Dumálgatunk (beszélgetés)
Ma is volt valaki, aki megkérdezte: "Hogyan szerezhetném vissza az 5 éves lányom bizalmát? ":D
A napi nevetőadagom bekukkantani a feltett kérdésekhez. :D
nem kizárt,szerintem a fizika tanáromnak szőrös volt a melle,kiindula az arcából amit borotvált:D:D
najó ez csak így poén,szegénynek valami hormon problémája volt,de akkor is,azért amikor borostás volt,nehéz volt felelni nála:D
Tudásbázis: "Nőhetnek szőrszálak egy nő mellén?"
Háááááát.... :D
Igen, sokszor valami szörnyűség, tragédia után kerülnek oda emberek. Nagy segítség, nagy gyógyulás, de csak akkor, ha az ember továbbra is gondolkodó lény marad, és nem lesz belőle birka.
hát lehet, de még nem jutottam el odáig h 12 000ért vegyek bár lehet az nem drága de valahogy még távolodom ezektől a táplálékkiegészítős dolgoktól.
egyébként a boltban énis mindig azt mondom, h nem köszi csak nézelődöm. amugy volt már, h kijöttem azzal a lendülettel ahogy bementem, mert rögtön jött oda a csaj és már a 4. boltban nem lehetett nézelődni. vki biztos szereti ha segítenek kiválasztani neki, de sokan áttudják futni a szemükkel is gyorsan h tetszik e vmi v sem.
azt tudom, hogy erőszakkal semmit nem fogok megvenni akármennyi belőle a részesedése, akkor sem kell rátukmálni a másikra!
a rendszer maga nekem sem tetszik,ahogy árulják.Én mondjuk a boltban sem szeretem,ha odajönnek,megkérdezni "segíthetek?"..nem köszi!majd szólok ha kell valami.Szóval a rendszerük nem tetszik,de sokan dicsérik,hogy nagyon hatásos
na 1órumtémát találtam,emg 2naplót ami foglalkozik vele..Régen több volt,lehet,hogy Hoxa összeasszírozta őket egybe,néha szokta azonos témánál:)
amúgy az oldalon felül középen a kereső mellett baloldalon van ,hogy "új téma" ha mégis akarsz inditani egyet
A fóruumoknál fent van az új téma indítása!
jah nemrég egy nő rámakarta tukmálni. először jönnek azzal, h felhiv skype-n aztán mutat neked vmi tesztet amit ki kell tölteni, meg képeket mutat a neten, h mennyire eszel szar kajákat utána meg a végén egy 20 perces élménybeszámoló, h velük milyen jót tett ez a szer. aztán vagy megveszed v lekell tiltani őket msnről:)
írd be itt a keresőbe az oldalon,sokat kifog adni tuti
na igen,az a bizonyos hétvége...hmm:D
Azok után, hogy minden porcikádat ismerem már teljes valójában, sok meglepi már nem érhet. :DDD
a herbalife-ról olyan 200darab fórum és tudásbázis nyílt már...
Ti tudjátok ,hogy hogy indíthatnák új fórumot?
vagy ti tudtok valamit a herbaliféről?
ha megkapom őket,rakok fel valamilyek nap,csak,hogy ehess a tortából,bár valld be igazából engem akarsz minnél több szögből látni:D
értem.csak mert valaki azt állította,hogy a kislányával történek szörnyű dolog,és ez vezette oda.Ezért én valahol sajnáltam is,iszonyú nehéz lehet ilyen esetben magányosan.Viszont az,hogy ha valaki hajlmaos a fanatizmusra,szerintem igenis jellem beli gyengeség.Meg aztán Istenben én is hiszek,de amit ő előadott,olyan volt mint egy robot.Oldalnyi hosszúságú szövegeket tudott leírni,de szerintem sokszor nem is értette mit mond,csak megtanulta mint a jó kisdiák...
Akkor csak két képet és 5 percre nekem? :)
Fogalmam sincs, hogy ő konkrétan hogy került bele. Általánosságban azt mondanám, hogy olyanok maradnak ott, akiknek valami hiányzott az életéből. Közösség, szeretet, odafigyelés ....stb, persze azok is ott ragadnak akik vonzódnak a természetfelettihez, a könnyen befolyásolhatók, azok, akik épp valami lelki problémával küzdenek, gyengeségnek is mondhatjuk, bár nem feltétlen az. És akkor még ott vannak azok, akiknek van hajlamuk a fanatizmusra ..... áááááááááá ezer oka lehet. Nekem ott nem a tartalommal volt főleg problémám - sok mindent igaznak tartok most is, bár egy csomó mindent már máshogy gondolok - hanem főleg a stílussal. Azt meg már ismeritek. De nagyon sok kedves, rendes, "normális" embert is ismerek onnan.
nem rád értettem,akinek nem inge nem veszi magára:)de ma nincs kedvem Rikuska vagy bárki más ismeretlen kedves rajongó megjegyzéseihez,,hogy hogyan néztem ki,vagy bármi más...néha én is belefáradok
Most miért baszolgatlak ezzel? Csak virtuálisan szerettem volna egy szelettel enni a tortából!
nem:)ma nagyon nincs kedvem a baszogatáshoz:)
Nem nyomsz fel pár fotót? :)
nem,szerncsére ilyen trauma nem kellet,hogy érje ezt a csodás embert,nem is tudom,hogy éltük volna túl:)
Luxi, nem láttam partys képeket, ugye nem volt két egyforma torta? :D
Itthon van az ura, jobb progija van nálunk.
hogy került bele?minek hatására?mert,az egy dolog,hogy hagyta magát manipulálni,de ezt többnyire azzal tehetik meg,aki lelkilek akkor épp gyenge...