Dumálgatunk (beszélgetés)
na vissza tértem:D
hát csajok,az bizto,ha már én i babá leszek,sok minden megváltozik bennem,ahogy Katánál is volt,de lehet még várok pár évetmanapság már olyan gyoran fejlődik atudománylehet addigra a fájdlaom mentes szülést is megalkotják:D:D
Sikerült! :)
Végre nem vettük el valaki kedvét a dologtól. :D
Na, szép. :)
Ha akarjátok, mesélek csuda szépeket a szülésről, meg vicceset. velem csak olyan volt. :DDD
én viszont már várom.
:)
Jaj Isten ments:-DDD
A legszebb időszakom volt a terhesség:-))Imádtam.
Majd aktiváljuk Luxi ösztöneit;-)
Szia Luxi! Én császárral szültem és mindenkit lebeszélnék róla.Azt hiszik(én is azt hittem) nem fáj.Dehogynem csak nem szülés közben hanem utána.És nagyon nehezen mozog az ember ami a baba ellátását nehezíti.
Amúgy egy szülés fáj vagy így vagy úgy...ez nem lehet lespórolni:)
Szia, kedves antiszociális ismerősöm.
Estére belőlem is kiválik az a személyiség. :DDD
Addig van para, míg nem vagy babás.
Én is rettegtem. Sőt. Kicsit ididótának éreztem, amikor valaki azt mondta, milyen szép az újszülött gyereke. Az? Brrr. De aztán terhes lettem, és tényleg szépek az újszülöttek. :))
Akkor is, ha le van feketedve a fejük, mert beszorultak. Pl a középső gyerekem. Na, nála csúnyább újszülött nemigen van, volt, lesz, de akkor gyönyörűnek láttam. :DD
drukkolok.
:)
ó én már tájékozott vagyok,van egy klinika,ahol minden cak pénz kérdése:D:D
mondjuk bízom benne,hogy Katának igaza lesz,és mire oda jutok elmúlnak a félelmeim,és megy majd minden a maga útján...
azért nem minden fájdlmat kell érezned, tudod gerincbe szuri be, és ennyi.
De mindenki maga dönti el...mindenesetre én úgy tudom császárt nem csinálnak, csak indokolt esetben.
háááát,magát a gyereket én se szeretném kihagyni,de a több órás vajódást,és gátmetszést annyira nem érzem különleges élénynek,hogy ragaszkodnék hozzá:D:D
amúgy persze biztos megvan a maga szépsége,értem mire gondolsz,de nekem ehhez alacsony a fájdalom küüszöböm,meg félteném a házas életem,meg ezer félelmem lenne ezzel kapcsolatban...