Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Dumálgatunk (beszélgetés)
Tök jó itt veletek seggfejekkel!!! XD :D
á,délutánra kitalálta hogy nem kéri majd holnap Bencével:))Szóval csak mazsi leves lett rakott krumplival....
Nah helló cicuskáim!!! :D
nem,csak ez a név tetszett neki:D
nana :)))
azért én is ittvagyogatok :DDD
ajálnom is neki:D:D a palacsinta elfogyott?
Héé Jutka am te milyen jutka vagy??? Shrekfej jutka vagy seggfej jutka??? XDXD
emlékszel még a szívlapátra? :D
elő kéne kapni :DDDDDDDDDD
Úgy látom csak Hárman vagyunk,Antea,Luxi és én.....kihalunk lassan:)
Szerintem szetosztottad itt a szellemi ertekeid legjavat, ne rontsd tovabb a csaladi image-t ;)
Kamionkürt, fasza neve van...Tán kamionos?
Még kitalálja azt mondja:))Bencusom is jön haza szoltak hogy későn érnek ide de ma jön....
Virág???az tutijó,gyűrű és effélék most meg virág:))udvarol a fiú:DD
Tudom van humorérzékem !!!! :D És jó egyéniségem amit lehet isteníteni!!! Imádlak benneteket!!! :D
én már ettem sült halat,Zoli meg a haverokkal fog kajázni,gondolom valami jó kis zsíros,hízlaló kaját,amiért csorogna a nyálam:D:Dviszont hozott virágot,úgyhogy igyekszik:)
nálatok mit rendelt Máté úr vacsizni?:)
Milyen luxi???? Nem lyukszi???
XDXD Am asszem egymást zabálják !!!
Mit vacsiztok Zolival luxi?
Jutka am hogy is kell leírni azt hogy New York???XDXD Láttam nem ment valami jól!! Várj betűzöm!! N e w Y o r k Nehogy úgy írd megint hogy nyújork mert kiröhögnek!!!
dede,régebben tribalttatoo meg kamionkürt is:)
hoxaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))
anya gyere :))))))))))))
Na Luxika megjött én meg lehet lelépek, nekem ez már sok. Jajjj, de tud fájni a mások hülyesége!!!
Carlos papa is lelépett, nem válaszoltunk a kérdésére, hogy tényleg nem járt még ezen a topicon pasi, csak ő?
Ralf Schumi anyukaja itt cirkuszol, azert ez mar valami :D
Ajjj jutka olyan uncsi vagy.... Anteával legalább lehet tréfálni... TE MEG OLYAN VAGY MINT EGY 1000 ÉVES NAGYANYÓ....
az.....ha nem lenne hoxának ennyi dolga a kódokkal már mentem volna szolni neki de remélem észreveszi.......
Hát épp azért mondtam.... XD