Egy plázacica naplója... azaz milyen egy igazi NŐ... szerinte... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy plázacica naplója... azaz milyen egy igazi NŐ... szerinte...
:O))))
3 éve tanultam meg, amikor cégesen először mentünk Sappadába.
Azóta nagyon megszerettem.
Elsőre tök béna voltam. A teljesen vizszintes büfé előtti részen gyakoroltam és még ott sem tudtam megállni.
Mosmeg már tök jól megy és imádom. :O))))
Szépek a hegyek és ha még a nap is süt, na az zsönörűűű
Én mostanáig olasz cégnél dolgoztam.
Sappadába mentünk sielni. Az nagyon szép hely.
a Wulf a Bundesminister (a miniszterelnök), a Merkel anyus meg a Bundeskanzellarin (kacellár)...
tovább már nekem sem megy a helyi politika, mert bonyolult, mint a nagyfene a tartományokkal...de ennyit azért én is tudok, hamár itt élek
A németeknél Wulf, de nem értem, a Merkel akkor mi?
Nálunk viszont 2 főnök van, az egyik a köztársaság elnöke (Napolitano) a másik meg a miniszterelnök (Berlusconi)
:-DDDD
ok, de itt a csapból is folyt, hogy most választották meg...és bácsi...Christopher...nem Angela...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Eddig azt hittem Fábry Sándor...
DE!
Csak affektálva!:DDDDDDDDDDDD
cccc...........
Hát őszinte leszek, mostanában már én sem nagyon tudnám megmondani, hogy hol ki a miniszterlenök.
Na jó, azt tudom, hogy magyaroszágon Bokros Lajos,
Ja nem :O)))))
Vágó István,
Illetve.......
:DDDDDDDDD
Lényeg a lényeg!:DD
És lennének feladatok, ahol összemérhetnék a képességeiket és mindíg ki kellene szavazni valakit.
Szóval a szokásos forgatókönyv.
És ki nyeri a végén. Rocker, Pcica, vagy Emós :O))
Balázs lenne a műsorvezető :O))))
megkérdezzek pár csajt, benne lennének-e? :)
ismerek "párat". :)
csak bokor legyen, de jó sok!!!!! :)
Esküszöm meg kellene csinálni ezt a műsort :O)))
RTL megvenné az ötletet, tuti.
Szerintem nagyobb lenne a nézettsége, mint a feleséget keresőknek. :O)))
:O))))))))))))
Ez jó :O))
még arra is emlékszem, hogy volt ott pár gót-stílusban öltözött csaj, piszok jó szerelésben, s mint tudni kell, nem két fillér ez a cucc. persze bakancs hozzá kötelező. letámadták őket, hol szedték azokat a cuki felsőket és alsókat. udvariasan elmagyarázták nekik a lányok és akkor jött a kérdés, amin szétröhögtük magunkat.
- És ilyen bakancsot tűsarkúban is lehet ott venni???
basszus, ha nem hallom, nem hiszem el! :D
Szerintem a tábor végére valakinek nem lenne haja, körme stb. A sok nő összezárva rosszabb mint egy állatkert...
Amúgy be kéne rakni pár Emo-t is akkor ők hoznák a pengéket is, ha van rá szükség, és alkalomadtán a hajsütőt, szóval kinek mi kell..
:))))))))
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- Szalai Vivien:Hamis gyönyör című könyvében szerinted ki lehet a luxuslány?
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Igazságos az szerintetek, hogy a Fővárosi Vidámparkban magassághoz igazítják a belépőjegy árát?
- Milyen egy igazi, jó barát? "én egy barátomtól nem várok el semmit azon kívül, hogy ne öljön meg, és ne várjon el tőlem semmit" Szerintetek?
- Sziasztok! Tud valaki a 3. vagy a 13 kerületben egy szimpatikus (nem plázacicákkal tömött) edzőtermet?