Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Lehet menni pihenni, aludni.
Jó éjszakát mindenkinek!
Összekötő fehér dominót kaptam. :-)
Mostanában nem sokat vásároltam az aukcióról, csak mérgelődtem a drága aukciós dominók miatt.
Nem szoktam 4-5 pontért vásárolni, de abban van valami, ha veszel dominót, akkor utána jön színes.
Nekem ma jött egy sárga, egy fehér és egy jokeres, pedig nem is vásároltam.
Nehéz kitalálni, hogy mi a jó taktika.
Egy dolgot szeretnék megjegyezni, amit olvastam a régebbi fórum bejegyzések között.
Ha valaki mindig nagyon drágán (4-5 pontért) vásárol az aukcióról, akkor a dominók osztásakor sűrűbben kap fehér vagy sárga dominót.
Kíváncsi lennék, hogy ezt csak kitalálták, vagy tényleg van valóság tartalma?
Ez jó:
"Figyeli a gép, hogy mit csinálsz, és tesz róla, hogy neked ne legyen jó."
Sokszor én is úgy érzem.
Mostanában volt 3-4 db 12 órás ajándékom +1 ponttal, aránylag sikerült jól kihasználni, mert akkor sok DominÓra jött egyszerre. Ha csak 1 DominÓra esett volna a 12 órába, akkor nem jöttem volna ki jól az ajándékból.
Vásárolni? Néha azt is sikerült. Már a 3 pontért megvásárolható dominók között vártam, hogy mikor kerül át végre a kinézett dominó.
Egy pontért vásárolni? Ez az ami mostanság lehetetlen.
Igaz vannak olyan 5-10 percek, amikor több 1 pontért kapható dominó is van, de ez nagyon rövid ideig tart csak, azután megint csak 5 pontért lesznek dominók az aukción!
Milyen gyorsan megvesznek minden olcsóbb dominót? Sokszor követni sem lehet a változásokat.
A 2 órás várakozás viszont olyan lassan telik le, hogy az már néha fárasztó. :-)
Szerencse, ami nem árt az ajándékbontás mellé.
Szerencsés ajándékokat minden játékostársnak!
Ebben teljesen igazad van, de ha nincs, akkor hiába a vásárlási szándék. :(
Nekem most fehér kellene, mert ingyen vásárlóst nyitottam. Ilyenkor napokig nem botlok bele fehér dominóba az aukción, pedig már itt csücsül az asztalomon a következő csomag is. Most jönnek csőstül. Előfordult már, hogy kénytelen voltam sima dominót venni ingyen vásárlóson, mert közben annyi ajándékot kaptam még, hogy már nem tudtam tőlük játszani.
Figyeli a gép, hogy mit csinálsz, és tesz róla, hogy neked ne legyen jó.
Még egy érdekesség ehhez.
Az utolsó 3 vagy 4 db 12 órás -1-es ajándékom nekem is elszállt a semmibe, mert nem tudtam vásárolni. Viszont nemrégiben két fölrakott duplámat saját magamnak kellett visszavásárolnom az 1 pontból, nehogy kiessen. Akkor hol voltak ezek a nagy felvásárlók? Ha nekem kell 1 pontos dupla, biztos nincs, ha én adom el, akkor meg visszakerül hozzám.
Üdv a klubban!
Ezt a dominót már sajnos nem lehet úgy játszani, mint sok évvel ezelőtt csináltuk.
Valaki nemrégiben tanácsolta itt, hogy nem venni kell, hanem mindent eladni. Úgy látszik ma már így kell a pontokat gyűjteni. Nekem sem tetszik, de eszi, nem eszi...
Az aukción csak 4 és 5 pontos dominók vannak.
Nem értem kinek mire jó a két-három pontos vásárlás, főleg a dupla dominók ?
A tegnapi 12+1-es ajándékomhoz nem tudtam venni egy dominót sem, mert a két pontos duplákat is megvette valaki, volt úgy, hogy három perccel a fordulás előtt.