Egy érett férfi erős szexuális vonzalmából hogyan lehetne szerelmet varázsolni? (beszélgetés)
Igen, olvastam ..... és lehet, hogy iagazd van .... de lehet, hogy csak tapasztalatlan ....
eddig nem kapott meg? Szerintem túl sok előzmény még nem volt .... inkább talán arról lehet szó, hogy ő már fejben és lélekben jóval előrébb tart, mint ez a kapcsolat maga .... ergo előrébb jár, mint a pasi ....
"Egy érett férfi erős szexuális vonzalmából hogyan lehetne szerelmet varázsolni?"
Nekem már ez olyan tiszta,és őszinte akarás,érzelem olyanra,amit eddig még nem kapott meg....és ha eddig nem,akkor a "Ha úgy kell elővarázsolni, mint nyuszit a kalapból, az csak, felületes, ideig-óráig tartó "bűvésztrükk lesz.
Légy az, aki vagy.
Ha nem lesz szerelmes , akkor legalább tudni fogod, hogy nem Ő a te embered. "...teljesen helyénvaló:))
Szerintem pár hsz-ből nem jön le, hogy mi is van valójában ..... igen, ez egy bevett séma, amit leírtál .... és végül is az élet tele van sémákkal .... nem igaz? :o))
Ha vki nem szerelmes, abból nem lehet szerelmet varázsolni .... az vagy megszületik vagy fellobban, vagy nem ..... ebben abszolút egyetértek .... de azt nem tudod megítélni tutira, hogy náluk mi a helyzet ..... ezt hívom sarkításnak .... kevés infó alapján mondasz vmit a tapasztalataid szerint, ami vagy helytálló vagy nem .... :o)
Nem sarkítok.
Csak végig olvastam a fórumot.
Miért akar szerelmet varázsolni valaki,valakiből ,aki nem is szerelmes?
Először meglepődtem, hogy "mit keres" egy pasi ebben a fórumban.. ne vedd zokon, egyszerűen csak nem számítottam rá.:) Viszont nagyon jó hogy erre tévedtél, teljesen egyszerűen és lecsupaszítva, mindenféle női-agyalás, csűrés-csavarás nélkül leírod két szóban a férfi agy működését. Köszi:)
De akkor légyszi válaszolj még valamire, az alábbiak ismeretében: nem veszitek pusztán időhúzásnak az ismerkedés időszakát, szóval olyan nincs hogy már előre tudod, ezt a nőt igen, szeretném megszerezni, de nyilvánvaló hogy csak azért, túl sok időt nem is fordítok rá, ha jön össze majd összejön más..?? persze ilyen is van, nem?
Nincs cáfolat.
Valószínűleg ez a helyzet,különben nem így hangzana a kérdés.
Te többet akarsz,de a pasi nyilvánvalóan,egy pár könnyű menetre vágyik ,egy fiatal bigével,aki jelen esetben te vagy.
Nincs alternatíva,mert nem bájoltad el.
Azzal nincs baj...csak ezzel van bajom
"Egy érett férfi erős szexuális vonzalmából hogyan lehetne szerelmet varázsolni?"
Mi a fax köze van az érzelmeknek ahhoz, hogy ki hány éves???
Egy 18 éves is lehet érzelemszegény, és egy 70 éves is lehet érzelemgazdag.
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Hogyan dobod fel a szexuális életedet?
- Szerintetek előbb-utóbb minden pasi megcsalja a párját, szerelmét?
- Hogy lehet megkülönböztetni a szerelmet a szexuális vonzódástól?