Dühöngő topic..... (beszélgetés)
Bocsi, nem olvastam végig az egész topikot, ezért utólag is elnézést kérek mindenkitől.
A véleményem azért nem változott meg....:))))).Sőt!
NA AKI ITT NEM DÜHÖNG,CSAK KÖTÖZKÖDIK AZT KITILTOM.
ITT CSAK KÁROMKODNI LEHET.
EZ AZ UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS!
Ha már ennyire okos vagy, akkor figyelembe vehetnéd a következőket: a topikot dee indította, és ezt írta: EGY KIKÖTÉS VAN: VÁLASZOLNI NEM SZABAD!
Életem, mielőtt belerúgsz másokba kicsit figyelj oda, ez nagyon b....kó volt!
Sebaj Hobitka!Tudod az ember míg él tanul!
" azt a leborult civar végét"!!!!!!!!!
:))))))))
Köszi! :-)))
csupaszabo, még annyit! Ez a topik azért lett létrehozva, hogy az ember kimérgelődhesse magát! Nem azért, hogy kioktatást kapjon! Új vagy még itt! Figyelj és tanulj! 48 évesen is van mit!
Drága, próbálkozz egy kisvárosban munkát találni, ahol kijelented, hogy van két kisgyereked és kedvesen mosolyogva közlik, hogy betöltötték az állást. De a hirdetésüket a jövő héten is olvasod! Az egyszem bölcsödébe akkora a túljelentkezés, hogyha februárban bejelentkezel, akkor ESETLEG november végén visszahívnak, hogy márciusban vihetnéd a gyereket. Nem mindenkinek telik bébiszitterre, és a nagyik sem érnek rá!
Bassza meg!!! A dühöngő topikban feldühitettek! Kár volt visszanéznem ide! Nem loptad be magad a szívembe! Ha nem ismered a részleteket, ne dumálj bele! A lehetőséget megadják, hogy dolgozz, ezzel mossák kezeiket! De a kisgyerekes dolgozni akaró anyukákat hátrányosan ítélik meg!
kedves csupaszabo!
nagyon könnyen beszélsz és nem tudod mit!ha nem vagy "benne a dolgokban" akkor inkább tarsd meg magadnak a tanácsaidat!
a faxom tele van az érthetetlen köcsögjével!
nyivácskol nekem hét elején, hogy menjünk ki hozzá hét közben, ne pénteken, mert akkor dolgozik egész nap. jó, odaadtam a szerelőnek az adatokat, hogy menjen ki hozzá, ha van egy szusz ideje... hát most felhív az idiótája, és rinyál tovább, hogy miért nem ment a kollega MA. hát komolyan mondom, és már nem tudom elhinni, hogy ennyire seggfej emberek léteznek a világon!!! és akkor elmagyaráztam neki, hogy azért nem ment a kollega, mert a kedves ügyfél kifejezetten kérte, hogy ne menjen ma. fene a köcsögjébe... hát öcsém........
Nagy otlet volt ez a topik; most olvastam vegig a hozzaszolasokat,es olyan jokat rohogtem, hogy a szokasos reggeli depressziom teljesen elmult.
Tovabbi jo duhongest!!:)))))))
Tele van a f.....om ebből a sok számlákból
Csak oda adnám annak e tetü köcs....nek hogy fizessen mindent
Elegem van a kib...ott munkahelyemből!!!!
Tiszta baromnak néznek!Már a főnököm munkáját és én végezzem ezért a kis sz...r pénzért???????
Ő meg egész nap a p..áját vakarássza!!!!
Bocs ha durva voltam kicsit!