Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Arra gondoltam - most ugrott be ez az isteni szikra -, hogy Hoxáéknak nyújtsunk be petíciót.
Lehet, hogy nem lesz meg a kétszázezer aláírás, max. csak símán 200!-DDDDDDD
Vélemény? UF - én beszéltem, de lehet még álmomban:-DDDDDDDDDDD
most én is vettem egy 3pontosat,hogy az egy szem árvámat le tudjam rakni....
-3+1+1+1+1=1 akkor egy pontot nyertem ezzel a biznisszel?
Jaaaa!
Én 24 órán keresztül, alíg tudtam lerakni valamit, azt is hajnali 4 órakor, amikor sikerült venni 1 pontért! OHÓÓÓÓ, bocs vettem egy 3 pontost is, én barom!-DDDDDDDDDDDDDD
SZIA!
Én ébresztettelek?
Sziiiiaaaasssszzzztoookk!
Itt egy holdkóros! Rémálomból ébredtem! Nem bírom tovább!-DDDDDDDDDD
"Az ajándék beváltásától kezdve 12 órán keresztül minden általad lerakott dominó +1 pontot ér!"
De nem tudok lerakni domit:-((((
Hogy mennyit írtatok itt, amíg megjöttem a boltból!!
Na megyek, domit begyűjtöttem, lerakni nem tudtam, venni nem tudok, de egyébként drágá is lenne! Már csak 1 helyem van! :(
Most van óra!!!
Hurrá kaptam egy zsokert így két domcsit tudtam lerakni.
Bocsika Aljonkám, hogy ellentmondok, de volt rá példa!:))
Ugyanis pár napja írom, hogy mikor jönnek az órák....már csak azért is, hogy tudjam közben végezni a munkámat is,...szóval a miheztartás végett!:DDDD
Egyszóval szerdán volt, hogy a két óra között 6órányi eltérés volt, mert az egyik délben jelent meg, és utána csak este 6-kor jött a következő:(
értem :)
mostmár rá vannak kényszerülve a dominósok, hogy egész nap a gép előtt üljenek... vagy legalábbis 1-2 óránként nézegessék :)
nekem sokáig fent volt a nevem, e-mail, stb., de rá kellett jönnöm, hogy le kell venni, nem jó, ha publikus...
és tudok olyan személyről is, aki azért változtatott nevet, mert zaklatták (innen) e-mailben...
Szia!
Csak mert 4óránál hosszabb szünet nem volt két domióra közt,ezért gondoltam!
Végre kaptam egy olyan domit amit lelehet rakni!
Sőt a meglévőkből is tudtam egyet lerakni!
Sziasztok!
Én is itt vagyok, kinyaraltuk magunkat, és már van kemény 3 pontom!! :)))
Itt tényleg nem könnyű gyűjteni :(((
Ugye az órában nincs semmi rendszer?