Egyedülálló anyák (beszélgetés)
Még mikor együtt voltunk se foglalkozott vele.
Akkor most miért tenné?
Mindig fontosabb volt hogy a kocsit bütykölje, vagy kint csináljon valamit, vagy a szeretőjéhez járjon el ilyen-olyan indokokkal, mint hogy a gyerekkel vagy velem legyen.
Az azt megelőző 4 hónapot is külön töltöttük, mikor elhagytam.
Azt mondta a főnöke felajánlott neki egy 4 hónapos Németországi munkát, és ott a lakáshitel, stb megbeszéltük hogy menjen, én addig az akkor fél éves gyerekkel hazajöttem anyumékhoz.
4 hónap alatt egyszer volt itthon 5 napot szeptemberben, legközelebb január elsején láttuk.
Akkor hazamentünk, és 2hét állandó veszekedés, mert egyre nagyobb volt a gyanú hogy van valakije, és utána ment ki külföldre is.
Többször volt itthon a 4hónap alatt.
A gyerekhez azt mondta azért nem jött, mert akkor engem is látnia kellett volna...
Az ilyen nem apának való :(
:)
Első anyuka, aki boldog egyedül, jó tudni, hogy vannak ilyenek is, örülök, hogy így is boldog vagy.
szuperul!!
éljenek a szingli anyukák!!!
Sziasztok!
Én tavaly januárban hagytam el a férjem, júniusban mondták ki a válást, amit a szüleim, család, barátok támogatása nélkül nem bírtam volna ki egyedül.
Nekem februárban töltötte a 2évet, és igencsak nehéz kettőnknek is kijönni gyes+családiból, pedig csak magunkra van gondom, a lakhatásért semmit sem fogadnak el.
Az apuci nem fizet gyerektartást már több mint egy éve, mióta eljöttünk nem is jött megnézni a gyereket, szóval nem rózsás a helyzetünk...
Sziasztok!
En meg aranylag "friss" egyedülallo vagyok.
A Kisfiam juliusban lesz 2 eves,a Kislanyom,meg most fog megszületni.
A Csalad jo 700km-re el,de Anyukam idaig h kellett jött.
Ráadásul a párom szeretne másik babát, de kérdem én: magamnak?
Akkor 2 gyerekkel kéne egyedül boldogulnom.
Nekem éppen van férjem, de olyan munkahelye van, hogy csak hétvégeken van itthon, nekem még nincs munkahelyem, októberben lejárt a gyes, hát mit mondjak, nehéz 1 fizetésből.
Így meg munkát találni is majdnem lehetetlenség.
Nagyon nehezen,persze segitett az édesanyám nélküle nemment volna.
3-és fél éve találkoztam a jelenlegi párommal,így sokkal könyebb
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- 30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!!
- Mi a furcsa abban, ha valaki hosszabb ideje egyedülálló és nem keres párt?
- Milyen jogai vannak annak az apának, akinek a neve szerepel az anyakönyvi kivonaton, de az anya egyedülállóként neveli a gyermekét/keit?
- Milyen juttatások és kedvezmények illetnek meg egyedülálló anyaként?
- Mennyi fizetésre lenne szükséged, hogy egyedülálló anyaként albérletbe menj?