Éden Hotel 2 (beszélgetés)
Jajj ez a mai rész izgi lenne de a kicsi fiam úgy döntött anya ma nem néz éden hotelt!:D
De Anikó egy nagy pi**a mert itt nyilatkozgat hogy a levente neki nem férfi de arra jó hogy pettingeljenek meg a beharangozóban az is kiderült hogy dugni is fognak!!!Ennyit arról hogy nem jön be neki mint pasi!!!
Edina egy akkora naiv liba hogy az már fáj!
halál szerelmes a játékot nagy ívben szarja le csak egy cél érdekli a Máté!!!Sebaj a többieknek több esélyük van a 25millára!!!
Kirát nagyon bírom!!!Föleg az önkritikáját!!!
"úgy nézek ki mint egy terhes hattyú,mell nélkül"
"két meggymaggal élem az életemet"
kész van a csaj!!!!:))
Perta pedig szerintem csütörtökön hazamegy!!!
na ez volt reklámig!a többit majd itt leinformálódom vagy ismétlést nézek ha a Manókám megengedi!!!:)
Én közben irogatok priviket...
hát elég fura ez az egész most..
Nagyon belemerultetek, senki nincs itt..
A piiiit telleg ezen rugozik? egy kreten...
Az uj barna sztem bejon matenak...
Olyan,mintha pakolnal...-petra aranykopese XD
Amugy a Kira best of nagyon bejott, az volt du. A beharangozo, szet rohogtem magam...
Helloka! Haaat,en is csak pislogtam,hogy mit sztarolja...tlan forditva kene ,nem?
Anikot meg ruhellem,hogy maszatolgatnak Levivel.brrrr...
Viszont uj csavokamnak milyen jo meglatasai vannak..
Kit fogunk utálni?
Nyugi, maradt még bent pár ember...
Anikó, Noémi, meg majd jönnek az újak :)
na sikerült megnéznem a múlt csüt adást:Kirát imádom:-)
végre valahára Krisztián haza ment(most kit fogunk utálni?)
na de van még Anikó
ha szemmel ölni lehetne a ceremónián kinyírta volna Kirát
utána meg ő ugrott először a nyakába a tortázásnál
Levente neki nem férfi,de azét mutassa már meg,hogy mennyire rossz fiú?
tuti meg is*******
Noémit nem tom sajnálni
szép nagy harcokra lehet a két említett perszóna miatt a héten számítani
Szia! Ezen a linken a képre kattintva meg tudod nézni az extrát.
le vagyok maradva sajna:a csütörtöki részeket nem láttam
délután ismétlik a sima adást
az extrát hol tudom megnézni?
"Tomi nem bánta, hogy haza kell jönnie az Édenből, mivel várandós kedvese várta itthon."
Nem mintha lett volna nagyon más választása...El se kellett volna utaznia.
Sztem tuti eszerint válogatják a szereplőket, hogy ki az a tipus, aki mindenkit irritál.
Igaz, Wolf Katihoz hasonlította Omar, de sztem sokkal inkább Ungár Anikó fiatalkorában (a fejformája, a haja, mosolya, stb)
Csak az Ungár Anikó inkább szimpi, mint nem.
Akit én nem tudok elviselni az az Anikó!KB.annyira ellenszenves mint a Szandra volt!!!de ahogy fel tud pörögni meg nyüzsög mint a zsizsik állandóan....meg hogy minden naggyon jó mindennek naggyon örül!
A Levente neki nem pasi mégis megy a petting és ha jól láttam az előzetest akkor a jövő héten nem csak az lesz a takaró alatt......!
Pi**a!
Ott a tett helyszínén kapna ideg összeroppanást!
Mindig azt nyilatkozza hogy reméli hogy Máté nem cseréli, le meg hogy milyen jól megvannak!
Igazi naíva a csaj!Én már akkor ki**sztam volna a pasit mikor egy "áthuncutkodott"éjszaka után közölte hogy neki tulajdon képen barátnője van akit még szeret is!!!Ez a hülye naív liba meg ugyan úgy beengedi a sz ágyba!Már úgy értem hogy lefekszik vele mivel ugye az ágyba kénytelen beengedni!:)
Áááá, ők csak "huncutkodnak" a takaró alatt.
Edina nekem is kiesett a kosárból, vhogy többet vártam tőle(és nemcsak a Mátés dolog miatt)
Kivi lennék, mennyire zakkanna meg,ha Mátécska lecserélné.
Milyen igaz!
Én anya vagyok és agyon ütném a fiamat ha így du**na össze vissza a TV-ben!!!Remélem ezt sose kell átélnem!
És ha jól emlékszem az edina valamikor az elején mintha azt mondta hogy nem lesz sex mert a szülei nézik!!!
Sziasztok!
Háát kiesett a Krisztián! Nem ütött szíven, már untam a nyavajgását Niki után!
Hanem ez az Edina! Én a helyében+ szegény anyja helyében is elsüllyednék!!Nem az a baj, hogy megdugta a Máté, hanem ezt egy ország nézi+nézni fogja 10-20 év múlva is v.ki!
Mit szól majd a férje(aki nem Máté lesz) hányszor fogja odamondani, hogy te anyukám csak hallgass egy ország nézte ahogy előlről-hátulról megb...!
Hát sztem kb. az utolsó két hét...
Ezekből én sem láttam mindent, mert felbosszant, hogy állandóan leáll...
Igen, egyetértek.
Nem úgy mint Omar, pedig neki esélye sem volt... :S