Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Azért jó tudni, mennyi dominó vár még, és jó bosszankodni, hogy mennyiről maradtunk le.
Informatív .. kell ez is 🙂
Így van!
De sajnos a mások fórum is elég haldokló….
Ha valaki itt beszélgetni akart, azt előbb vagy utóbb kiutálták erről a fórumról.
Itt nem lehet felelőtlenül írogatni, mert beszólnak.
Aki elhagyta ezt a fórumot, általában máshol keresett lehetőséget a dominóval kapcsolatos gondolatainak, örömének, bánatának megírására, vagy befogta s száját, és hallgatott.
Szóval, így megy ez a "DominÓrák" fórumában.
Jó éjszakát mindenkinek!
Igazad van :)
Egyrészt fölösleges a két fórum, másrészt az órák beírása mellett lehetne másról is beszélgetni. Nyilván a témához kapcsolódóan.
De mi az , hogy "Így dominózom" he?
Azt tuggya mindenki mikóó, jáccott vagy jáccik, minek jó ideírni?
21:00 óra, lássa mindenki , neme?
Beszélgetés meg 0000, mi a ..sok szám itt minek, vane fórum, ahol lehet pofázni?
Jó reggelt!
DominÓrák: 1, 5, 6,
Szerintem senki nem kapott még véletlenszám dominót.
Vagy szóljon, aki igen!
Ingát kell kérdezni. :) bim-bam
Közben nekem is válaszolhatnál egy korábbi kérdésemre, amire hónapok óta nem kaptam választ.
Köszönöm.
Ma nagyon "szerencsés" voltam??! Három ajándékot is kaptam! Első ajándék:
" A következő, aukcióra felrakott dominó után nem vonunk le 1 pontot."
Második ajándék: ugyanaz! Harmadik ajándék: ugyanaz! Ilyen még nem volt a tíz év alatt! Ne is legyen! :(
Ez az ajándék és a "12 órás" féle ajándék, nem érnek semmit! Funkciójuk nulla! Szerintem.
Ja, és "véletlen szám" dominót még nem kaptak eddig!Örülnék, ha egyszer "én is besárgulnék!" Na, nem az irigységtől! :)
További jó játékot, szerencsés és sikeres gyűjtögetés kívánok Mindenkinek!
Kaphatok egyszer olyan valakitől választ aki így vásárol ?
Eddig jó párszor feltettem ezt a kérdést, de mindig más magyarázta meg, hogy az a valaki miért így csinálja.
149130. Istvan2 ma 16:00
DominÓrák: 2, 3, 8, 9, 11, 15, 16, 23.
Sosem fogja megérteni az a játékos, hogy miért veszik meg a dominókat drágábban, aki a pontokat szeretné gyűjteni.
Egyre többen abban kategóriában szeretnének eredményesek lenni, hogy minél többet vásárolnak, és minél több dominót sorba illesztenek.
Lehetséges, ezen döntésük abból keletkezett, hogy a pontok gyűjtése terén nem sikerült jó eredményeket elérni.
Aki csak a vásárlások számának növelésére játszik, teljesen mindegy neki, hogy milyen dominót vesz meg és mennyiért, a lényeg a sorba illeszthető dominó.
Így megveszi 2 perccel korábban a mások által kinézett dominót, mert neki éppen akkor járt le a 2 óra várakozási idő és nem szeretne még egy percet sem várni.
Lehetséges, hogy így működik a vásárlások egy része.