Dumálgatunk (beszélgetés)
ó, hát Ő tényleg nem, szerintem ha vennék neki bármi ilyesmit csak nézne bután rám, hogy komolyan gondoltam-e.
:)
már megnéztem ott is.
négyszögletest láttam sok helyen, de kereket nem.
22-én, 26-ik lesz neki (pár hónappal fiatalabb, mint én:) igen a bor nem rossz ötlet, ékszert nem szereti.
egy órát kajtat évek óta, ha tudja valaki hol lehet nem fémszíjas fekete számlapos kerek római számos férfi karórát venni, szóljon.
a nyakláncötletet én már az elején elsütöttem és bevállt:))következőnek legalább tudtam medált venni rá,újra köv pedig egy hozzáillő karláncot:)
azthiszem legközelebb a jeggyűrűjét kellene pótolnom mert elhagyta:((
mikor?hányadik?:)
Hát én Zolikának nakláncot vettem,nemtudom a Te párod hord e ilyesmit.Borokat szereti?lehet csináltatni olyan bort aminek a címkéjét névre szólóan neki csinálják,meg bármit ráírathatsz.
ezen a héten állítjuk össze az útitervet
amúgy az én drága páromnak is mostanában lesz a szülinapja, nincs valami általános ötleted ajándéknak?
köszi:))
nyaralásig vissza számláltok már?
akkor ti sem adjátok nagyon alá, 15 ember hmmm.
mindenesetre a tó elég nagy.
nagyon jó szórakozást nektek a két és több emberes partira is.
hát holnap 2emberes lesz,ő meg én :D:D
pénteken meg 150ember jön,elvileg,hát kiváncsi vagyok,hogy tényleg ennyi lesz,és szórakozó helyezés lesz:)
a 3.szülinapjára én szerveztem,akkor közel 300an voltunk,na de én azt már jó 2hónappal előbb elkezdtem szervezni és pesten volt,most meg ugye le kell jönni a balcsira,meg Zolika b 3hete szólt,hogy akkor jöjenek mert bulit szervez.ondjuk akik igazán fontosak,az a 2ó30-35ember az tuti jön
hány emberes parti lesz?
házibuli, vagy szórakozóhely?
tegnap visszatértünk a taposómalomba.
bár ez a hétfői szabi jól esett.
Felétek mi a helyzet?
Carlos papa nagyon aranyos a kisfiad.
helloka
már nem a szülői kecót őrzitek?:)
ügyes apuka vagy hogy tudtad és merted így vállalni:)
viszont akkor az anyujával nem találkoztok túl sokat...mármint ti ketten-gondolom....
hétvégén dolgoztok?
bocsi,nem irtam kitöl kérdezem:)
Az jó ha tudtok váltott műszakban dolgozni.Miótta csináljátok így?