Dumálgatunk (beszélgetés)
egy szőke vén ribanc.Azt hittem elgalább valami csins fiatalt őjít be a helyemre,de ez már súrolja szerintem a 35...
És milyen csaj? :) Összebarátkoztatok? :)
Hát... tudta, hogy nem leszel pár napig? :)
hát azt mondta a doki,hogy minimum 1,5hét ,után fekvőgipsz majd 1hónap,utána meg attól függ,hogyan forr a cscont,el lehet kezdeni a tornásztatást,elektrolízisies kezelést,stb
hát egy fasz,berohantam a reptérről hajnalban a kórházba,megnézni annyut,,de még ugye aludt.Haza jöttem,hogy átöltözzek,lezuhanyozzak,stb...erre összetalálkoztam a nőjével a konyában...megmutatta neki,hogy milyen házat hagy a volt nejére,meg ha már itt voltak,megdugta a medencébe....
Csak arra voltam kíváncsi olvastad-e már. :)
Meddig lesz kórházban anyukád?
Igen,elolvastam,majd válaszolgatok,ha kicsit vissza rázódom
hát vettem egy csoda szép Multicolor Louis Vuitton táskát,ami annyira megtetszett,hogy megvettem belőle a fekete meg a fehér változatot is:D:D
meg egy ,most megfogsz lepődni!!!
egy RÓZSASZÍN dolce ang dabbana nyári ruha,alul kicsit fodros,comb középig ér,egy álom:)
Jobbulást neki!
Férjeddel mi van?
hát van agyrázkódása,dehát az altatótól olyan kótyagos volt még 1órája is,hogy nem nagyon tudtam leszűrni a feje mennyire fáj vagy ilyenek:S:S
Olvastad a priviket már? :D Nem csuklottál? Annyit emlegettünk pedig, ahogy elmentél... :)
Igen, gondoltam, hogy valamit elnézett szegény! Még jó, hogy a fejét nem ütötte be valahová!
igen,nagyon cukik
Ti hogy vagytok?
legurult a lépcsőn.Tudod rossz a szeme,nem lát jól,és véletlenül két lépcsőt vett egy helyet,s megcsúszott...
egy rakat felesleges és kevésbé felesleges dolgot:)
Louis Vuitton bácsit kifosztottam :D
hát meg kellett műteni szegényemet,és kell majd járnia gyógytornára idővel
Halljuk a listát, miket vettél! :)
rendes barátnőid vannak!!
haza jöttek velem a csajok is,igazából amit akartunk megvettük,azt terveztük ma még átugrunk Rómába,dehát tegnap este hívtak,hogy jöjjek haza,a csajok meg nem akartak egyedül haza engedni
A priviket nézd azért meg! :)
Szegény anyukád!
Férjed kötözködik?
Csak te jöttél haza, vagy a többiek is?
és jól van anyukád??már a körülményekhez képest.
szia
anyum eltörte a lábát...a férjem egy faszfej
dióéjban enny
itthon mi újság?látm,hogy sokat írtatok,nemtudom mikor tudom vissza olvasni,mi újság?
remélem baj nincs azért!!!szia!
Minden butikot üresen hagytál Milánóban? :)
Hellóka! Épp ebédszünetelek, erre kit látnak szemeim? :)
Mit történt?
sziasztok lányok!
hát előbb haza kellett jönnöm,valahogy nem akarnak sikerülni a dolgaim
remélem ti jól vagytok
pussz
Agyra-főre? Azt úgy mondják: agyba-főbe! :)))
A Tudásbázisban van a Leg Magic-ről fórum tapszatalat, olvass bele!