Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Valószínű azért veszi meg mert már többször lecsúszott,hogy egy pontért vegye meg és égetően szüksége volt rá, mert épp más dolga akadt, nem tudott várni.(húsz percet se)
Ez játék, nem udvariasságról szól:helló kinek kell egy pontos dominó, én csak akkor veszem meg, ha másnak nem kell.
Harmadikra ajándék érkezett.
Hamarosan be tudom majd váltani, azonban 13 óráig már nem fér bele újabb 4 Ajándék DominÓra.
138725. Peter173 ... ma 05:00
DominÓrák: 1, 3, 5, 13,
Ezt a helyzetet még sokan nem értik, de lehetetlen mások gondolatait kitalálni.
Mindenki másképpen játszik.
Sokszor még az 5 pontért sem drágák, amikor megveszik.
Jó reggelt!
Tegnap 14:55-kor vettem fel az utolsó dominót.
Ha kihagytam volna a mostani időpontot, majdnem 24 óra lett volna a 13 órai dominóosztásig eltelt idő. (Érdekes eset.)
Most induláskor 2 db-ot kaptam.
Sikerült összekötőt is vásárolni.
Később mennyi dominó marad az aukción, nem tudni, de gyorsan fogynak az olcsóbb összekötők.
Jelenleg:
1 pontért (9) | 2 pontért (6) | 3 pontért (16) | 4 pontért (16) | 5 pontért (34)
Akkor 13 óra után jön a folytatás.
Jó hétvégét mindenkinek!
Beváltott ajándék!
Az ajándék beváltását követő órától kezdve 4 órán át - azaz 06:00-tól 09:59-ig - neked minden óra DominÓra attól függetlenül, hogy a többieknek épp DominÓra van, vagy nincs!
7 órai DominÓra indulásakor még sikerült olcsón összekötőt vásárolni.
Most már csak 5 pontért vannak dominók az aukción. Sajnos. :(
Én meg most 23-kor várom az utolsót. Már úgy hozzászoktam:-)
Jó éjt!
Nem értem, és nem tudom, hogy mi lehet az ilyen vásárlások célja.
Volt 5-6 db dominó 2 pontért, duplák is. Csak 22 óra után lettek volna olcsóbbak. 2 perc leforgása alatt mindent megvettek. A 3 pontért kapható dominók száma is jelentősen csökkent ezen idő alatt.
Azt a dominót is megvették, amit kinéztem.
Türelem, kivárás, és a végén kopp. :(