüleim 80 km-re laknak, tehát még segítségem sincs, néha bizony igencsak el kell gondolkodnom, hogyan oldjak meg dolgokat, hová tegyem addig a kislányt. De most viszem az oviba, majd még jövök. Addigis: sziasztok
2010. ápr. 20. 07:21

Sziasztok!

En meg aranylag "friss" egyedülallo vagyok.

A Kisfiam juliusban lesz 2 eves,a Kislanyom,meg most fog megszületni.

A Csalad jo 700km-re el,de Anyukam idaig h kellett jött.

2010. ápr. 20. 07:08

Ráadásul a párom szeretne másik babát, de kérdem én: magamnak?

Akkor 2 gyerekkel kéne egyedül boldogulnom.

2010. ápr. 20. 07:04

Nekem éppen van férjem, de olyan munkahelye van, hogy csak hétvégeken van itthon, nekem még nincs munkahelyem, októberben lejárt a gyes, hát mit mondjak, nehéz 1 fizetésből.

Így meg munkát találni is majdnem lehetetlenség.

2010. ápr. 20. 06:52

Nagyon nehezen,persze segitett az édesanyám nélküle nemment volna.

3-és fél éve találkoztam a jelenlegi párommal,így sokkal könyebb

2010. ápr. 20. 06:44
Beszélgessünk, ki hogyan oldotta meg a nehézségeket, hogyan boldogul egyedül a gyerekkel, gyerekekkel!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook