"Egy igazán szerelmes férfi soha nem lépne félre". Ki mit gondol erről az állításról? (beszélgetés)
Én megmondanám a lánynak bakker.
ez is elég baj,h gyereket szül neki,hát még akkor a házasság.
ez a barátnő egy butácska lány, vagy oylan,aki úgy tűnik,direkt nem akarja ezt észrevenni,vagy a ffi nagyon rafkós?
Ha megteheti a férfi,meg is fogja.Ha a nő nem mondja neki,hogy ácsi,ezzel megbántasz,és különben is mindet megadok neked,akkor a ffi úgy érzi:elfogadható amit csinál.
Ha a nő mondta neki,hogy ez így neki nem jó,és a férfi mégse hallgat rá,és lelkifurdalása sincs,akkor hagyni kell,a fenébe.
Vannak ilyen erkölcsileg nullaközeli emberek,akinek magától nem esik le,hogy egy párkapcsolatba alapból mi fér bele,és mi nem.És azt sem érzik maguktól,hogy a félrelépések mennyire rosszul esnek a másiknak.
Pont így.
Plusz vannak azok az emberek,akik szerelmesek,de "szenvednek tőle".nem tudják összeegyeztetni a szerelmet ,és a monogámiát az egyéniségükkel,szerintem ők szerelmesen is félreléphetnek.
Ismerek egy férfit, aki 10 éve van együtt a barátnőjével, 20 évesen jöttek össze. Természetesnek veszi hogy csalja a párját, kicsit sincs bűntudata, ha ott az alkalom akkor kihasználja. Jön a baba is ráadásul, utána meg összeházasodnak... Sajnálom a barátnőjét és nem tudom megérteni a pasik gondolkodását...
Nem volt még hosszú kapcsolatom, így nem tudom ezt a szerelem utáni szeretetté változást.
1. igen,aki NEM igazán szerelmes az a "vadászösztön" -dumával takarózik
!!!
2. sem az igazán szerelmes NŐ sem az igazán szerelmes FFI nem lép félre,mert ha mégis,akkor vmi FÉLREcsúszott és az 1. pont lép életbe!
(szerény véleményem ez)
figyelj amit kiírtál címnek, hirtelenjében nem passzol össze a fórumindító szövegeddel, de folytatásnak megteszi:
vélemény: egy igazán szerelmes nő sem lépne soha félre....ameddig szerelmes és ameddig az intelligenciája elnyomja az ösztönének ezen felét. ki tudja, akár boldog is lehet. mert a félrelépés csak feszkó.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?
- Miből, hogyan lehet megtudni, ha egy férfi igazán szerelmes?
- Szerintetek, ha azt érzem, hogy soha nem leszek igazán szerelmes, az valóban így is lesz?
- Szerintetek mi a jele annak, ha valakinek tetszel úgy igazán, vagy esetleg szerelmes beléd?
- A magabiztos ember nem sértődékeny; mit gondoltok erről az állításról?
- Ti mit gondolnátok ha a 14 éves gyermeketek Szerelmes és "Depis" veseket is írna!