Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
DominÓrák: 0, 5, 7, 11, 16,
Most akkor ":" vagy ";" legyen a felsorolásban a DominÓrák szöveg után?
Előre köszönöm a "nem durva" visszajelzéseket.
DominÓrák; 0, 5, 7, 11, 16,
1 pontért (0) | 2 pontért (0) | 3 pontért (28) | 4 pontért (77) | 5 pontért (24)
Jó reggelt!
Az aukció pillanatnyi állása:
1 pontért (0) | 2 pontért (0) | 3 pontért (1) | 4 pontért (33) | 5 pontért (80)
1 db árva dupla 1-es dominó, 3 pontért a legolcsóbb. :(
Na, így terjed a vírus ...
Miért éppen ";" ?
Sziasztok! Nem igen "zavartam" ezen a platformon! :))
De a kisördög belém bújt, kíváncsivá tett, hogy miért
csak "araszolva" haladunk előre, hátrafelé meg sokkal nagyobbat "zuhanunk" a játékban? Akár napi egy-két órás kihagyással is?! Lehetőségem adódott, hogy egy hónapig felvehettem minden dominót! Az egy hónapos etapban az alábbiakat tapasztaltam:
- A toplista első 50-100 helyezésénél, majdnem minden dominót fel kell venni (a kiexponáltabb helyen pedig már mind, nem lehet kihagyás!:) Ebben a szegmensben sok éves hoxás múlttal rendelkeznek!
- Az előkelő helyezéshez kitartas, éjszakázás, szerencse kell! És sok játékos, mint írta is valaki, hogy " hosszú évek óta nyomják csicsika nélkül! " :)
És sokan naponta írják még szorgalomból a dominórákat is, szigorúan sallangok nélkül. Megemelem előttük a kalapomat ezért!
- Az egy hónapos etap alatt "mélyen" vissza olvastam a két dominós fórumban. Sokszor volt kérdés az évek alatt ugyanez, a "lassú haladás." Volt aki szerint, "kihalásos" alapon lehet csak előbbre jutni"! :) Vagy az, hogy a szenvedélyes játékos, több nick névvel játszik. Node bizonyára ilyen a "bigott" játékos?! És miért ne?! :)
- Sok vélemény alaján " dominozzon éjjel az, akinek két anyja van!" Vagy, "az éjszaka alvásra való!" Szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy játszik, vagy alszik?!
Nem kötelező játszani! Nem igaz?! De azért én is inkább a "nappali tábort "erősítem!" :)
Ja, és nem szeretem a 12, 13 és 23-as dominórákat! (A gép annál jobban! :) Nem szeretem azt az ajándékot, ami így szól, hogy: " A következő, aukcióra felrakott dominóért nem vonunk le pontot." Ez olyan, mint a nesze semmi, fogd meg jól! (Volt már, hogy eldobtam, ha jött egy másik ajándék! :)
Az egy hónap alatt 2, azaz kettő alkalommal tudtam olcsó dominót vásárolni?!
Konklúzió: A héten letelt az egy hónap, és ezután sem hajtok a pontokra! Nem érdekel a helyezés, nem kardinális kérdés az életemben. Magát a játékot szeretem! :)
Ezért szívből kivánok Mindenkinek további jó szórakozást, a játékban sok szerencsét!
( Elnézést, hogy előforultam és hosszúra sikeredtem! :))
Ha valami más, nem a DominÓrák kerülnek beírásra a fórumra, beszólogatnak, rosszindulatú megjegyzéseket tesznek.
Érdemes bármit is írni a fórumra?
Még azt is megszólták, hogy minek kell minden órában beírni az aukció állását, ha egymást követő órákban jöttek a dominók.
A legfőbb gondjuk volt, hogy a beírás pillanatától pl. 1 perccel később már teljesen más darabszámok voltak az aukción. (így félrevezető volt számukra az információ)
Ennyi.
Mindenki maga döntse el, hogy mit ír a fórumra, és mit kaphat érte.
DominÓrák: 0, 3, 4, 8, 9, 11,
1 pontért (0) | 2 pontért (1) | 3 pontért (7) | 4 pontért (5) | 5 pontért (82)
Jó reggelt!
DominÓrák: 0, 3, 4, 8, 9,