Dumálgatunk (beszélgetés)
csak tán 1 fényképem van róla de azt nem tom gépbe berakni...
a múlzok pzsi volt benne,de akkorak volt,hogy talán rád még kó is lett volna,azért gondoltam,hogy kicsi ez is.Meg abból kiindulva,hogy ez a magazin általában a trendi,vékony lányokat célozza meg.
tudsz felrakni a tesódról képet?
értem már:) hát... talán mivel tesóm olyan 180 körül van ezért sztem vékonyabbnak néz ki mint az a csaj...de már szerencsére kezd visszaszedni amióta többet van itthon aminek csak örülök:)
Akkor máskor légy egyértelmű, estleg a mondandód elé tedd oda a nevünket, ha egy hsz-en több személyhez os szólsz. :D Köszönjük!
Hát én meg mondom,hogy annyi, én megvettem a Cosmo-t, mindig megszoktam, és a bugyija alapjáraton óriási. Szóval higgy nekem. Nagy. Annyira, hogy odaadtam a nővéremnek, aki 175 cm és 80 kiló, és ő általában L-es, XL-es cuccokat hord, és rá jó lett. Szóval ezért írtam.
azt én mondtam,hogy ahhoz anorexiásnak kéne lennem,hogy rámjöjjön!!
dehogy L,Xl-es!!!!
Nem is te mondtad az anorexiás méretet, hanem vmágika :-) Rád csak a ruhafelelős vonatkozott.
Ne háborogj, nem vagy te tenger. :-)))
Egyébként amit írtál, az jól esett. :-)
1 nagy szerelmem volt....
komoly kapcsolat legalábbis amit én annak vettem kb. 3-4 , a többi inkább testiség....
hát sztem nagyon durva...önbizalom nuku...és tulságosan befolyásolható sztem... ezért hisi el azt amit mások mondanak neki...
És én hol állítottam olyat, hogy anorexiás méret??? Azt kellen olvasni és értelmezni, ami le van írva! A ruhafelelőst arra értettem, hogy divat téren itt te vagy Luxi után a második, aki a leginkább képben van.
füge.pask!!
mit szóltok ahhoz,amit írtam nektek???
szerintem tök durva
Laci,te is tudni szeretnél róla???
az a nő tényleg túlzásbavitte...:P
Laci, ha már a többiek kérdésére ilyen nyugodtan válaszolsz, akkor én is megkérdezem, hogy hány barátnőd, kapcsolatod volt eddig? Ha nem akarsz, nem kell válaszolnod.
csak én többfelé is privizgetek drága:)))
ááhhh látom rámszálltál ok... :)
nincs olyan hogy ideál.... az még anno volt amikor 14 évesen az ember a neten [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]pamela anderson[{[{[/A]}]}]t keresgélte, de aztán felnöttem és rájöttem hogy nem a szilikon számit
Na, elmentem pár percre, és írtatok ám mennyit.
A "ruhafelelős", ahogy paskadó nevezett speciel tudja, hogy az a bikini, ami a Cosmopolitan-hez jár, speckó nem anorexiás méret, mert ránézésre is legalább L-es, XL-es a bugyija. :-)))
neki akartam irni bocsi:)
Laci, Füge nővéréről hallottál már? :) Csak 49 kiló, tiszta Kate Moss!
tényleg mesélj:) hallgatunk:)
Ági tényleg elfáradt ma a munkától, hogy ilyen csönben van. Egy napot dolgozik, aztán már is kipurcan, pedig falusi leányka. :)
piszok vagy:) ... na megájj csak...:)
Mesélj Laci, milyen a te nőideálod? :D
hát itt vagyok, de én csak veled megyek el:)
huu lehet én voltam napon sokat?:D