Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Köszönöm, bár nem azért írtam, hogy sajnáltassam magam, mert azon már túl vagyok, legalábbis eddig azt hittem:-(
Nem gondoltam, én ezt végig. Itthon egészen másképp festett, mint ott a valóságban.
Nem dehogy....de ezt azért szoktam volt mondani hogy mindig minden esetben neked kell dönteni.....mert ha azt mondom hogy :igen válsd most be és nem "jól" sül el a dolog ...engem okolhatsz.....de ha te döntesz...nos.....
de ez egyébként egy viccc ...mosolyogni tessen! :-)))))))
Semmi gond....nyugodtan ...ha ez most jobb így és kicsit le tutsz nyugodni!!!
Tudod hogy rám-ránk számíthatsz!!!
Most jöttem haza, egy megbeszélésről, ahol egy fél ingtlanra felveendő hitelről volt szó.
Az ingatlan a karácsonykor elment édesapámé volt.
Ezt ketten örököltük az öcsémmel, és miután hosszú hónapok óta fizettük a rezsijét, eldöntöttük, hogy kiadjuk.
Na Krisztike-azaz én- tovább szövögetve a szálakat kigondoltam, hogy megveszem az öcsémtől, majd késöbb jó lesz valamelyik lányomnak. Az öcsém bele is ment. Kiadnám és fedezi a hitelt.
De ma, mikor ott vagyok a lakásban, és tárgyalok a hitelről, rám jött hogy-mert még minden úgy van mint akkor-más üljön azon az ágyon ahol ő aludt, vagy ült stb, és hazáig bőgtem. És most is, és nagyon kivagyok, holott ez az egyetlen jó megoldás, mert fenntartani nem bírjuk, hosszútávon:-((
Bocsi az offért és azért mert ide írtam, de most kijött. Neharagudjatok:-(
Sziasztok
Kaptam egy ajándék domit. Most nem váltom be mert álmos vagyok és hátha vmi az idővel kapcsolatos. Vagy szerintetek mit csináljak vele?
Aki gondolt rám, annak teljes szívemből KÖSZÖNÖM!!!
Ugyanis, csuklottam:-))
Sziasztok !!!
Most jöttem, de mindjárt megyek is, mert összevagyok esve:-((