Éden Hotel 2 (beszélgetés)
Ha jobban megfigyeljük az eseményeket, Mátétól ered a feszülstségek 90%-a... Ha az elején őszinte lett volna Edinával, nem ámította kábította volna, akkor Edinát nem támadnák most ennyien... Edina szerelmes lett, Máté hazudozott neki, titkolózott előtte, nem csoda, h szerencsétlen lány teljesen össze van zavarodva, ami kihat a játékára is... Pláne ott bezárva egy hotelbe, ahol a kis dolgoknak is nagy jelentősége van, és ahol az apró dolgok felerősödnek...
Ádámmal még kik mennek be? Nem ismertem fel a többieket...
Megnéztema tegnapi adást...
Noémi elején azt nyilatkozta, h nem akar vitázni senkivel... Pont ő volt, aki Anikónak elmondta, h Edina mit mondott Anikó sírásáról :DDD Végülis vitázni nem vitázott, csak keverte ezzl a szart :)
Andinak minden kinél az a mániája, h hogy néz? Ugyanazt mondta Norbinak, amit anno Máténak :)))
?áté egy rohadt nagy patkány, pont most nincs Edina mellett, mikor szüksége lenne rá, ha másért nem is, hát játék szempontjából... Máté csak van, mint egy darab szar... Pedig az elejétől fogva sok időn keresztül pont ők voltak a legerősebb páros...
Andi és Anikó viselkedése, mikor Edinát betámadták mindenki előtt egyenes ocsmány, gusztustalan és primitív volt... Anikó rángatózott szokás szerint, mint egy elmebeteg állat...
Pít szépen kiosztotta Andit, nem akarta, h Noémi beálljon mögé, ez lett a veszte... Túlmatekozta magát :D
És a végén Andi megnyilvánulása, h a többieket leszarja... Agyi szintje a béka segge alatt...
A többiek előtt megjátszották, hoyg elegánsak, az extrában én úgy láttam , hogy nem :-)
hat az extrat neztem, 98%-a rendben volt...
viszonyitsuk mondjuk Krisztianhoz kepest....
ma is kiesik vki?
én is rá voksolok...
így is nyaralt már eleget.
Azért nem voltak annyira elegánsak, Edinának mgé odavetették a szomorú kutyfejet - Fruzsiékra pedig, hogy lesz...járk ! - hát ez minden nem úriember távozás ! Szerintem legalábbis :-)
Nekem tetszett, hogy Pit uriemberkent tavozott.
Es magahoz kepest Andi is rendben volt.
A nutellas dolog pedig csak ugyes vagas volt, ez kiderult az extrabol.
Teljesen igazadvan,fél az alófejű Anikó azért ordiál és nem hallgat meg másokat nehogy véletlenül kiderüljön róla egy kéet dolog és a szarkavarásai,de nem csak Edinától az összes lánytól,Remélem a mai adásban Anikó esik ki!
Persze hogy benne vannak a szerkesztők.nem véletlen ment ki máté barátnője.meg szerintem nem ő találta ki hanem megkeresték hogy menjen.mert leventének is van valakije kint akkor mért nem hozzá küldték?ez így ütősebb volt.
Én is várom már a tavalyi játékosokat. AZ ideiek tanulhatnának tőlük, barátságról - összetartásról - és ha nem is épp jómodorról, de ők nem beszétek úgy , mint Andi és ANikó - ahogy Edinát mindősítették ..... hát nem azt tükrözte, hogy két okos, intelligens lány! Két primitív némber !
Én nem felejtettem el ezrét tartom sunyibbnak ANikót és mondtam, azt is, hogy aki ilyen ordenáré módon ordibál és nem hallgatja meg a másikat SOHA NINCS IGAZA! Rendkívül rosszindulatú nő és féltékeny Edinára , mert azért közelébe sem ér ! Irígy és csúnya, ezért viselkedik így.
Igazad van ! Máténál is addog volt érzelem, amig nem volt szex, a barátnő bejövetele szerintem csak "cirkusz" volt, addig nem tudta ,hogy van neki barátnője ? Ha intelligens módon és nem sunyin beszéli ezt meg Edinával, nem rontják el a játékukat. (de láttuk, hogy utána is akart szexelni Edinával, Noémivel és sztem még ANdi is bejött volna neki)Lényeg, hogy Edina nem számíhat rá - csak saját magát fényezi. Ha a végén mégis ketten lennének, ő átverné Edinát !
Szerintem Máté az elején nem csak játszadozott Edinával, voltak apró jelek, érintések, amik arra utaltak, hogy voltak benne érzések, volt, hogy mondta is, 50% érzelem, 50% taktika (tény, kevés az az 50%). Nem hinném, hogy sokat gondolt a kinti barátnőjére, ő játszani, szórakozni ment be.
De amikor találkozott vele, gondolom kicsit észbe kapott, hogy lehet elcseszte, és ahelyett, hogy magára haragudott volna, Edinán töltötte ki a dühét, őt bántotta.
Már egyáltalán nincs mellette, ez a mai adásból is kiderült.
Kedvelem Mátét, de valamilyen szinten az ő "hibája" is, hogy Edina szar helyzetben van. Csak őszintének kellett volna legyen vele...
Bár, gondolom a szerkesztők keze is benne van némileg a dolgokban... :)
"Mindig úgy keveri a dolgokat, h ő legyen az ártatlan bárányka, aki semmit nem tett. . . Vagy a másik verzió, h ő jót akart :D
Nem akar megoldani semmit sem, elhárítja a felelősséget magáról."
Máté erre azt mondaná, hogy Edina egy önálló, felnőtt ember, oldja meg az életét, ez az ő felelőssége. Ha az eszével gondolkodik, akkor igaza van, mertha a szívével, akkor Edina megint elkezdene reménykedni. Nincs jó megoldás, csak az az egy amit írtál: "Ha ennyire nem akart Edinával lenni, akkor miért nem beszélte meg Noémivel, h álljon be mögé múlt héten..."
"hát ha egyszer az Édenben vannak ,akkor nem lehetnek apácák és szerzetesek2
Ez jó. :)
Nem ismerem az előző Édeneseket. Sztem is jó, hogy Andiék mentek haza, borzasztó volt már az a pinázás! Mátéka kicsit jobban megerőltethette volna magát, konkrétan végignézte, hogy nyomorult Edina kicsit összeomlik.
"táncol és látszik a fején hogy azt hiszi milyen nagy szám."
Anikó az egy krampusz-figurán kívül egyebet nem nagyon ad elő (fél láb emelget), nem mintha én tudnék, de mindig Télapó kormos segédje jut róla az eszembe.
Ezzel én is így vagyok,bár Alíz nem volt a kedvencem,de a két fiú igen!
És Andit sem kell nézni már ahogy idiótán vicsorít.
Tényleg elhiszi még ő is hogy őszinte és milyen kedves,és ő a korrekt.
ma ez a másik!
na lépek mert a kisfiam úgy döntött éhes!
holnap is benézek majd!
jó éjt mindenkinek!
Én azon csodálkozok hogy azt mindenki elfelejtette már hogy Anikó pár napja még hogy beszélt a Leventével,Leventéről. Az is egy ordenálé,ocsmány ordítozás pocskondiázás volt. Azóta meg mint ahol semmi nem történt és úgy gondolja ő a hű de jó fej,meg a nagy erős kedves pár???
Nagyon ocsmány.és ő beszél erkölcsről.azt se tudja mi az.
konkrétan ocsmány és közönséges ahogy táncol!mikor a zuhany alatt illegette ott magát.....az undorító volt!
Az még a vicces amikor táncol és látszik a fején hogy azt hiszi milyen nagy szám.erölködik közbe hogy szexi legyen.de nem az.
Hát ez ... Húúú!! Nagyon boldog vagyok!! A régiből a 3 kedvencem!! Kristóf, Alíz és Ádám!! :) Eszméletlen ez a műsor!! Ez nagyon jó húzás volt a Viasattól!!! :) megkoronázták az estém és már most várom holnapot! Ja és végre Andika sincs már bent! :)
Lehet :D
De azért jó, hogy pont ezt emelte ki, nem a bulikat vagy magát az élményt, mint mondjuk mások :D:D
Ez a hátra lévő idő aztán izgalmas lessz.szerintem már minden nap vagy másnap történik majd valami.kíváncsi leszek a végére.
jajj hát ezt el is felejtettem!!!:D
További ajánlott fórumok: