Dumálgatunk (beszélgetés)
Szoktam, úgy öt percig. Néha kihúzom a szememet. :D
azt,hogy megasszonyosodtál:D
akkor szerzek be egy csizmát hozzá:))
hát nem nagyon mentem sehova,így nem.Abban az évben karácsony fám se volt meg ilyesmi,szóval eléggé megvoltam zuhanva.
Reggel semennyit,ithonra nem sminkele,főleg itt a balcsi parton,ha jó idő van,és tudom,hogy bármikor közbe jhet egy kis pancsolás:)
de amúgy ha elmegyek valahova(egyetem,vagy vásárolni,ebédelni,stb)akkor úgy fél órát.
Te szoktál sokat sminkelni?Vagy inkább a természetesség híve vagy ?:)
köszönöm:)
egyébként örülök neki,mert csak lement pár kiló végülis....még 10kiló minusz és elégedetteb lehetek:))
Te a 65 kilóddal meghíztál, ha én arra gondolok, hogy 82 is voltam, akkor arra milyen szót kéne használnom? :D
nem szarozik, mit neki sport es dieta :)
N ajó értem, de másfél évig semmi fotóra nem kerültél rá? Mennyit sminkelsz reggelente?
te miről beszélsz?nagyon csini vagy rajta!jah és a szoknyádat kérem,állati dög lenne egy magassarkú fekete csizmával:P
mivel gyászoltam mikor meghíztam,nem a fotózkodás volt a legnagyobb problémám.Aztán meg már hiúsági kérdést csináltam belőle.Smink nélkül sem fotóztatom magam,nem véltelen:D
Nem hiszem, hogy egy sincs!
és Jutka duci kép mikor lesz?:D
húúúakkor én szadomazo vagyok,vagyis csak dagi képem van:)
Ajánlom figyelmetekbe a mellplasztikás fórumban Kingababát,aki egyszerűen megoldja ami nekünk probléma.zsírlszeívásra megy augban,igaz,hogy még csak 18éves...
közben olvastam hogy nem:))
én lemardtam az Anteaduci képröl:((((((egy Luxiducit kérhetek?:DD
mutatné,de tényleg nincs:)bennem nicns meg a szadómazó vágy mint Anteában,hogy daig fotózzam magam:D
Dóri már ismeri az ízlésem:D:D
Luxi, mutass egy 13 plusszos képet! Lécccike!
Ha meg egy kis rózsaszín is van benne, akkor már nyert! :D
Ha a 13 kiloval sulyosabb keped megmutatnad, nem biztos, hogy annyira latszana rajta, de te latnad, mert ismered a kulonbseget.
Na ok altalaban nem anorexiasak :))
na ha csillog,rossz már nem lehet:D:D nekem ez az alapelvem:D:D
na megnéztem a képet!szörnyen dagi vagy rajta:D:D ha nem mondtad volna,nekem ilyesmi eszembe se jutott volna.Igen a pasik nagyon édesek tudnak lenni ilyen téren,és azt szeretem a legjobban,hogy közben ők sem anorexiásak:D
picik,világossárga csillámos végűek.:)
ez egyre jobb..tegnap legenda,ma szellem...holnap már csak emlék? :DDDDD
Hu, eleg vekony a csontozatom igy ahogy hajasodtam egy gomboc lettem vagy mi, hiztam a karjaimra is, igaz vegre akkorak voltak a cicijeim, mint amilyennek igy nagyon orulnek :)
es oregitett is es a ferjem is tett ram egy kedves megjegyzest, amiert utana egy darabig mosolyszunet volt.
Felraktam egy kepet a naplomba (ha megnezted leveszem), ilyen dagi kepem lett.