Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Fortuna istenasszony pedig nagyon szeszélyes.
Szerintem már mind volt, összeseh két nap 12. nézd meg van aki már ennyit gyűjtött.
De jó, hogy szóltál.
aranyember a könyvtárban
Bár gondolom nem számítottatok rá, hogy ennyi " őrült" dominóleső van, mint én:-DDD
Bocsi a többiektől:-))
Jut eszembe, hazafelé vettem egy dinnyét:-)
Kedd van? Megy a film, amit megnézek. 21,00-kor domit akarok! Még kettőnek kell lennie, ugye?
Van 1,és teli a palettám :( Most sorba dobálgathatok :(
kezdodik az irigy mirigy legalabb rajtuk nevetek nem magamon
De ne add fel! meg fog az modulni, mikor nem is várod. Aukción van domid?
Hoxa!
Számítottatok, ekkora lendületre?? Bírja a szerver?? És a sok hozzászólást:-)) Nem lehetne felülbírálni az aukciórol való vásárlás sűrűbbé tételét?? Tehát, hogy ne 2 óránként, hanem hamarabb is lehetne vásárolni??
Köszi, csak kérdezem, nem kritizálok ám:-DDDD
Tudod ugye??
Csak szeretném, mert ragadnak a szemeim és addig még bírom valahogy.
Igen, az emberi tűrőképesség nem határtalan.-
miből gondolod, hogy 9h-kor. Úgy érzed?
szerintem ez bunda :)))))
Igen, ezt ismerem, de már mondtam. Ha több pontot kapnál érte, mint 4, akkor várj, eljön még a Te időd, de, ha csak annyit, akkor nincs igazán veszteni valód.
Hát most is számolok, hogy meddig maradjak fent, hogy megtudjam venni, ami kellene:-) de nem tudom, meddig lehet ezt így bírni:-)
Abban reménykedem, hogy pár nap múlva beindul. Meg a türelem a rózsával.
Az a baj, hogy 4 dominóm kapcsolódik, csak a sorhoz nem :( Most ezt kell feladnom :( És kezdeni a nulláról!
Van az a mondás, hogy oda megy a pénz, ahol van. Ez a domira is igaz, ahogy elnézem, mert akinek a legtöbb pontja van, az kapja a legtöbb ajándékdomit. Eddig.
Nem. Csak szép nyugodt, eseménytelen estére rendezkedj be. Legalább is a játék szempontjából.
Lassan azt kell mondanom, hogy NEM, mert csak bosszant a tehetetlenség :(, szeretnék játszani, de nem tudok :(
Amíg itt az óra, kezd újat. Mindaddig, amíg nem tudod letenni a domikat. Amíg itt az óra, ki tudod használni. Én is ekkor kezdtem újat, és sokkal jobban jártam.
Igen. Csak el kell csípned.
Jól van na.Én nem tudtam,hogy már újra kezdted.Amúgy én is vártam,és most bejött.Nem olyan rossz ez azért...jobb,mintha nem lenne.nem?
nem tudom de szerintem nagyon unalmas lett ez az uj valtozat legalabb lenne egy bizonyos pontunk akkor meg tudnal valamit csinalni
de igy csak akkor tudnank ha rajta ulunk de sajna dolgozni kel meg fozni vassalni meg a stb igy ez nem fer velunk szemben akinek nincs ideje allandoan itt ulni
tul hoszu lettem
bocsi
de boszankodom:((((
Hanyadszor kezdjem újra?????????????????????????
Vagy ez a játék lényege???
Mindjárt elsírom magam a tehetetlenségem miatt :((
Ma még lesz 2 dominó, ahhoz, hogy felvegyem, el kell dobnom mindig egyet, és ha egyik se jó akkor szépen le is nullázódok :(
Szuper egy játék :((((((((((((((
Nem gond, hogy közben ennyit "beszélünk"?
Akkor ez nektek is meglepi?
További ajánlott fórumok: