Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Igen, az első albuma a kedvencem. Az INdul a mandula. Nem kapható sehol, pedig sok helyen kerestem. Az enyém eltört.
Mind a kettőt szeretem!!!
Férjecském nagy-nagy EDDA rajongó, meg Republic rajongó! Ti szeretitek a Republic-ot? :DD
Megyek hajat mosni mindjárt jövök. 10-ig vagyok, aztán hajrá nap!!
Hát eléggé letörtem most...:-(((
Kipityogom magam és jövök..
PUSZI
Hazafelé a buszon összefutottunk a fiammal, és azt hitte, hogy valami drogot kaptunk, úgy zúgott a fejünk,meg bedugult a fülünk:-DDDDDDD
Mit ne mondjak, energiaitallal kezdtem a reggelt.
Negrég nálunk is volt az EDDA, de nekem rossz emlékem van az előadásról. Egy aránylag kis helyiségben voltunk, és piszok rosszul volt megoldva a hangosítás. Úgyhogy a szövegből nem sokat hallottunk, csak azt a borzalmas dübörgést:-((((((((
Hat nem irigyellek, mikor az enyem is ezt csinalja ejjel dog faradt vagyok reggelre
Gyűlik a társaság a klubba. Sajnos!
A gyerekeim nyűglődtek. Amúgy én is aludni szoktam.
Szerintem, azok azok voltak, akik nappal is játszanak:-)
Katával már alakítani akartunk egy szingli klubbot:-(Te is belépsz?...olyan rossz ilyenkor...főleg ha rákészülünk egy pár közös napra:-8Azért mi vagyunk neked....-)
Az nem valami sok szerintem a napkozbeni dominokhoz. Es hogy csinaljatok? En oyankor mindig alszok. :o))
Szuper! Szia! Örülök, hogy ilyen jó volt! Rád fért a bulizás! Este várunk!!!! Jó vásárlást!
Sziasztok.
Ezek a hajnali daminok......
Miert nem lehet mondjuk reggel 8-tol este 11-ig a domino. Kivancsi lennek azert hogy ejjel 2 korul hany domino jatszik.
DDDDD
Nagyon sajnálom. Rohadt sz@r érzéls ez.
Ha vigasztal, mi itt leszünk!
Sziasztok!!Nemrég ébredtünk,itt van tesókám is,az este fél 11 körül értünk haza...Kata!Szuperrjó volt az Edda,töb ezren voltak,ilyen buli még nem volt kis városkánkban,tele volt minden emberrel...azt hittem a szokásos félórás műsorka lesz,mert pár számos esték szoktak itt lenni,de nem...ez Koncert volt!!!!Polgármesterünk mögöttünk bulizott,úgyhogy erős gyanúm hogy neki köszönhetjük...szóval megtartjuk!!!!
Gyerkőceim élvezték,Bence a nyakamban énekelte hogy "mindent itt hagyok...."
Mátékát a hátihordozóban cipeltem haza,de tettszett nekik nagyon a buji...valamikor este leszek,etetem őket,aztán megyünk tesóval Debrecenbe mi is,tescózunk...
Most hívott a férjem,hogy kb 2óra múlva ér csak haza,de már holnap mennie kell:-(((
Nesze neked hosszú hétvége:-(((((((((((((((((
Nincs erre rossz idő! A vízben amúgy is jó ilyenkor. Le kéne menni.
Szia! Tudtam volna, de vki mindig nyafizott. Hol meleg volt, hol fáztak. Inni, pisilni, minden rossz volt.
Szegény Tina, nincs valami jó idő a Balatonozáshoz?:-(((((((
A fiamék a picikkel kedden fognak menni. Lehet, hogy ők kifogják a rossz időt:-)
Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!
Éjjel 2 óra előtt nemsokkal aludtam el. Aztán 5 óra után is feljöttem, láttam ti nem tudtatok aludni.
További ajánlott fórumok: