Dunaújvárosiak ide! (beszélgetés)
Nem furcsa a Béke városrész? Előtte a Rómain laktatok, ugye? Én a Békébe nőttem fel, de már anniyra megszoktam a Belvárost, hogy nem mennék innen sehova. Annyira jó, hogy minden olyan közel van! Bár már a Béke városrészben is sok minden an, amiért nem kell bejönni a "városba".
Akkor ma egy ilyen orvoshoz járó nap lesz:(( Meylik börgyógyászhoz jársz? (mész?) Oda nem kell előjegyzés? Vagy neked nem kell:)) Legalább valami hasznád veszed, hogy az EÜ-bendolgozol:)
Milyenek a szomszédok?:)) A pakolás?:)) Nagyon ne rendezkedj be:)) Hátha nemsokára mentek a sajátba:)) Gyerekeknek tetszik?
De jó akkor már nem vagyok egyedül! Mi dacolunk Szabolccsal az időjárással, mert nemsokára lemegyünk a boltba. Délután nem tudom elintézni, mert sietek a bőrgyógyászhoz.
Helló!!!
Már én is utálom az esőt:(((
Sziasztok!
Utálom, hogy kedd óta esik ez a rohadt eső. Miért nem inkább a hó? Amúgy se tud az ember elmenni a városban sehova se menni, de így még inkább nem.
Én ma megyek bőrgyógyászhoz, mert kedd délutánra tiszta ragy, vagy nem is tudom micsoda lett az arcom.
Szia!Eddig jó,csak még van pakolni való.
HOgy koszos és büdös...:?:)) nem tudhatom, nincs szagos netem:)) Mivel semmi nem történik a városban így itt sem sokminden:( Ha véletlenül mégis nem egyezik a vélemény, akkor meg.... Nincs olyan sok hozzá szólás olvasgass vissza:)) Bár lehet, hogy még azt sem érdemes....:( Beszélgetni mindenki a "saját" fórumán szokott, ott offolgatunk:)) Bár itt mindenről lehetne beszélni, de ha nincs kivel:(
pontosabban melyik része? kihalt-koszos-büdös? :-) Melyikre gondoltál?
SZia! Olyan ez a fórum is, mint kis városunk!:))
Na és milyen az élet az új lakásban?
sziasztok. Még új vagyok, gondoltam ide is bekuksizok egy kicsit. Mi ez a csend? REmélem azért nem szokott itt ilyen punnyadás lenni :-) Szép napot-mégha esős is.
Sziasztok!Kihalt a fórum???Elköltöztünk:)Még jó,hogy nem akkor esett az eső,hanem most.:(
Nagyon szépen köszönöm a segítséget,
Ezen a linken nagyon sok könyv van, megmutatom nagymamámnak és akkor biztos találunk olyat amilyet szeretne illetve megkérdezem könyves boltban is.
[link]
Itt sokféle imakönyv található, itt válogathatsz:) De, itt sem volt ilyen nevű könyv, legalábbis én nem találtam:(
A katolikus templomban kell megpróbálni. Szerintem a plébános "árul " ilyeneket. De, ezt a Jézus szívét, mintha már hallottam volna, de én nem a katolikusokkal kapcsolatban. MIntha a Jehováknak lenne ilyen kiadványuk. De, a Dózsa II. városrészben van egy könyvesbolt. Oda, ha bemész ott tudnak segíteni. Az a hölgy sok mindent meghoz, lehet ezt is be tudja szerezni:)
NA ezt azért nem akartam:) Bocsi:)) Inkább ilyen "imaházak, templomok...." legyenek,mint kocsmák:))
Hát én nem vagyok vallásos és nem is értek ezekhez sajnos.
Katolikus a nagymamám és mondott példaként egy ima könyv címet: Jézus szíve.
Például ilyet hol kaphatok? mely városrészben?
Köszönöm a segítséget.
Milyen ima könyvet? Szeritnem minden "egyháznak" megvan a saját könyve. Úgyhogy ott kaphatsz:) Van jópár a városban:(
sziasztok!
hát elvagyunk,elvagyunk..ma szép idő idő van,amolyan sétálós..
Sziasztok!
Tud valaki nekem mondani Dunaújvárosban hol lehet ima könyvet és hasonló könyveket kapni, mert Nagymamám szeretne ilyet.
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Sziasztok!Merre vagytok?Ki mit csinál?Én lassan pakolászok,szanálok a költözéshez készülődök.
Szia!
Igen, csak sorban álltam,és kaptam időpontot.( de nálam voltak az iratok)
A regisztrációhoz szükséges Dokumentumok:
--Érv,személyi igazolvány,v Útlevél
--Érvényeslakcímet igazolóhatósági bizonyítvány,
--Adó kártya,
--Taj kártya,
--Végzettséget igazoló bizonyítványok,
Átutalási bankszámlaszám,
--Magánnyugdíjpénztár belépési nyilatkozat,
--Munkáltatótól leszámoláskor kapott dokumentumok(a kérelem benyújtását megelőző négy évben),
--TB igazolvány,
-Igazolás a M.N.járadék megállapításához
-Adatlap a bírósági végzéssel meghatározott tartási kötelezettségekről,
-Alkalmi Munkavállalói könyv ( ha van )
Ezt a papírt is kaptam, csak lemásoltam. Ezek kellenek.
A szoba az nagy,a konyha az kicsi.De jó lesz azért:)
Na akkor jó:)) És mekkora a szoba? Mekkora a konyha?
A fiamnak csak személyit kellet vinni. Ott volt a hölgy a portán és az adott időpontot!:(
Igen oda költözünk,mert ott tudunk félre rakni pénzt.Kicsit kuporgunk,de meg fogja érni,idővel,mikor majd a saját lakásomban csücsülök.Ez az ára,de megéri.
Szia!
Mit kellett vinned a mnélkülibe, mikor bejelentkeztél? Kértek valami papírt vagy csak sorban álltál.és adták az időpontot?
egyszer a papagájházakban volt egy lakásunk átmenetileg,de nem laktunk benne..azok ilyenek..na,az ülőkád,kb egy harminc kg-mal rendelkező ember befogadására alkalmas...és?odaköltöztök kry?
További ajánlott fórumok: