Egy plázacica naplója... azaz milyen egy igazi NŐ... szerinte... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy plázacica naplója... azaz milyen egy igazi NŐ... szerinte...
Ajjaj. Erre számítottam. Inkább felkészítem magam arra, hogy úgyis ez lesz. Ha csalódok, inkább pozitívba legyen :O)))))
Ha meg elmondod a lehetséges pofon következményeket, akkor meg azt hiheti, hogy bevonzottad neki :O)))))
Kamaszkorában? Az enyém 8 éves és máris lázad, előtte soha nem csinálta, most elkezdte nézni a disney kamaszoknak való sorozatokat, azóta ilyen. Bepereljem disney-multi-t??
Szülő hogy éli meg? Látom, hogy az én fiam (ugyanilyen voltam), de úgy szeretném neki könnyíteni a dolgokat a tapasztalataimmal és rám sem bacik, bele kell törődnöm hogy bár még pici, meg kell hogy kapja az élet pofonjait (óriási közhely), hamis barátok, stb. és vérzik anyai szívem...
Pont azért kérdezem, mert abban reménykedek, hogy nálunk ez a verzió lenne.
Persze lehet, hogy naív álom, de hátha.
Aztán van, aki megreked és egész életében a szülei erőszakoskodása miatt egész életében minden ellen küzdeni fog.
Az ellen is, ami ellen nem kellene. :O))
Az egyébként érdekes érzés lehet, hogy szülő gyerek kapcsolatban, amikor nagyon jó a viszony és a gyerek a tinédzser korban lázadni kezd.
Kiváncsi lennék, hogy a szülő ezt hogyan éli meg. Mennyire ijed meg ettől.
Ahol eleve nem szoros a kapcsolat, ott nem annyira feltűnő.
Szóval ha előtte minden rendben, akkor ez hogyan folyik le? Akkor is eltávolodás van?
"Amikor fiatal az ember, megpróbálja áthágni a szabályokat..."
Én is megpróbáltam, és mindig a falba ütköztem, aztán úgy döntöttem én leszek a fal...Így is lehet csinálni, most már értem miért működik működik működik a fal...:)
(lehet hogy könnyebb lett volna ajtót keresni?):O
Hát szerintem igaz (bár szoktam ilyenekbe mellé lőni).
Igaznak tűnik, mert nem annyira túlzó, hogy csak provokáció lenne.
Amúgy meg kinek lenne ennyi energiája ezt folyamatosan kamuzni.
Én arra tippelek, hogy igaz.
Az tuti. Van, amikor azt kell javasolnom valakinek, amit már én is egy párszor megéltem, hogy most 1-2 hétig ne gondolkozzon és ne olvasson, mert olyan mennyiségben érkezik az információ, hogy bele lehet sokalni, főleg ha valaki éppen nagyobb változáson megy keresztül.
Ezért jó, ha a megérzéseinket le tudjuk tisztítani a félelmektől és komplexusoktól, mert az segít megérezni, hogy mi a szükséges.
A korábbi évekhez képest viszont gyorsabb tempóra van szükség, esetleges érték cseréknél is.
fel kell venni a ritmust-ma nem az számít, hogy mennyire vagy szép és okos, hanem, hogy mennyire tudsz megszűrni információkat.
Tök jó. Miközben írok, dumcsiznak hozzám, erre hatszor írom bele, hogy "működik".
Hát így nem lehet hoxázni :O))))))))
Ezt én is látom néha :O)
Jönnek újabb és újabb elméletek, amik elkezdik sutba dobni azt, ami működik és értékrend részei lehetnek.
Persze meg kell nézni újabb lehetőségeket is, de azt látom, hogy sokszor emiatt az emberek egyszer csak a senki földjén találják magukat.
Amikor fiatal az ember, akkor persze megpróbálja meghágni azokat a "szabályokat" amik működnek, aztán sokszor rájönnek, hogy miért is alakult az ki, ami.
De vannak, amik persze tényleg cserére vagy fejlesztésre várnak.
Szerintem alap értékek teljesen jól működnek, mióta világ a világ.
Nekem sem volt kis idő mire rájöttem, hogy tényleg működnek.
Szerintem manapság az egy húzósabb probléma, hogy ebben az "új" világban senki nem igazán találja a helyét és ezért a szülőknek is nehéz átadni, amit tudnak, mert az sokszor már ózsdinak tűnhet.
Felvenni a mostani ritmust, de mégsem az értéktelen new wave alapjaiba. Szóval ez biztos nem könnyű.
Ezért jó, ha az értékrend rendben van, mert az időtálló.
Ez egyébként érdekes kérdés. Ha jól emlékszem, amit meséltél, te sem úgy élsz, ahogy anyukádék. Persze az értékrend az erősen beivódik ez igaz.
Sokszor pont attól borulnak ki a szülők, hogy hogy lehet a gyerekük ennyire ilyen, amikor tőlük ezt nem láthatta.
Olyankor szoktak kétségbeesni, mert akkor nagyon nehéz rájönni, hogy hol a hiba.
Akkor utoljára:
- A plázacica ha létező, akkor elég értéktelenül éli az életét most. Ha azt mondják neki "ez így tökéletes", akkor nem sok sansz lenne rá, hogy megváltozik, persze nem mindenki fogja rámondani szerencsére.
- Akik irigységből kritizálják, azoknak érdemes visszavenni és nem alpári módon hozzászolni
- Akik azokat kritizálják, akiknek a lány nem tetszik, azoknak érdemes különválasztani, hogy ki miért
Ez a véleményem és ez volt tegnap is.
Erről beszélek és nem forgatok ki semmit.
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- Szalai Vivien:Hamis gyönyör című könyvében szerinted ki lehet a luxuslány?
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Igazságos az szerintetek, hogy a Fővárosi Vidámparkban magassághoz igazítják a belépőjegy árát?
- Milyen egy igazi, jó barát? "én egy barátomtól nem várok el semmit azon kívül, hogy ne öljön meg, és ne várjon el tőlem semmit" Szerintetek?
- Sziasztok! Tud valaki a 3. vagy a 13 kerületben egy szimpatikus (nem plázacicákkal tömött) edzőtermet?