Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Egészségesek ezek a termékek? fórum

Egészségesek ezek a termékek? (beszélgetős fórum)


10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Bichi)
febr. 24. 20:03

Igen ez igaz de gondolom azért nem terjesztik mert akkor csődbe menne a gyógyszeripar. Elvileg már a ráknak rég megvan az ellenszere csak akkor nem lenne a kemó meg a többi méreg.

Kicsit én is szkeptikus vagyok ezekkel, sose hallottam róluk csak van egy csoport a facebookon, egy magyar házaspár kiköltözött Thaiföldre és onnan küldik haza ezeket hogy segítsenek az embereknek az egészségükben. Azt mondták hogy nem ebből élnek mert nem sokat keresnek rajta. Mindig tesznek fel videókat és rengeteg hozzászólás van az oldalon és mindenki azt írja hogy használt nekik a bajaikra

9. globus (válaszként erre: 7. - Bichi)
febr. 24. 15:49
Gyömbér futotta be a legcsodásabb karriert, bár már leáldozóban van.
febr. 24. 15:19
Manapság már kevés dolog egészséges.
7. Bichi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 24. 08:55

A placebó is sokaknak segít, és kb ezek is pont ennyit érnek a daganatok és az epilepszia gyógyításában. Ezek pont olyan ok lehetnek, mint a kurkuma, ódákat zengenek róla, de én még senkivel nem találkoztam, aki próbálta, és segített neki. Ha nem sajnálod rá a pénzt akkor szedd, ártani nem árthat, de pont olyan, mint az egyéb olyan kiegészítők mint amit a tv-ben reklámban mondanak, hogy régóta tartó használaton alapuló megfigyelések, szóval bizonyíték nincs rá.

Én mindig azt gondolom, ha valami lenne daganatra, epilepsziára, stb, ami tényleg segít, akkor az már rég gyógyszer formájában lenne árusítva...

6. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 24. 08:33

A durianról azt olvastam, hogy büdös, de a gyümölcsök királya. A és C vitamin, és ásványi anyagok forrása. Nem tudom, nincs tapasztalatom.


Ha valami sok mindenre jó, az nekem gyanús, de nem tudok véleményt mondani a porokról, amiket említesz, mert nem ismerem őket.

5. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 24. 03:51
Nem ismerem őket.
febr. 24. 02:11
egyikrol sem hallottam
febr. 23. 20:13
ja ezek külön vannak mármint hogy melyik mire jó :)
febr. 23. 19:38
Ami sok mindenre jó, az biztosan nem igaz, szerintem.
febr. 23. 19:24

Sziasztok!


Hallott már valaki a Durian vagy a Mangosteen porokról? Vagy szedte már valaki? Ezek Thaiföldön teremnek és csodákat zengenek róluk. Azt mondják hogy nagyon sok mindenre jó (izület, epekő, hólyagproblémák, daganatok, epilepszia stb)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook