Dühöngő topic..... (beszélgetés)
Ne sírj-ríjj, gyere megint át! ;)
kisajátítom a fórumot, most éppen a kenyérsütőmmel van bajom, vagy a liszttel, esetleg mittudodménmivel :(((((((((((((((((((
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvááááááááááááááááááááááááá
*bólogató fej* :)))) jah, :((((((((((((((
Úgy értettem, hogy ott megvígasztalunk :) Ne aggódj a képek kódok miatt :)
Boszika, semmi baj, odaát szeretünk, gyere oda :)
wáááááááááááááááááááááá
wááááááááááááááááááááá
ffffffffúúúúúúúúúúúú
Hog rohadna meg a világ!!! Elegem van!
Hosszú füttyszó...
.....................................................................................................................................................................................................................................................................
akkor húzok is...most jó kedvem van...
ááá, nem tudom, lehet hogy van, csak ez jutott eszembe, mert már szóltak érte, hogy itt csak dühöngeni lehet és beszélgetni nem :((((
hajaj :((((((
ja, vagy ez nem a sóhajtozós topic? :(((((
NEM ÉRTEM MIT TETTEM????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
:''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
És ez igazi...
ÁÁáááááá! Legszivesebben leüvölteném a fejét! Szemétláda! Igazi szemétláda! Nem tudom, minek az ilyennek család???? Hobby??????
Nagyon-nagyon dühös vagyok! Megint az a fokozat, amikor képtelen vagyok káromkodni is. Mert, igaz, mit érek én azzal, ha idejön 5 percre. Semmit! Teljesen igaza van! DE mit érek azzal a napi 1,5-2 ótával amit itt tölt, ha azt alvással és evéssel meg tv-zéssel tölti? És IGEN! Majd ha kevesebb munkája lesz, akkor majd leszünk együtt többet! Hahahahahaha, király lenne, csak amikor az ő melója elfogy, megcsinálja másét is, mert szerinte ő az egyetlen aki normálisan meg tudja csinálni! Valaki egy kicsit egoista és miközben azt mondja, szeret, szarik a fejemre...
Csak eljöhetne már az a rohadt, kibaszott pillanat, amikor képes vagyok én is szarni az övére. Már baromira kiérdemelte!!!!!!
Hát ez naaaaagggggggggggyyyyyyyon cuki :D
Ha-ha felkiáltójel. Csak kicsit beszelni nyelv, es nem mukodni sok gomb klaviaturan. teccik erteni. :mosoly
Mi az hogy mukodnek???
Nem lenni magyar???:::))
Hogy mennyire arra nincs is szó
Áááááááááááááá ezek a hulye gombok sem mukodnek felkiáltójel jó sok
Áááááááááááááááááá....ennyire????::))
Nyugi....bagolykám!!!!!:::)))
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Kiiiiiii vagyok akadva
Csak nem az rtl-en nézted a fél 7-es híradót!
Abba az igazságtalan mocskos rohadt büdös világba verjem a cementet, abba
Na most már elég legyen a hó esésből! Tele van a faxom a hó el- és le takarítással!!!!
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!
sajnos törölni kell, nem lesz jó többet, jött az infó :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
További ajánlott fórumok: