Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Atyavilág!
De még odáig nem jutottál ugye, hogy dominómintás legyen mindened? :-))
Najó, sok dominórát nektek, én lépek haza :)
Sziasztok!!!
Sziasztok.
Sajnálom, hogy ilyen uncsin indul ez a játék pedig nagyon szerettem volna vele játszani. Szerintem az lett volna jó ha kezdésnek mindenki megkapta volna az 5 dominót és mondjuk 10-20 pontot mellé, hogy tudjunk indulni a játékkal. Aukciózni, licitálni stb. Így viszont arra kell várni, hogy dominót kapjunk és még akkor sem biztos, hogy le is tudjuk rakni. Szóval ez valahogy nagyon döcög!! Mindegy legalább elolvastam ezt a fórumot ami amúgy már rekord hosszúságú szerintem. Na további sok türelmet nektek.
Üdv, Rubynt
Szerintem neked szakorvosi segítség kell, tudod ez olyan súlyos függőség tünetei, hogy ezt kezelni kell :DDD
Én ha alszom, akkor nagyon alszom :DDD
Nem vagyok függő mi???
Bekapcsolva hagytam a gépet éjszakára, és amikor odaléptem, csak frissítettem és megnéztem:-D
Szinte fel sem ébredtem, utánna mentem vissza csucsukálni:-DD
Tegnap 10-ig összegyűjtöttem mindet, ma meg 3-at:-D
Kicsit könnyebb helyzetben vagyok, mert a munkahelyemen a netet használom, és csak néha benézek ide is, és szerencsém volt:-)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem valahogy sehogy se megy ez a dominó!!
Nem haladok egyről a kettőre, de majd csak belerázódok egyszer!
Miért én 9 órát kaptam el, és aludtam is:-)
Igaz élesre állított telefonnal a kezemben:-DD
Akartam volna 1 dominót venni, ami 2.19-kor lett volna 1 pontos, de más beelőzött:-)
És ha már ott voltam, rákattintottam az órára is:-DDD
Bár ma nem hiszem, hogy ugyanezt megtudnám csinálni:-DDD De majd meglátjuk. És nincs saját progim:-(((
Sziasztok!
Kitaláltam ennek a fórumnak a nevét!
Csak beköszönök!!!:DDDDDDDDDD
Továbbra is: LÁNG VINCE
tegnap 6 + ma 4 az 10,
de gondolod van épeszű ember aki tegnap éjfél óta egy percet se aludt a domiórára várva? Hogy hogy csinálják, rejtély.
Neeeem!!
Volt 2-kor, 3-kor, 8-kor, 14-kor, ez még csak 4, még ugyanennyi lesz!!!!
Sajna csak eddíg bírtam, kávé ide vagy oda a tegnapi ájszakázás után pihenés nélkül:((
Megyek egy kicsit ejtőzni, majd úgy 6 előtt benézek, hátha lesz 5-kor, vagy 6-kor óra.
Nektek további nagyon jókedvet, és sikeres domizást!!!!!
Sziasztok, pussz!!:-))